MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad hedder det ????. Hvad hedder det ???? Portvin.
Advertisements

Whiskysmagning 2. Sept I aften skal vi koncentrere os om Highland.
Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt,
Velkommen til SMAGNING I Kolding Whiskylaug SORT.
Lav din egen ikon MM Anne Mette Gundesen / Hvad skal jeg sige? 2014.
“Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet.
MWL Whiskysmagning 29. november Gæt et destilleri 1.Vi er på en ø.
Whisky smagning og musik
Pablo Picasso Den politiske Picasso.
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Mentaltræning Målsætning
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
Velkommen til Spanien, Andalusien Af Mariann Præstegaard
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
Eksperimentelle øvelser i Speciel Relativitetsteori
Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT Der gennemføres 119 smagninger,
Kvalitet og smag af dansk øl Ølentusiast & landskonsulent Jens Erik Jensen VFL.
På toppen af krisen og klar til fremtiden…
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Fastfood Oksekødsrulle og Hakkebøf med sweet potato fritter og cashewpesto Sidstnævnte er fra Fastfood bogen – dog med mine egne ændringer.
ARCON SOLAR STORSKALA-SOLVARMEANLÆG 2013 Generalforsamling Mou Kraftvarme 5. marts 2013.
Anneks 3: Tørre AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Kapitel 15 VÆKST OG/ELLER BÆREDYGTIG UDVIKLING ? – målkonflikt i den økonomiske politik?
10 roser til dig.
1. Virksomheden Virksomhedsbeskrivelse.
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Beslutningsreferat fra 3. smagning 07 november 2009: Tony havde ikke glemt sin Malt i toget og opfyldte dermed betingelser for medlemskab og bydes velkommen.
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Birkerød Gruppe Øjeblikke fra Året der gik…
Introduktion til liberalisme
Innovative elever løser virksomhedsproblemer Se Roslev Frugts reklamespot.
Priorat – den grimme ælling Vinsmagning 9/9-04.
Trends Forandringsbilleder Af Allan, Jesper, Michael og Pernille.
DANSKE ØLENTUSIASTER L O K A L A F D E L I N G B I R K E R Ø D
Whiskysmagning 4. Sept En highlandwhisky, der ikke helt ligner highlandwhiskyer.
Perception og disposition af grænseflader
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Det brede kvalitetsbegreb
Kundetilfredshedsanalyse – [måned år] Kundenavn. 2 Overblik.
1 Randers Sundhedscenter - Hvad har mad med sex at gøre? - 1 Hvad har mad med sex at gøre?
”50 akademikere i 180 dage” Et vækstskabende erhvervsudviklingsprojekt i Frederiksberg Kommune.
Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.
Vand på Island Et undervisningsforløb om vand og om hvordan vand udnyttes som resurse på Island. Ikke alle siderne er helt udviklet men kan bruges alene.
MWL Whiskysmagning 4. Marts 2016 Hos Lisbeth og Olav.
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
Jubilæumsevent For de mindre butikker 1. Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 9 Side 10 Side 11 Jubilæumsreception Bod med mormormad-smagsprøver Film.
CHRISTIAN BJØRNSKOV AARHUS UNIVERSITET OG IFN, STOCKHOLM Økonomisk frihed og tillid giver Danmark velstand 1.
REACH og virksomhederne Christina Busk, Dansk Industri.
1. Virksomheden Virksomhedsbeskrivelse. 1. Virksomheden Virksomhedstyper - Produktionsvirksomheder - Handelsvirksomheder - Servicevirksomheder.
Den palliative sygepleje anno 2016
Lokale fødevarer i dit supermarked - Har vi brug for et madmanifest?
WTKF smagning Uafhængige aftappere Generalforsamling
Seks veje til din sundhed
Aktuel status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven i kommunerne i RAR Sydjyllands område Status – marts 2017.
Landmænds forurening af drikkevand
Øl og mad tirsdag den 29. august 2017
Hos Mai-Britt og Mogens
Fremstillingen af salt.
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Hævemidler.
Kom og vær stjerner for en aften Stjernehilsener kontaktforældrene
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
Mørdrup Whisky Laug fredag den
1. Virksomheden Virksomhedsbeskrivelse.
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
Værktøj: Check dine relationer
Barberians Copenhagen hvorfor Kina?
Præsentationens transcript:

MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012

SMAGNING NR 1

Anthony Wills havde en drøm! Han ville lave det perfekte destilleri på Islay Efter mange års forberedelser kunne produktionen startes i december 2005. Den 9. september 2009 blev den første whisky frigivet. Modtagelsen var overstrømmende – Kilchoman blev rost til skyerne og alle de første aftapninger blevet revet væk. Den flaske vi skal smage er fundet i en whisky-handel i Vejen i Midtjylland! Og om lidt kan I selv smage om den positive modtagelse var berettiget…

Whisky’en produceres af byg dyrket på egne marker.

Destilleriet er det næstmindste i Skotland. Producerer årligt ca. 90.000 l.

Kilchoman er det første nye destilleri på Islay i 124 år

Kilchoman blev grundlagt i 2005 Destilleriet har frigivet flere specielle aftapninger, der kun sælges i Danmark.

Kilchoman Winter 2010 Release, 46 %, 3 år Fifth release fra destilleriet… Farve: Blegt stråfarvet eller hvidvinsfarvet Næse: Stærk tørve-aroma og en kompleks blanding af pærebolsjer (!), citrus og lidt mango eller vanilje. Smag: I starten en sødhed – senere fulgt af tørverøg og blandede frugter. Finish: Lang, ren og forfriskende – efterladende spor af tørverøg og kryddernellike.

SMAGNING NR 2

George S. Grant - er sjette generation Hans tip-tip-oldefar John Grant købte i 1865 destilleriet for 511 pund og 19 shilling. Destilleriet var grundlagt i 1836. Siden er destilleriet blev ejet og drevet af samme familie i 6 generationer. Destilleriet er uafhængigt – ikke en del af en større kæde. Beliggende midt i Speyside

Glenfarclas har Speysides største stills.

Glenfarclas betyder ”Dalen med det grønne græs”

Glenfarclas sælger desuden en del andre produkter… - f.eks. en bog om whisky - og en T-shirt med Glenfarclas-motiv

- whisky-glas i krystal-udgave! - og selvfølgelig også fudge med Glenfarclas-whisky-smag

- tørklæde med det specielle Glenfarclas-klanmønster - og naturligvis også slips …

- og hvem kan undvære notesblokke med Glenfarclas-logo? - eller golfbolde med Glenfarclas-logo?

OG SIDST, MEN IKKE MINDST DEN BERØMTE WHISKY-KAGE -

I 2011 kunne destilleriet fejre sit 175 års jubilæum

Og derfor har Glenfarclas sammensat en whisky bestående af en del fra et fad fra 1952 tre dele fra forskellige fade fra 1960’erne tre dele fra forskellige fade fra 1970’erne tre dele fra forskellige fade fra 1980’erne tre dele fra forskellige fade fra 1990’erne en del fra et fad fra 2000 Hvorved der nu er mulighed for at smage et glas whisky fra seks forskellige årtier!

Glenfarclas 175 Anniversary, 43 %, alt mellem 11 og 59 år Farve: ravfarvet / lynghonning-farvet Næse: flødekaramel og vanilje – fremhæves desto længere whiskyen bliver i glasset (!) Smag: En forening af tung sherry fra 1950’erne og 1960’erne med lettere frugtagtig smag fra 1970’erne og 1980’erne, friskheden fra 1990’erne og en overraskende modenhed fra 2000 Finish: ?

Enjoy !