Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

“Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "“Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet."— Præsentationens transcript:

1 “Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet

2 JVI OFFICIEL FULD LANCERING
1. marts 2014

3 ”Smag på livet" med JVi: Nu introducerer vi JVi
Et unikt, europæisk produkt 9 frugter og grønsager, der spises i Europa og 3 "eksotiske" frugter Rig på C-vitamin og kobber- kilden til biotin - og indeholder karotenoider, der er naturligt tilstedeværende i frugter og grønsager. C-vitamin bidrager til et normal immunsystemfunktion og til beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress. C-vitamin, kobber og biotin bidrager til henholdsvis normal kollagendannelse, normal hudpigmentering og opretholdelse af normal hud.

4 JVi-lancering Officiel og fuld lancering den 1. marts 2014 Tilgængeligt på alle vores europæiske markeder (undtagen Tyrkiet) Det er scannercertificeret Og vi tilbyder en Tilfredshedsgaranti

5 Få rabat under vores lanceringskampagne!
Jvi’s normale indkøbspris er € (ekskl. moms) eller PSV* Men i forbindelse med lanceringen tilbyder vi 5 % rabat* på alle JVi-ordrer, der bestilles og betales i marts, april og maj 2014. * På sidste side kan man se alle priserne. De 5 % rabat gælder for JVi ADR-ordrer, men ikke for pakker eller kits, der indeholder JVi.

6 JVI LANCERINGSKAMPAGNE
For alle JVi-ADR-ordrer i marts og april

7 Anerkendelse af dit engagement
Vi vil gerne belønne alle, der viser et stort engagement i vores virksomhed og produkter og er klar til at oprette en JVi-ADR.

8 Gratis shotglas med logo på ADR-ordrer!
Derfor vil Nu Skin i de 2 første måneder af JVi-lanceringen … give et gratis SHOTGLAS MED JVi-LOGO til alle, der bestiller JVi gennem ADR* * 60 ml glas. Gælder kun ADR-ordrer, der er lagt og betalt i marts og april 2014, eller så længe lager haves. Gælder ikke JVi-ordrer, der er del af et kit. Begrænset til et (1) glas per ordre. 8

9 NY ADR-PAKKER JVi - LifePak+ - Marine Omega

10 Alle dine næringsmæssige behov i 1 ADR-pakke
Tilgængelig i vores webshop den 1. marts 2014: JVi, LifePak+ og Marine Omega* slår sig sammen: Oplev den nye Essential Nutritionals ADR-pakke Nyd godt af fordelene ved JVi, LifePak+ og Marine Omega*. Et solidt næringsmæssigt fundament, der supplerer din sunde kost og dynamiske livsstil og til en meget fordelagtig pakkepris. * Marine Omega erstattes af Optimum Omega i Schweitz og Finland.

11 Få dobbelt så mange fordele!
Udover alt det gode fra produkterne skal du også huske at få ADR-fordelene: En reduceret pakkepris Og alle de sædvanlige fordele ved ADR-programmet EKSTRA TIP: Bestil Essential Nutritionals-pakken i marts eller april 2014 og få fordelene fra vores lanceringskampagne.

12 Forkæl dig selv og “smag på livet”!
Tilgængelig i vores webshop fra marts 2014 Tilgængeligt på alle vores europæiske markeder (undtagen Tyrkiet)

13 1 pakke indeholder 2x 750 ml flaske Indkøbspris (ekskl. moms)
JVi Prisliste Alle priser er i EURO og uden moms 1 pakke indeholder 2x 750 ml flaske Indkøbspris (ekskl. moms) Engros PSV ADR-pris (ekskl. moms) ADR PSV Lanceringspris med 5 % rabat Fra 1. marts til 31. maj 2014 € 53.87 70 PSV €51.18 66,50 PSV Normal pris Fra 1. juni 2014 og frem €56.70 73,60 PSV €53.87

14


Download ppt "“Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google