Den kriminelle fødekæde i bander og

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Studiekreds 2013 Gruppe 1 Børnepasningsordning Formålet er, at afhjælpe problemer for børnefamilier, hvor begge forældre arbejder med 3-holdsskift. Det.
Advertisements

KiMs – Maj KiMs SMAGSTEST - franske kartofler - Maj 2012.
BL – Danmarkspanel - oktober A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011.
A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Foreningen ”Odinstårnet” -
Samlet årsrapport for Gårdhaven 2012 SIP-socialpsykiatri
Vi gennemførte en række interview ifm
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Analyse for Ældre Sagen: Trafikundersøgelse: Cykel, cykelhjelm mv Rapport Marts 2010.
Kvantitative metoder
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering
Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Boligselskabernes Landsforening - Januar 2010.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
ORIENTERING OM LEDELSESEVALUERING – til medarbejdere
Rotary Danmarks Ungdomudveksling Rotary Danmarks Ungdomudveksling Multi Distrikt Danmark Student Protection Policy II Sikkerhed og omsorg for udvekslingsstudenter.
Hvad virker motiverende på dig når du arbejder med projektet ?
Præsentation af resultaterne fra erfaringsopsamlingen om ny klassedannelse LIM den 5. januar 2012.
Rusmiddelundersøgelsen Ordrup Skole 9. klassetrin Skoleåret 2011 – 2012.
Informationsmøde om Kvalitet i MUS - Et projekt i Udviklings- og Omstillingsfonden.
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering Anæstesiologisk Afdeling Flere ledere
Lægedage Velkommen til Lægedage Datafangst for let øvede.
Workshop 1 Integrering af et sundhedshensyn i udarbejdelsen af projekter og planer på det tekniske område.
DIGNITY – Danmarkspanel - December A&B ANALYSEs Danmarkspanel - TORTUR - December 2014.
Forudsætninger for en god samtale
Ekstraordinært FÆLSU 5. februar Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig.
Samfundsvidenskab /samfundsfag Introduktion i forbindelse med almen studieforberedelse.
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
Problemløsningsheuristik I.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
U18 i Odense Samarbejdet mellem behandling og myndighedsområdet.
Det Nationale Exitkontaktpunkt Socialstyrelsen, 23. maj 2016.
Helhedsorienteret indsats Møde i økonomiudvalget 8. februar 2016.
Insert picture in this frame Grid Projekt Go-For-It Oktober Securitas, Morten Enghave.
Integration og international rekruttering Regeringens fokus på indsatsen og samspillet med jobcentre Direktør Kasper Højvang Kyed Kontorchef Karin Ingemann.
Borgerservice Undersøgelse af brugertilfredsheden med Borgerservice Marts
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
November 2015 Politiets indsats i udsatte boligområder.
BL – Danmarks Almene Boliger Danmarkspanel – Uge 23, 2016 Naboskab.
1 Indsatser mod organiseret kriminalitet Indsatsgruppen mod organiseret kriminalitet i Odense Kommune. Indsatsen blev iværksat efter en forespørgsel i.
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Gallup for Region Sjælland © TNS 17. marts
Brugertilfredshedsundersøgelse Voksne med Handicap 2015.
Proces for social helhedsplan i Gellerup og Toveshøj Boligsocial leder Henning Winther.
Spørgekit 2 Rådighedsbeløb / bolistøtte. 4. Hvor meget er det acceptabelt at reducerer enlige forsørgere på kontanthjælps rådighedsbeløb, for at øge incitamentet.
Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet - Når UU er en integreret.
-projekter i den kommunale tandpleje. LIF Teamdag 2015 Mandag d. 30 november 2015.
Koordinator på børneområdet Henvendelse til handi- caprådgiver på baggrund af bekymring 2 2 Øvrige afdelinger/ forvaltninger el. eksterne samarbejds- partnere.
AKTIV HELE LIVET HJEMMEPLEJEN UNDERSØGELSE AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED HJEMMEPLEJEN APRIL 2015.
BL - Boligstøtte Danmarkspanel uge Om analysen Metode Undersøgelsen er foretaget i et såkaldt Danmarkspanel. Panelet består af mere end
BL – Danmarks Almene Boliger Kommunerne - Kommunernes boligplacering af flygtninge 2016.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
BrancheIndexTM Bank 2016.
2 gode nyheder - og et referat. 2 gode nyheder - og et referat.
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Kommunerne - Kommunernes boligplacering af flygtninge 2016
Danmarkspanel uge BL - Boligstøtte.
Bestyrelsesundersøgelse 2016
Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode
Den kriminelle fødekæde i bander og
Præsidiet for Reformationsjubilæet 2017
Forløb: Ligestilling mellem køn i Danmark
Danmarkspanel Uge Bolius – Sex-vaner.
Eksterne samarbejdspartneres tilfredshed med samarbejdet med Psykiatrisk Center Nordsjælland Spørgeskemaundersøgelse efterår 2013 Oplæg på samordningsudvalg.
Danmarkspanel uge
Forebyggelse - dilemmaer og handlemuligheder
Danmarkspanel uge
Præsentationens transcript:

Den kriminelle fødekæde i bander og Politiets indsats i udsatte boligområder December 2017

Om analysen Vil du vide mere? Metode Univers & stikprøve Tidsperiode Undersøgelsen er foretaget som telefonundersøgelse blandt udvalgte boligorganisationer. Undersøgelsens spørgsmål omhandlende politiets indsats (del.2), er sammenlignet med en tidligere undersøgelse fra marts 2015. Univers & stikprøve Målgruppen for undersøgelsen er alle bolig-organisationer, som står opført på Rigspolitiets nuværende liste over udsatte områder og/eller regeringens ghetto-liste . 24 områder/boligorganisationer blev kontaktet, hvoraf det lykkes at lave interview med 19. Tidsperiode Dataindsamling er foretaget fra d. 7.12 – 13.12 2017. Vægtning Data er ikke vægtet. Hvis du har spørgsmål til analysen i almindelighed, eller til rapportens indhold i særdeleshed, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring eller skriv til Claus Bo Hansen: Claus Bo Hansen 40 15 20 06 cbh@ab-analyse.dk Rapporten På de efterfølgende sider er resultaterne af analysen gengivet i figurform og evt. tabeller. I forbindelse med disse er der udarbejdet en læsevejledning, der fungerer som hjælp til, hvorledes tallene i figuren eller tabellen skal læses og fortolkes. Rapporten indledes med et afsnit, der viser deltagernes fordeling på baggrundsspørgsmål. Analysens spørgsmål kan uden omkostninger nedbrydes på disse. Fremstillingen af analysens resultater vil som udgangspunkt følge samme struktur, som den der forefindes i det aftalte spørgeskema, der ligger til grund for analysen.

Del.1 – Den kriminelle fødekæde

1. Oplever I at bandekriminalitet/ kriminelle grupper er et problem i jeres boligområde? Læsevejledning: Figuren viser om boligorganisationerne oplever, at bandekriminalitet/kriminelle grupper er et problem i deres boligområde. Af figuren fremgår det, at 63,2% af boligområderne i undersøgelsen oplever det som et problem. (n=19)

2. Hvilke problemer medfører de? Spørgsmålet er kun besvaret af de boligorganisationer, som har problemer med bandekriminalitet/kriminelle grupper. Læsevejledning: Figuren viser, hvilke problemer bandekriminalitet/kriminelle grupper medfører for boligorganisationerne. Af figuren fremgår det, at 100 % af boligorganisationerne, der oplever problemer, mener at deres adfærd skaber utryghed. (n=12)

3. Cirka hvor mange år, har bande-kriminaliteten været et problem for jeres boligområde? Spørgsmålet er kun besvaret af de boligorganisationer, som har problemer med bandekriminalitet/kriminelle grupper. Læsevejledning: Figuren viser i hvor mange år bandekriminaliteten har været et problem for boligorganisationerne. Af figuren fremgår det, at 41,7 % af boligorganisationerne, der oplever problemer, har haft dette problem i 1-5 år. (n=12)

4. Har I beboere i jeres boligområde med tilknytning til kriminelle grupper eller bander? Læsevejledning: Figuren viser om boligorganisationerne har beboere med tilknytning til kriminelle grupper og bander. Af figuren fremgår det, at 94,7 % af boligorganisationerne, har beboere med tilknytning. (n=19)

5. Er der i jeres boligområde familier, hvor mindst to personer har tilknytning til kriminelle grupper eller bander? Læsevejledning: Figuren viser om boligorganisationerne, har familier, hvor mindst to personer har tilknytning til kriminelle grupper eller bander. Af figuren fremgår det, at 52,6 % af boligorganisationerne, har sådanne problemer. (n=19)

6. Oplever I i jeres boligområde familier, hvor ældre medlemmer introducerer yngre til bandekriminalitet? Læsevejledning: Figuren viser om boligorganisationerne oplever, at familier, hvor ældre medlemmer introducerer yngre til bandekriminalitet. Af figuren fremgår det, at 63,2 % af boligorganisationerne oplever dette introduktions problem. (n=19)

7. Oplever I, at kommunale medarbejdere, politi og andre offentlige myndigheder formår at forhindre familie- medlemmer i at følge i ældre kriminelle familiemedlemmers fodspor? Læsevejledning: Figuren viser om offentlige myndigheder formår, at forhindre familiemedlemmer i at følge i ældres kriminelle fodspor. Af figuren fremgår det, at i 41,4 % af boligorganisationerne, oplever man at det lykkes. (n=19)

8. Virker SSP samarbejdet i jeres boligområde? Læsevejledning: Figuren viser om SSP samarbejdet fungerer i boligorganisationernes boligområder. Af figuren fremgår det, at i 89,5 % af boligorganisationerne, fungerer samarbejdet med SSP. (n=19)

9. Har I som boligorganisation oplevet, at I har henvendt jer til skole, politi eller anden myndighed for at fortælle om et barn med problemer? Læsevejledning: Figuren viser om boligorganisationerne har henvendt sig til offentlige myndigheder for at fortælle om et barn med problemer. Af figuren fremgår det, at 89,5 % af boligorganisationerne, har oplevet at måtte gøre dette. (n=19)

9a. Føler I, at der blev reageret på jeres henvendelse? Spørgsmålet er kun besvaret af de boligorganisationer, som har henvendt sig til offentlige myndigheder med et barn med problemer. Åbne kommentarer: Bliver hørt på Delvist reageret, det kommer an på sagen Der bliver reageret med det samme Det kommer an på boligområdet Har ikke indsigt i hvordan situationen udvikler sig Har ikke indsigt i sagens videre forløb Hurtigt Kommune ja og politi nej Men ikke altid en reaktion som boligforeningen er tilfreds med Tilfredsstillende tilbagemelding Tæt samarbejde Læsevejledning: Figuren viser om boligorganisationerne føler, at der er blevet reageret på henvendelsen vedr. barn/børn der har problemer. Af figuren fremgår det, at 94,1 % af boligorganisationerne oplever, at der bliver reageret. (n=17)