Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Hvordan kan man arbejde målrettet med inklusion?
Digital formidling - med udgangspunkt i Ting Den 25. august møde i det faglige udviklingsforum.
Flickr.com – online billeddeling
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Læringsstile og lektier
DAGENS PROGRAM DET PRAKTISKE Kl MODUL  CONSIGNOR’s opbygning i setup  Menuerne i "MAIN"  Tilretning af produktionsskærmbilledet i CONSIGNOR,
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Sekvens 3: Diskussion i fokusgrupper Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af skolekultur Arbejdsseminar 1, Fredericia Gymnasium 15/1/14.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Nyt dias Power point er bygget op af dias, du tilføjer dias ved at trykke på nyt dias på startsiden.
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Backoffice præsentation
Flyt den til din mp3 afspiller
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Inspiration og viden i din hverdag Tradium HTX– studieområdet. 1.g Inspirationsoplæg. Informationssøgning. Gitte Hansen Bibliotekar team VIDEN Randers.
Præsentation & dagens gæst fra Randers bibliotek
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
Dagens punkter: Html-forms til bruger-input Bruger-input fra html-forms til php Case 1: opret et spørgeskema og gem besvarelser i en fil Case 2: Brugerkommentarer.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
Huskeliste Grundindstilling Pinnacle 9 Find papir og blyant frem og brug dem flittigt. Det betaler sig i længden. Gennemse din råfilm og noter tidslinieklokkeslet.
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Har du husket din licens? Opstartsmøde 6. september 2012.
Mobil Usability , ITU. Spørgsmål jeg gerne vil høre: ”Det gik lidt hurtigt, kan du ikke gentage?” ”Kan du ikke snakke lidt langsommere?” ”Skruer.
Sitemap Hvad er et sitemap Gennemgang af vores sitemap
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Sådan bruger du præsentationen
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
SSP SAMARBEJDE EFTER FOLKESKOLEREFORMEN SSP samarbejde efter folkeskolereformen1.
Filmen er tænkt som et debatoplæg og et forsøg på at skabe fokus på om det vi gør faktisk virker! Filmen viser 5 forskellige undervisningssituationer med.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Internet = information plus en masse andet ! Men nogle steder er en ”lukket fest” som kræver login ! Søren Noah © 2016.
Formular designer – Basis Efterår 2016 Tilst
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
En APP til unge som er i tvivl om deres seksualitet - Lavet af Melani
Velkommen.
DUBU Ledernetværk 2015 Velkommen.
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
TEKNOLOGIFORSTÅELSE.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Design Thinking Consultant Agnete Design Thinking Consultant
TEKNOLOGIFORSTÅELSE.
Præsentations-portfolio
Gratis kilder.
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Få mere at vide - LYT - SPØRG
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Holstebro Bibliotek (Anne) Formidling af e-ressourcer på Facebook Stingray Qello og Comics Plus Jeg har taget udgangspunkt i noget aktuelt: Freddie.
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Micky Weis Digital markedsføringsekspert
Præsentationens transcript:

Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket. Vi starter kl. 14.00. Hvis du kan høre musik/snak er lyden i orden og du er klar. Hvis ikke kan du forsøge dig med følgende: 1. Tjek at din lyd ikke er ‘mutet’ / at dit headset er tændt. 2. Find ‘audio setup wishard’ under Meeting og gennemgå test. 3. Log af og på igen.

Velkommen til Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket Ved Lone Juul Pedersen

Program Vi vil kigge på disse licenser og løse opgaver i hver af dem med udgangspunkt i børnebrugere til og med folkeskoleniveau. De kommer i denne rækkefølge: Filmstriben Comics Plus RB Digital

Arbejdsgangen er sådan Ca. 10-15 minutter info om licensen ved Lone Ca. 10 minutters opgaveløsning hos jer. Ca. 5 minutter opsamling, hvis der er kommet kommentarer ind på chatten. Gentages for hver licens. Skriv/kommenter gerne i chatten undervejs.

Filmstriben

Opgaver til Filmstriben: 1: Hvor mange film kan du finde med emnet eller på listen ”for små børn” 2: Hvor gammel bør man være for at se Paddington? 3: En låner har fundet filmen ”De små vilde”, men kan ikke se den hjemme. Hvorfor ikke? 4: Kan filmen Tyvenes Herre afspilles via Airplay på en iPad?

Comics Plus

Opgaver til Comics Plus Prøveadgang: https://www.rbdigital.com/rbdigitalbusinesstrial/ Username: dbt@slks.dk Password: password22118 1: Hvor mange tegneserier er der med Big Nate? 2: Find en tegneserie for børn (5+) om Mytologi, som ikke er del af en serie? 3: Find tegneserier der lige er tilføjet på Comics Plus til målgruppen 13+ 4: Kan du finde tegneserier med Elverfolket? De hedder noget med Elf quest, men brugeren er lidt i tvivl om hvordan det staves.

RB Digital

Opgaver til RB Digital 1. Magasiner: Tjek hvilke magasiner, der ligger i kategorien Teenager. 2. Magasiner: Find relevante magasiner i forhold til Gaming. 3. Vælg lydbøger og find mysteriebøger til børn – hvor mange er der? 4. Lydbøger: Hvor lang tid tager The Square Root of a Murder at lytte? Og hvor mange kapitler er der i den?

Opsamling Tak for nu – I må meget gerne udfylde evalueringen. I får et link i chatten Tak for i dag.