PIXIBOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Caseflow til KMD Nexus.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trafikstyringsuddannelse i T.I.C. Casen består af en række slides, hvor du bliver bedt om at redegøre for din håndtering af en hændelse enten ved beskrivelse.
TELEMETRI Col Galibiere 2647 m Vælg en patient på venstre skærm og tryk på patientvindue, gå herefter til højre skærm for arytmianalyse.
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
Velkommen.
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
(Automatic Delivery Rewards)
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Udlægning af en ny cache
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Velkommen.
For at finde ejeren af en matrikkel går vi til:
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
HR Søg og du skal finde! ► Fravær ► Ferie. ► Uddannelse. ► Afdelinger. ► Mu-samtaler. ► Personale udlån. ► Etc. etc. Registrering af alle.
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Calc.
Løsningen har følgende begrænsninger:
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Genudskriv Vejekvittering Vejekvitteringer kan altid genudskrives fra Bridgemaster systemet.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Kundestatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
JAR KURSUS – UDGAVE Introduktion til JAR Sagstrin er de juridiske afgørelse der foretages. Fx V1 og V2 kortlægninger. Aktiviteter er de brancher/aktiviter.
OIM CSS Klassemodel | Side 1 OIM CSS-klassemodel-projektet Status pr. 9. april 2008: -version 0.9 af CSS-klassemodellen og et oplæg til revisionsprocessen.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Sende data til Shop Nav integrationsmodulet til eSellerCloud indeholder 3 forskellige måder at sende data til.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Søg efter retningsgivende dokumenter i PRI-systemet November 2010.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
Opstart af SimaOffice Sådan findes Simaoffice:
IndFak Velkommen til Workshop for NYE Rekvirenter
JLP og RO Campusskolen i Ringsted, august 2017
projekt eller lignende
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Overblik med Instruktørrollen
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
Obligatorisk selvbooking for dagpengemodtagere
Brugsmønstre af KMD Sag for forskellige medarbejdertyper NDH/KMJ, 6
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!
Præsentationens transcript:

PIXIBOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Caseflow til KMD Nexus

INDHOLD Navigation På tværs af borgere Borgermenu Borgerbjælken Borgerbanneret Borgerrelaterede aktiviteter Handleplaner Overblik Medicinliste Forbedringer

NAVIGATION - PÅ TVÆRS AF BORGERE Fanebladet “Aktiviteter” kan nu findes i venstremenuen langs venstre side af skærmen Caseflow Nexus

NAVIGATION - BORGERMENU Borgermenuen under fanebladet med borgerens navn ses nu i sin egen menulinje Caseflow Nexus

BORGERBJÆLKEN Den grønne borgerbjælke med borgernavn, CPR nummer og håndtag til borgerbanneret vil altid være at finde i toppen af borgerens lister samt i relevante aktiviteter, eksempelvis skemaer.

BORGERBANNERET Borgerbanneret, som før var i toppen af siden, er nu flyttet ud til højre. Banneret kan skubbes væk/hives frem og kasserne er klikbare. En gul kant på håndtaget viser at borgerbanneret indeholder et advarselsskema. Caseflow Nexus

BORGERRELATEREDE AKTIVITETER Borgerrelaterede aktiviteter, samt grundforløb, som før var at finde til højre for borgeren navn er nu placeret i knappen “Tilføj aktivitet” i værktøjslinjen. Caseflow Nexus

HANDLEPLANER Handleplaner i Nexus har fået helt nyt design. Med fokus på simpelhed og overblik er handleplanen nu opbygget af kasser som kan foldes ind/ud, og med problemet øverst som det kendes fra handleplans-print. Caseflow Nexus

OVERBLIK I borgerens overblik er det nu muligt at tilføje breve, planlægge aftalepladsholdere fra samt at se grafer. … og overblik på tværs af borgere understøtter nu visninger fra aktivitetslisten.

MEDICINLISTE På borgerens medicinliste markerer vi nu hvornår en ordination er lokaloprettet (med et L-ikon) - ikke ordinationer som kommer fra FMK.

FORBEDRINGER Man kan nu også... Søge i alle rullemenuer på tværs af systemet og klikke på hele radioknap/checkboksens tekst Klikke direkte ind på skemaerne mv. fra datalisterne Filtrere notater ud fra den samlede historik på besøg, ydelser mv. Tilføj flere forløb til borgeren på samme tid … og meget andet. Det samlede overblik over nye funktionaliteter kan findes i KMD Nexus Releasenote.