Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen

2 Vi er… Jonna Christoffersen Jeanette Schou Høg Juridisk fagspecialist
ICS Superbruger DUBU Superbruger Jeanette Schou Høg Socialrådgiver

3 Den børnefaglige Undersøgelse
Indledende vurdering Aktivitetstype ”Afgørelse” Undertype ”Afgørelse pba. indl. vurdering” OBS på at typerne ”Henvendelse” og ”Underretning” – notatfelt automatisk går ind i rapporten.

4

5 Man opstarter undersøgelsen direkte inde i aktiviteten

6 Der kan nu tilføjes bilag

7 Bilag Man kan kun tilføje de bilag, som ligger på sagen – de kan ses under fanebaldet ”Dokumenter”. De kommer ikke ind i undersøgelsen, men kan vise, hvilke bilag man har inddraget materiale fra.

8 Gå ind i undersøgelse

9 Funktionalitet efter redesign
Største ændring er, at det nu er én side og ikke linkbaseret. Alle områder kan være foldet ud eller lukket - og kan også åbnes enkeltvis i forskellige kombinationer. Øverst er der en boks ”Husk sidste valg” – så starter den med de områder åbne, som du sidst forlod dem. Der er flueben, når et område er udfyldt, hvor der tidligere stod ”er udfyldt”. Fokusområder er som tidligere tilpasset barnets alder og kan manuelt ændres og tilpasses automatisk

10 Opstartsbilledet

11 Arbejdet i ”kasserne” Der er stavekontrol, som man kender fra Word og man kan tilføje ord til ordbogen. Kommer frem, når man arbejder i feltet. Tekstboksen udvider sig og efter 10 linjer, hvor der kommer en scroll funktion. Tekstboksen kan som udgangspunkt ikke udvides yderligere (- måske et ændringsønske hvis behov).

12 De enkelte områder kan foldes ud

13

14 Felter der ”taler sammen”
Udækkede behov skrives individuelt og overføres individuelt direkte til handleplan. Der kan tilføjes og fjernes bokse. Feltet ”Begrundelse for ikke at beskrive barnets XXX” overføres nu i rapporten under området i ”Sagsbehandlerens observationer”. I ”Sammenfatning og analyse” overføres automatisk teksten fra ”Barnet/den unges udækkede behov”. Den faglige vurdering kommer automatisk over i handleplanen, når man kobler undersøgelse og handleplan sammen.

15 Fælles undersøgelse på søskende
Hvis du ønsker at oprette en fælles undersøgelse for to eller flere børn i familien skal du sikre dig følgende: Der er en sag på hvert af børnene som du ønsker skal indgå i den fælles undersøgelse Børnene skal hver især indgå under barnets netværk på hver af børnenes sager

16 Eksempel – Fælles Primær
I dette eksempel har vi en familie med to børn, Beate og Mogens. Vi ønsker, at lave en fælles børnefaglig undersøgelse hvor vi på Beates undersøgelse ønsker at indtaste de fælles områder, som så skal overføres til Mogens’ sag. Nedenfor ses Beate’s sag og der er oprettet en børnefaglige undersøgelse. I feltet ”Andre Børn” skal Mogens tilknyttes. Klik ind i feltet og klik på ikonen eller tryk F2 for at åbne valglisten.

17 Vælg i det her eksempel Mogens, tryk på ”Tilføj” og ”OK”.

18 I feltet ”Fælles Undersøgelse”, vælges ”Fælles Primær”.

19 ”Fælles Primær” indikerer, at det er denne undersøgelse som skal benyttes til at notere de fælles områder i. ”Fælles” angives for den/de undersøgelser som de fælles områder skal overføres til. Der skal laves indledende afgørelse på alle børnene, som skal indgå i BFU inden us. kan åbnes. Åben nu undersøgelsen ved at klikke på ”Åbn Børnefaglig Undersøgelse” og eksempelvis ”Sundhedsforhold”. Bemærk at der til forskel fra enkeltbarns undersøgelsen nu er tilføjet en kolonne vedr. fælles forhold.

20 Det der noteres her og i de lignende ’fælles’ kolonner i undersøgelsen, er det som overføres til de øvrige børns, i det her tilfælde Mogens’, undersøgelser. Udfyld nu resten af undersøgelsen for Beate. Når du er klar til at oprette og udfylde undersøgelserne for søskende, i det her tilfælde Mogens, naviger du til Mogens’ sag.

21 Fælles undersøgelse Her sættes ’Fælles Undersøgelse’ til ”Fælles”
Klik ind i feltet ’Reference’, klik på ikonen eller tryk F2 og vælg Beates undersøgelse og klik ”OK”

22 Der er nu skabt en kobling mellem Beates og Mogens’ sager.

23 Åbn nu Mogens’ undersøgelse og klik ind på Sundhedsforhold og se, at det som blev noteret som værende fælles under Beates undersøgelse, er kopieret til Mogens’ undersøgelse. Udfyld nu det som er specifikt for Mogens i denne undersøgelse.

24 Generering og udskrivning af us.
Når du har færdiggjort den børnefaglige undersøgelse, kan du udskrive den direkte inde fra fanebladet ”Børnefaglig undersøgelse”. Har du flere versioner af den børnefaglige undersøgelse klikker på den version du ønsker at udskrive, i dette tilfælde Version 1, hvorefter du klikker på på ”Generer Rapport” knappen.

25 Vælg den relevante udskrift, eksempelvis her den individuelle og tryk på ”OK” knappen.
Når ”timeglasset” er forsvundet, er dit dokument klar og ligger nu på en automatisk genereret aktivitet af typen ”Børnefaglig undersøgelse” og printes ud derfra.

26 Brugermanual er i DUBU Klik på fanebladet ”Informationscenter”, hvorefter man kan vælge ml. følgende: Brugermanualer, vejledninger, uddannelsesmateriale   Releasenotes   Fejlrapporter   Eksterne blanketter   Ændringsønsker   Videndeling   Teknisk information   Kontaktpersoner

27 Spørgsmål og drøftelse

28 Tak for nu!


Download ppt "Velkommen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google