Dagsorden Rapportering og økonomistyring i Djøf Hvilke overvejelser har vi gjort os, Hvad kræver vores løsning, Hvad kan vores løsning, De 10 bud, Eks.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Telos Team Introduktion.
Advertisements

Større fleksibilitet og øget indflydelse på arbejdstidstilrettelæggelsen Pia Dybdal og Lene Wichmann Personalepolitisk messe 12. januar 2010.
CRM-rapporter med PowerPivot Henrik Jensen Microsoft Dynamics CRM-arkitekt crmblog.dk.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Arbejdsmiljø i vandløbene Problemer og løsninger v/ Tine Eggertsen, HedeDanmark Natur og Vand.
Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Ny skolehverdag Støvring Gymnasium Mål med projektet  - at eleverne i høj grad får den bekendtgørelsesfastsatte.
Systemisk samtaleteknik og håndslag Ilulissat den 11. februar 2016 Jakob Munk Jensen Danmarks Lærerforening Organisationsuddannelsen – modul 11.
Ny bibliotek.dk. Vigtigste nyheder Facetter i søgeresultatet Visning Sortering og rankering Infomedia og anmeldelsesoversigt integreret Emneoversigt på.
1 Foreningen af Statsautoriserede Revisorer - Værdien af revision.
Målgrupper for ressourceforløb Beskæftigelsesregion Midtjylland 13. juni 2014.
KNÆK KODEN Det samfundsfaglige område Opgaveformulering 2 – Danmarks økonomi.
Større fleksibilitet og øget indflydelse på arbejdstidstilrettelæggelsen Trivsel og Sundhed, Oktober 2009.
Borgerinddragelse, motivation og progression, når borgeren har en psykisk lidelse Forskningsoverlæge, ph.d. Lene Falgaard Eplov Forskningsenheden Psykiatrisk.
Ole B. Poulsen Hvordan DGI kan styrke implementeringen af nye tiltag og nye it-systemer Et debatoplæg til direktionen Udviklings- og strategimøde den 17.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Psykoedukation skizofreni Session 1. – introduktion til psykoedukationsforløbet Undervisere:
Stavekontrol i Word. Klik på fanen ”Filer”, Klik på ”Indstillinger” Klik på ”Korrektur”. Opsætning kan se således ud. Opsætning af stavekontrol i Word.
Skriftlighed Det fælles gods - præsentation af progressionsplan.
Udfold talenterne! - og vind ekstra ressourcer Et dialogværktøj til ledelsesgruppen.
Er patienterne klar til telemedicin? Morten Freil Direktør
Krop og bevægelse for de 3-6 årige
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
I hvilken grad vurderer du, at sundhedsdata er med til at understøtte sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer (kommuner, regioner)?
//Niveau 3-ledere Uge 50-5/Pakke 3 Lederpakke 3.
ET INNOVATIONSFORLØB OM MOBILITET
Nye e-beviser og uddannelsesplaner
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Antal besvarelser: 52.
servicemedarbejdere har ikke det fulde overblik over
DUBU Superbrugerrollen
Anvendelse.
Engrosmodel - Data Kvalitet - Data Migrering - Test
Hvorfor resultatløn?.
1.09 Dokumentation.
Administrationsmodulet
Driftsleverandører for Hjemmepleje, Sygepleje og Plejehjem
Hvad betyder den enkelte betegnelse Lønarter,
Indhold Visualiseringer Trafiksikkerhed Støj og Støv Der henvises i øvrigt til strategisk miljøvurdering, Lokalplan samt beslutningssag inklusiv bilag.,
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Senior IT Allerød
Velkommen til årsmøde / generalforsamling
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
Balkortmetoden De enkelte grupper/funktioner vurderer kvaliteten af deres vigtigste samarbejdsrelationer De vigtigste samarbejdsrelationer tegnes med tusch.
Inside UEFI/BIOS Ronnie Jakobsen
Rasmus, Morten, Sandy og Kristina
Køreteknik.
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Akutberedskabet i Region Hovedstaden
KIGO og kommunernes opgaver
Planlæg gennemførelsen af jeres idé med stepwise improvement
Karl Henrik Flyums model
Knallertens udstyr.
MongoDB Ikke SQL!.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Koordinatsystem.
Forventninger til jer forældre
Videnskabeligt projekt
Videnskabeligt projekt
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Sammenhængende digital brugerrejse - med anvendelse af borgerens data
Kompetencespillet Dialog om behovet for udvikling af kompetencer til fremtidens digitale arbejdsliv Velkommen til……. Fortæl hvem der er kommet med ideen.
Introduktion til RejsUd - FGU
Quiz Uge 2 – mandag.
Toksikologi med agenter – et forløb i matematik (og bioteknologi)
Værktøj: Projektets organisation
Skole-hjemsamarbejde
Organisatorisk Implementering af Machine Learning
Præsentationens transcript:

Dagsorden Rapportering og økonomistyring i Djøf Hvilke overvejelser har vi gjort os, Hvad kræver vores løsning, Hvad kan vores løsning, De 10 bud, Eks. på hvordan en dynamisk rapport bygges

Rapportering og økonomistyring i Djøf Overvejelser. Vi har gennem de sidste 20 år været på en lang rejse og er nu endt på en løsning som har kørt UPÅKLAGELIGT i mere end 10 år. Vi har tidligere prøvet kræfter med Cognos (dyrt og ikke så fleksibelt som vi kunne tænke os) Toolpack (hold jer langt væk) Jet Reports (kan ikke håndterer store datamængder) Vores nuværende løsning som jeg vil præsenterer jer for, er bygget på en gammel Axapta version 4.02 (1998-2006) og NAVISION version 6.0 (2009). Vores løsning kan formentlig afvikles på alle økonomisystemer, Vores løsning gør brug af mapning af data på SQL server, Vores løsning kan uden problemer understøtte meget store datamængder, Vores løsning er lynhurtig, Vores løsning har sparet mange penge til opgradering af økonomisystemer, Vores løsning er fleksibel og det er kun fantasien som sætter grænser.

Hvad kræver vores løsning Hvilke data har I og hvad vil I med jeres data Nogen som har styr på excel i økonomifunktionen Beskriv jeres projekt, strukturering af data Overvejelser om IT-sikkerhed – adgangsbegrænsninger – macrosikkerhed. Vi har gjort brug af eksterne IT-konsulenter til at binde det hele sammen og har over de sidste 10 år brugt for kr. 250.000 henholdsvis kr. 190.000 til dette i djøf koncernen (AX) og Djøf Forlag (NAV), primært gået til mapning og strukturering af data på SQL server. Programstump + opsætning V/Bobby kr. 15.000

Hvad kan vores løsning I princippet alt hvad i ønsker, Vi kan rapporterer på op til 13 niveauer, vi bogfører dog kun på konto + afdeling og nogle gange bærer og formål, De enkelte budgetansvarlige kan hente ajourførte data 24/7 uden at skulle vente på en medarbejder i økonomiafdelingen, Fejlfri rapportering – hvis det bygges korrekt op fra start, Sparer os for enorme mængder af afstemningsopgaver og ventetid på et ”IT-systemer” der hænger, Design af specielfelter, f.eks. ÅTD, Q1, forskudt regnskabsår.

De 10 bud for udvikling af rapporter Excel indstilling, ActiveX-indstillinger – sæt ”aktiver alle objekter uden begrænsning” og indstilling for makro sættes til ”aktiver alle makroer” + sæt flueben ved ”hav tillid til VBA kode” Sørg altid for at have alle nødvendige data med i dit view, Sørg for at have tegnet en skitse, til hvordan din slutrapport skal se ud, Strukturer dine GETPIVOT data, Lav din slutrapport med X og Y koordinater og indsæt data, Gør dine data dynamiske og kopier til resten af arket, Test at alt virker som det skal, inden det sættes i drift, Indbyg sikkerhed, adgangsbegrænsninger, knapper og alt det fede som excel også giver mulighed for, Undervis bruger i brug af rapporter. ?

Lille demo herpå Det er ikke så svært…… Men først skal i se nogle eksempler på færdige rapporter