Det kan ramme os alle Alle kan blive ramt af hacking, også dig.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Måske er I gode venner i et år,
Advertisements

NemID har en offentlig digital signatur
VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen.
Den sidste adgangskode du skal huske - Nogensinde
24. november 2006 Lærerseminar Disposition •Soldaten i centrum •Vigtigt om læring •Din rolle i undervisningen •”Hvad vil jeg som skolechef tilbyde?”
Musik: Nightengale Serenade
Videregående pc-vejledning Modul Sik: Sikkerhed Lidt om antivirusprogrammer mm. 60+Bornholm.
Distrikt konference 2011 Margar hendur vinna létt verk.
Internet til alvor og sjov
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Måske er I bedste venner i et år,
Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt?
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Beskyt din computer og dine data!
Å.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Undervisning i CCE om Java Agenda Hjælp med Java. Hvad kan du sige om sikkerhed? Danske Banks nye Kundeprogram.
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
IT – sikkerhed Fysisk sikkerhed Logisk sikkerhed
UDVEKSLINGSMØDE 19. NOVEMBER 2013
Bibliotek.dk For seniorer. Bibliotek.dk Hvad kan jeg bruge det til? Søge Finde Bestille.
10 roser til dig.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
video. Fællesoffentlige digitaliseringsstrategi: Alle over 15 år skal have NemID og Digital Postkasse efter november.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
MEDICINKORTET PÅ SUNDHED.DK VEJLEDNING TIL APOTEKER.
VELKOMMEN.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
PC - Vedligeholdelse Hvordan gør jeg Pc’en sikker og hurtig igen ? En kronologisk gennemgang.
Vejle 4. oktober 2012 Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Jeanette Leah Vinther, Kommunikations- og kampagnemedarbejder,
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. Økonomi på Spil (Arbejdshæftet: Styr på dine penge)
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. PengeSpillet (Arbejdshæftet: Viden om penge)
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Argumentation Toulmins model. Hvad er argumentation? At argumentere er at komme med begrundede synspunkter. Det vil sige: man indtager et synspunkt og.
IT-sikkerhed år 2016 virus ǀ hacking ǀ trojans ǀ phishing ǀ spam ǀ DOS-angreb ǀ cookies ǀ svindel.
Privatliv på nettet Henning Rasmussen Mathias Alsted Flinck.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
© 2015 – Side 1 Nets - Nøglekort og Phishing April 2015 Wilke - Søren Pedersen, Jeanette Greve Kristiansen & Nicoline Michaelsen.
Sikkerhedskursus (følgende lektioner er tilgængelige i dette kursus
Stil op klassevist efter fornavn ved bordene med skilte
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Unge og digital sikkerhed
Hold dit NemID for dig selv
Opdatér dine programmer
Tjek altid “om os”-siden
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Opdatér dine programmer
Link til video:
Budget, opsparing og lån Til arbejdshæftet "Viden om penge"
Introsidernes betydning
Den gode tone Lse.
Hvad har vi været igennem?
Den gode tone Lse.
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Sikker adfærd er vigtig - Som sundhedspersonale arbejder vi med personoplysninger og oplysninger der skal behandles fortroligt, og dem skal vi passe godt.
Unge og digital sikkerhed
Sikker adfærd er vigtig Som lærere arbejder vi med væsentlige og ofte fortrolige eller følsomme informationer, og dem skal vi passe godt på Sikkerhedspakken.
Hold dit NemID for dig selv
Vigtige opdateringer af din computer og mobil
Præsentationens transcript:

Det kan ramme os alle Alle kan blive ramt af hacking, også dig. Og det er selvom du tror, at hackerne ikke kan snyde dig.

Link til video: https://www.youtube.com/watch?v=CVDF6-c4jcs (Filmen varer 1:52) Her kan du se, hvor nemt det er, at gøre noget, selvom det virker helt fjollet. Link til video: https://www.youtube.com/watch?v=CVDF6-c4jcs

Men: du kan gøre en forskel Hackeren udnytter dig, hvis du ikke gør noget!

Men: du kan gøre en forskel Hackeren udnytter dig, hvis du ikke gør noget! Selv små ændringer vil gøre dig langt mere sikker på nettet

Hvad vil hackerne med dine informationer? Det handler ikke altid direkte om at stjæle DINE penge, ved fx at stjæle kontooplysninger Dine data er penge værd! Dine kontakter er penge værd! = Og så er der måske nogle af jer der tænker: ”Det gælder ikke mig, jeg har ikke noget, der er værd at stjæle”. Men det har I alle sammen! Jeres kontooplysninger til hjemmesider – som I alle har rigtig mange af – er nemlig penge værd på the dark web, hvor hackere betaler for fx e-mailadresser at sende phishing til. Og adgangen til dine kontakter er penge værd, fordi det tilfører en besked meget mere troværdighed, når den kommer fra en, vi kender.

Hvad skal vi igennem? Hvordan undgår man falske beskeder? Hvordan behandler man NemID sikkert? Hvorfor er det vigtigt at lave sikkerhedskopier? Hvordan laver man sikre kodeord, som man kan huske? Hvordan holder man sine styresystemer opdateret? [Rækkefølge og antal af temaer er op til underviser]

Du kan altid finde flere råd på denne hjemmeside www.viholderhackerneude.dk Du kan altid finde flere råd på denne hjemmeside