Min sommerferie Da vi fik fri fra skole skulle vi til Ebeltoft,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

At bruge disse to ord rigtigt
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
Amalie og bedstefar bygger legehus
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Tur i Ballen by ! Ballen havn ligger i ballen by, byen er ikke så stor, men vi havde det sjovt alligevel.
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
Med dejlige varme farver
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
Sofies dejlige dag.
Mandag den 31. marts • I dag afholdes der kampe i vores Pool turnering, som nærmer sig sin afslutning. • Der arbejdes endnu på ”dukkehusene”. • Bo ferie.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Pris: Kr. for 2 voksne. • Fly Tur/Retur • Flyskatter • Billeje • Hotelophold • Afbestillingsforsikring • Aktiviteter Ikke inkluderet • Rejseforsikring.
Dagsorden  Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen  Viceinspektøren Viceinspektøren  SSP SSP  Årsplan for dansk Årsplan for dansk Årsplan for dansk  Årsplan.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Turen går til Sønderborg Så venter vi på toget, og folk er ved at indfinde sig.
Hvornår bruger man hvad?
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Sofie Laura og Hannah Her ser vi pigerne i fuld gang.
En båd, Et krydstogt, En festlig ferie… Pludselig en enorm storm... …og båden synker…..
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
Uge 51 Mandag: UDEDAG. VI LAVER SNOBRØD PÅ BÅLET. Tirsdag:
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Stevns satser på guldklumperne – et 3 årigt udviklingsprojekt.
Hold balancen med et stærkt og velfungerende familieliv Workshop Balancekonference, Region Syddanmark, August 2010 Lisbeth Fruensgaard.
7. juni 2016 i spejderhuset. Dagsorden Hvem skal afsted – Ringsted og Rungsted på tur sammen Inden vi skal afsted - forberedelse og pakkeliste Når turen.
Vores tur gik langs kysten, hvor det var muligt Der var et par steder, hvor der var så mange store sten, at vi måtte gå ind i landet Ellers en fantastisk.
Aktiv Familieferie VINGSTED hotel & konferencecenter og Sinatur Hotel Haraldskær Store som små... klar til en sjov og aktiv ferie...!
Pinsedagen kom!. Pinsedagen kom! Ap.G. 2,1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød,
Du har rigtig brug for fred og ro
min sommerferie på malorca
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Velkommen hos natur Mettes dagpleje.
Lektion 1A Formålet med denne lektion er at give eleverne et billede af Netwerk for at forberede dem på forløbet og på, hvor lang tid det varer, samt at.
Københavner-akademiet handler om…
At bruge disse to ord rigtigt
En ung dame ventede på sit fly i en stor lufthavn
Lavet af Camilla, Alberte, Mille og Laura
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Trivsel og værdier - i skoletasken
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Sommerferie I min sommer ferie var jeg på sjælland.
! ! Min sommerferie Den første uge i sommer ferien var jeg med Rita til vester havet. Den første dag kørte vi der op i bil. Vi så Limfjorden den var flot.
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
I Danmark er jeg født I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme,
Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommerferie Min sommerferie var jeg i Italien. jeg kørte i gennem Tyskland på de lange motor veje og Østrig de var flote bjerge og så Italien da vi.
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Her er den mand der spiste Metal han har spist 2 fly 4 indkøbs-
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Min sommerferie Øster hurup
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Quiz om [Dit emne] [Dit navn] 12 апреля 2019 г..
Glædelig jul Rigtig god jul og tak for et godt år! Sikke dog tiden den flyver afsted. Om ikke så længe går vi ind i et nyt og spændende år, vi ikke.
Borgermøde.
Trivsel og værdier - i skoletasken
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
Du har rigtig brug for fred og ro
Præsentationens transcript:

Min sommerferie Da vi fik fri fra skole skulle vi til Ebeltoft, Vi lånte et sommerhus derovre det var hyggeligt. Senere skulle vi passers forskellige steder. Så skulle Vi til Spanien sammen med Sofie og Amalie. Det var en lang tur, vi kom sent om aften Men næste dag skulle vi til stranden Senere skulle vi til poolen det var sjovt. Nogen gange når man badet Var der så store bølger at de Væltede en jeg blev væltet 4 gange!

Gibraltar. En dag skulle vi til Gibraltar, det er en Engelsk koloni. Der var aber og min storesøster havde en abe på hovedet Aberne elsker piners så de sjal nogen gange en pose piners Fra menneskerne. Den gang vi kørte videre prøvet en abe at køre. Det var rigtig sjovt at være på Gibraltar.

Turen hjemad. Så var det tid til at komme hjemad. Det to 3 ½ time at flyve. Da vi kom ud af flyveren skulle vi Køre hjem det to 3 timer. Vi kom hjem ved 10 tiden, så skulle vi pakke ud og så skulle vi spise aftensmad. Det havde været en Daglig ferie. SLUT

Min fødselsdag Den sidste dag i ferien havde jeg fødselsdag. Jeg fik gaver om morgen, det var nogen gode gaver. Senere kom Min familie og fejrede mig, der fik jeg også gode gaver. Om aften skulle vi ud og spise på rusturant det havde jeg bestemt Vi fik god mad. Da vi kom hjem legede jeg med mine fødselsdags Gaver. Det havde været en dejlig fødselsdag.

SLUT