Trafikpolitik for (skriv skolens navn)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Trafikpolitik Hedelyskolen
Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Læringsstile og lektier
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Trafikpolitik - Søgårdsskolen
Trafikplanlægger for en dag! •Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik •Program –Intro –Arbejd.
Forældremøde X årgang.
Busser Kan vi spare penge hvis alle kører på cykel?
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Forældremøder på Kalbyris
Trafikplanlægger for en dag! Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik Program –Intro –Arbejd.
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Trafikpolitik Højdevangens Skole 1Højdevangens Skole Trafikpolitik 2014.
Trafikpolitik Dyvekeskolen.
Folkeskolereform 2014.
Velkommen til Nordregårdsskolen
Jørn Iversen, Politiassistent
Sikre skoleveje i Fredericia Analyse foretaget af Troels Andersen i Vej & Park Fremlagt på Børne- og Ungdomsudvalgsmødet 15.jan
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Ældre fodgængere og cyklister i byerne Formål: –at belyse de ældres trafikale situation risikoopfattelse adfærd brug af tiltag påvirkning af mobilitet.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Projekt X:IT -Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7. klasse – Projekt X:IT.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Færdselslovens § 3, stk. 3, politi og vejmyndigheder efter samråd med skolerne træffer foranstaltninger til at beskytte børnene mod farerne fra den kørende.
Ældres Trafiksikkerhed Og Trafikcafeer. De ældre er over repræsenteret i ulykkesstatistikken med 28% hvis vi tager fra +65 år, men de udgør kun 14% af.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
Projekt X:IT - Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7, 8 og 9. klasse – Projekt X:IT.
Trafikpolitik i Gribskovs skoler Præsentation april 2015 Esrum 18. januar 2007 Marts 2015.
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Grafslide med overskrift, indhold og graf Overskrift Max 3 linjer Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
På de næste sider finder du et eksempel på en trafikpolitik, der rummer alle de punkter, som Rådet for Sikker Trafik anbefaler. Slet og tilføj, så den.
Børneruden – en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk.
Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes.
Opstart af VSP i Hillerød Kommune v/Janne Tinghuus Trafik, vej & Park By og Miljø.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Mit arbejde som færdselskontaktlærer…. Mine opgaver som færdselskontaktlærer Opgaver, undervisning og indkøb Rollemodel Motivere og vejlede kollegaer.
Politiworkshop. Humor. Præsentation. Målsætning. Hvad kan vi nå af klasser. 1., 3., 6. og gerne 8/9. klasse. Positive oplevelser med politiet. Præge børnene.
Temadag om unge, 10. april De unge knallertkørere og deres forældre.
Skolernes trafiksikkerhedspolitik Skoleledermøde Onsdag den 17. marts 2010.
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
Sådan bakker MVSJ Politi skolens forebyggende indsatser op. 17. Juni 2010Carsten Simonsen.
Overskrift Max 1 linje HVORFOR undervise i færdsel ?
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
Fleksible fællesskaber
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Statistik, bøder m.m. Statistik
Åbent hus Skolens navn Dato.
TRAFIKPOLITIK PÅ SKOLER DERFOR
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
Unge & Rygning: Forældres rolle
Trafikpolitik for Stoholm Skole
Andre trafikanter.
Tillykke! I er nu tæt på at have en trafikpolitik.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Find trafikpolitikken her: (skriv url)
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Trafikpolitik for Durup Skole.
Sikker adfærd er vigtig Som lærere arbejder vi med væsentlige og ofte fortrolige eller følsomme informationer, og dem skal vi passe godt på Sikkerhedspakken.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
TÅRNBY KOMMUNE SSP Nyhedsbrev Billede- og videodeling.
Unge & Rygning: Forældres rolle
Præsentationens transcript:

Trafikpolitik for (skriv skolens navn) Du er morgentrafikken Morgentrafikken skal afvikles sikkert og trygt. Derfor skal du som forældre: parkere lovligt, hvis du kører dit barn i skole. aftale med dit barn, at han/hun cykler med hjelm, og sørge for at den passer og sidder korrekt. følge skolepatruljernes anvisninger og lære dit barn at gøre det samme. Trafikpolitik for (skriv skolens navn) Hvis I kommer i bil, skal I parkere her: (skriv adresse eller sæt billede ind) Træn i trafikken med dit barn Træning giver rutine og overblik og er den bedste vej til sikre trafikanter. Derfor er det vigtigt, at du som forælder: træner skolevejen med dit barn til fods og på cykel. hjælper dit barn til mindst én gang om ugen at gå eller cykle i skole. lader dit barn i 0. og 1. klasse benytte skolens gå-busordning hjælper dit barn med at finde den sikreste vej til skole, selvom det ikke nødvendigvis er den hurtigste.

Find trafikpolitikken her: (skriv url) Støt op om undervisningen i færdsel Med færdselsundervisning er skolen med til at klæde eleverne på til de ti farligste år i trafikken mellem 15 og 24 år. Dit barn skal gennem flere gå- og cyklistprøver i sin skoletid. Hjælp dit barn med at blive klar til dem ved fx at træne ruten inden og at tage øveprøven sammen med dem www.sikkertrafik.dk/skole Støt op om kampagnen ”Alle børn cykler”. Deltag i forældremøder og SSP-arrangementer Rollemodeller Børn kopierer de voksnes adfærd og efterspørger klare rammer og aftaler fra deres forældre. Husk derfor, at være en god rollemodel og tage hensyn til alle skolens børn i trafikken Respekter skolens trafikpolitik – også når dit eget barn er en af de store elever. Tal med dit barn om, hvad der er god trafikkultur. Du kan komme med input til trafikpolitikken ved at kontakte: (skriv navn og e-mail på kontaktpersonen) Find trafikpolitikken her: (skriv url)