Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anbefalinger for sund frokost i daginstitutioner v/ Maria Haukrogh
Advertisements

Mad til unge på høj- og efterskoler
Supper & Saucer: Af Thomas Buhelt..
Tilberednings - metoderne.
Præsentation af Det Gode Køkken
Perlehønebryst Frisk blomme
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
Menu teori.
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Fonder Grundsupper Grundsky.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Silke og støj. Saftig BlødSprød Denne figur er bygget op om de 3 grundlæggende konsistenser – blød, sprød og saftig. Inde i trekanten står de varme ting,
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Mandag. først snittede vi pinde Tirsdag. vi lavede mad og legede. og så legede vi med pinde. Onsdag. vi lærte om træer. vi lærte også om birketræer. og.
Kuvertprisen er 295,- pr. person
Frugt og grønt. 600 g om dagen 2 ▪
Mandag den 28. april Mountainbiketur for pigerne i 2.B kl Uge 18 Man. Tirs. – udedag. Ons. – fælles udedag. Tors. – Kristi himmelfart. Fre. –
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF- Midtjylland. Herning badminton klub. mandag 24.september 2007.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Morgenmad Ligesom vi fylder det rigtige brændstof på vores biler, er det lige så vigtigt, at vi fylder det rigtige brændstof på os selv og vores børn.
100 gram frugt og grønt Landbrug og Fødevarer, 6 om dagen.
Bov 5 g fedt Skinke 2-4 g fedt Nakkefilet 12 g fedt FEDTINDHOLD I SVINEKØD I TERN Fedtindhold i 100 g råt kød Landbrug & Fødevarer.
Mad til unge på høj- og efterskoler. Øvelse  Diskutér i klassen, hvad I synes, der ligger i begrebet ”hverdagsmad”. Lav f.eks. en brainstorm på tavlen.
Målgruppe 6 – 13 år (skoleelever) Drenge og piger Fra 5 MJ til 9 MJ. 13-årig dreng på 9 MJ. Der er ekstra behov for jern da de er i voksealderen. Hvis.
 Vi har børn i alderen 6 – 23 mdr. der går i dagpleje og vuggestue. Nogle er ikke i dagpleje eller vuggestue det første halve år til et år da barselorloven.
Morgenmad Koster 72kr Holder 1 uge.. Frokost Koster i alt 107kr Ret kylling i karry med kartofler og ris. Koster i alt 71kr Ret kyllinge-sandwich Holder.
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
FAGDAGE 1.x Matematik - Josefine Onsdag 16. august Dansk - Anne-Mette
Baggrunds spørgeskema
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Månedsplan Oktober 2016 Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Mild champignon- suppe
HOTDOG.
Året tema: Konserver din køkkenhave.
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
ERFA-dag Hvem er jeg?.
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Gammeldags stegt kyllingelår
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Morgenmåltid Mellemmåltid
Menuplan for uge (Med forbehold for ændringer)
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Rigtig god sommer MADPLAN Mandag Tirsdag Onsdag
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
I uge 5 tilbyder køkkenet
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Kager i Juni Lør. 1. Is pind Søn. 2. Hindbærsnitter
STATISTIK PÅ INSTAGRAM
Dato: _______/_____ Kl: ___________________________
Præsentationens transcript:

Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme! Uge 41fra den 9. oktober til 15. oktober 2017 Frederiksberg hospital   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Champignon- suppe Grøntsagssuppe Løgsuppe Gulerodssuppe med spidskommen Urtecremesuppe Kartoffelsuppe med porre Blomkålssuppe med estragon Hovedret Frikadeller af svinekød med stuvet hvidkål hertil kartofler Kalkunstroganoff med kartoffelmos Orientalske kødboller med tomatsauce og ris Gammeldags stegt kyllingelår i brun sovs med agurkesalat og kartofler Chili con carne med ris Oksesteg med skysauce og kartofler Boller i karry af svinekød med ris Grøntsag  Marinerede grønne bønner Glaserede gulerødder med sød chili Marineret squash med rød peberfrugt Ovnbagte grøntsager Nordisk ratatouille Bagt spidskål Bagte gulerødder med honning Vegetar Bønnegryde Spinattærte med champignon Kikærte- broccoligryde med bulgur Risotto med mozarella og grøntsager Pasta i cremet tomatsauce med kikærter Spinatlasagne med hytteost Pasta arabiata Dessert Rødgrød tilberedt af jordbær hindbær og ribs Flødemandelrand med karamelsauce Blommegrød med vanilje Hindbærfromage pyntet med flødeskum Skovbærgrød af brombær jordbær og solbær Citronfromage pyntet med flødeskum Rabarbergrød tilsmagt med ingefær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme! Uge 42 fra den 16. oktober til 22. oktober 2017 Frederiksberg hospital   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Champignon- suppe Grøntsagssuppe Rød linsesuppe med gulerod Gulerodssuppe med spidskommen Tomatsuppe Karrysuppe Blomkålssuppe med estragon Hovedret Beuf bourguignonne med kartoffelmos Sesamkylling med sursød sauce og ris Sprødbagt sej med persillesauce og kartofler Høne i mild karry med porre hertil ris Kotelet i sursød sauce med ris Græsk farsbrød af oksekød serveret med tomatsauce og kartofler Kalkun i sursød sauce hertil ris Grøntsag  Bagte rødbeder Braiseret hvidkål med rosenpeber Nordisk ratatouille Bagt selleri med æble Gulerod med spidskommen Ovnbagte grøntsager Bagt squash med gulerod og mynte Vegetar Vegetarbiksemad Spinat- kartoffelgratin Kikærtegryde med bulgursalat Pizza med humus og grøntsager Linsegryde tilberedt med rodfrugter Grøntsagschili Auberginelasagne Dessert Ymerfromage med skovbærkompot Jordbærgrød Mokkamousse Solbærgrød Gammeldags rabarberkage pyntet med flødeskum Jordbær-rabarbergrød tilsmagt med vanilje ”Eton Mess” af marengs flødeskum hindbær og jordbær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej