Grundejerforeningen 1DO Båstrup

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overdrevet – et naturrum i byen
Advertisements

8. december 2010 på Egegård Skole
DTaF’s Lovmappe Afsnit 3 DTaF’s Lovmappe Undervisning DAN-fortræning.
Tema: 6 Hvad kan jeg gøre når jeg har det dårligt_ Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Principper for Forflytning
Velkommen til borgermødet i
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Udlægning af en ny cache
Afstemning Udvælgelse af ideer til videre arbejde
Konferencen Lokalisering af golfbaner i Danmark Bæredygtig planlægning af golfbaner Plan- og proceskonsulent Morten Weile COGITA.
Vinduer Case og opgaver – løsninger.
Planproces - Forudsætninger •Det forudsættes, at kommunalbestyrelsen som ejer tager stilling til alternativ A, B, C eller en kombination heraf i juni 2012.
Generalforsamling 2006 Engholmgaards Grundejerforening.
Helle Wicklow, Projektleder Teknik- og Miljøforvaltningen
Asfaltering 2006 Forslag fra bestyrelsen. Fuldstændig asfaltering 2006  Bestyrelsen hyrede i oktober 2005 firmaet Hartvig Consult til at lave en uafhængig.
Påbud – Forbud – Advarsel – Redningsskilte/ Henvisning
FK CHEFGRUPPEMØDE Grundejerforeningens interesseundersøgelse - marts 2014 Grundejerforeningens generalforsamling 24. marts 2014.
Generalforsamlingen 30. juni 2013
og Natur Ny benzinstationsbekendtgørelse - revision af bekendtgørelse nr. 555 af 9. juni 2001 Ved Brian Badike Thomsen, Slagelse Kommune.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Hvad gør Grundejerforeningen ? Engholmgaards Grundejerforening Saunte, 3100 Hornbæk
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
Uligheder.
Strandgrundejer- foreninger. Dagsorden 1. Orientering om kommende trafikplan 2. Cykelsti ved Bøtø Ringvej 3. Tvunget medlemskab af grundejerforeninger.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Grundejerforeningen Lisenlund Udskiftning af skilte.
UDKØRSELSREGLER FOR BILER V/EVENTYRHAVEN
IDA koordinatorer – en historie fra hverdagen 5A ApS ArbejdsmiljørådgivningArbejdssikkerhed Arbejdssundhed
Konsekvenser –Frekvenser. Konsekvenser –Køreplan.
Strandgrundejer- foreninger. Dagsorden 1. Tvunget medlemskab i grundejerforening 2. Cykelstier, Stovby Ringvej og Bøtø Ringvej 3. Trafikspørgsmål ved.
Bestyrelsen fremlægger forslag til nedlæggelse af Nordborg Golfbane ApS Medlemshøring om forslaget Mandag d. 26. oktober 2009 Ekstraordinær generalforsamling.
REACH-Implementeringsprojektet Status for implementeringen af REACH i Danmark Torben Nørlem, Miljøstyrelsen Kemikalier.
Udvalget for lokaleanvendelse Midtvejsseminar Rebild 2010.
Spildevandsplan Det grønne Råd – møde
Temaplan for vindmølleplanlægning i Norddjurs Kommune Workshop om vindmøller den 3. juni 2010.
Skønhedsprodukter.
Hvem skal have magten og hvor meget skal den være spredt?  Danmark og de andre  Styreformer  Problemer i udvalgsstyret  Reformer i andre lande  Strukturkommisionen.
Postkasser Er tiden løbet fra behov for postkasser ?
Arbejdsgruppe: Trafikudvalg Præsentation til ekstraordinær generalforsamling den 8. april Gruppens mission: At reducere risikoen for uheld i vores.
Kærestevold ’Vold er ikke løsningen’, Nuuk 26. November, Nina Schütt.
ALENEARBEJDE FOA Randers 11. november Flere sider af alenearbejde Når man er helt alene på arbejdspladsen Når man arbejder isoleret fra (fag)kolleger.
Velkommen til Grundejerforeningen for Tisvilde og Omegns generalforsamling
Orientering om proces for tilpasning og ændret organisering af dagtilbuddene Elsted og Lystrup.
Grundejerforeningen N. P. Danmarksvej og Birkevænget Velkommen til ekstraordinær generalforsamling mandag d. 14 marts 2016 Kl Valg af dirigent.
Forældreinterview Stationens program Øget forældresamarbejde – hvorfor Formål og den praktiske ramme Selve interviewet Spørgsmål.
UNGE I FOKUS – VIBORG KOMMUNE. MÅLGRUPPEN MÅLGRUPPEN ER ØVRIGE UDDANNELSESPARATE MED MERE KOMPLEKSE BARRIERER OG AKTIVITETSPARATE MODTAGERE AF UDDANNELSESHJÆLP,
HISTORIEN OM DEN RØDE TRØJE af og med Torben Dreier.
Voksenansvar overfor anbragte børn og unge Fysisk guidning
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Konflikter og kommunikation
Vejen som arbejdsplads
NORDKYSTENS FREMTID Forårsmøde Landliggersammenslutningen 9. juni 2017.
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Beplantninger i landskabet.
Principper for ressourcefordeling for folkeskoleområdet
Sommerhus kloakering Odsherred
FEF Vand- aflednings aftale
Typiske ulykkessituationer
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Kryds og rundkørsler.
Bicycletrip Grade 7 Copenhagen Int. School
Center natur, miljø og trafik
Eksempel på tekst 1 som skal bearbejdes
Typiske ulykkessituationer
Vejrenovering 2014 – Tidsplan
Bramming- Grindstedbanen
Uffe Kjærulff STYREgruppemøde 25. maj 2018
Titellayout Undertitel.
Det var på Capri A-stykke A-stykke B-stykke A-stykke Blæs Sug
Status fra tagudvalget
Præsentationens transcript:

Grundejerforeningen 1DO Båstrup = Chikanen nedlægges = Det skal vurderes om chikanen skal bevares = Chikanen nedlægges og erstattes af et vejbump Forslag om udskiftning af chikaner med vejbump: Bestyrelsen foreslår, at chikanerne på fællesvejene enten nedlægges eller udskiftes med vejbump samtidig med at belægningen renoveres. Rødderne fra træerne i de nuværende chikaner vokser ud og ødelægger belægningen, og den øvrige beplantningen reducerer oversigtsforholdene ved passage af chikanerne. Dertil kommer, at en del af chikanerne er virkningsløse, da de er anbragt forkert, og at de giver en uhensigtsmæssig belastning af kørebanen, når især tunge køretøjer skal vride sig forbi. Chikanerne markeret med grønt på tegningen foreslås helt nedlagt, da de ikke gør nogen gavn, og i visse tilfælde blot er til gene for de berørte grundejere. Chikanerne markeret med gult bør vurderes særskilt sammen med de berørte grundejere, fordi de ligger lige på et hjørne, og de berørte grundejere kan have svært ved at komme ud, hvis de nedlægges. Chikanerne markeret med rødt nedlægges og foreslås erstattet af vejbump. Der udarbejdes og projekteres et endeligt forslag med målfaste tegninger i samråd med en rådgiver forud for en myndighedsgodkendelse og efterfølgende høring blandt grundejerne. Oktober 2014 Grundejerforeningen 1DO Båstrup