Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skønhedsprodukter.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skønhedsprodukter."— Præsentationens transcript:

1 Skønhedsprodukter

2 Hvad er godt? Der findes mange skønhedsprodukter, men ikke alle er lige gode. Det du køber i Føtex eller tiger er som regel noget der ødelægger din hud virkelig meget, fordi der er mange unaturlige stoffer i. Uden at du lige umiddelbart kan mærke det eller kan se det, kan det skade din hud rigtig meget. Der er mange produkter som har stearin og andre ting i sig, som skader din hud. Vand og naturlige stoffer er faktisk det bedste for din hud.

3

4 Hjælp? her kan du se virkningen af hvad det gør ved din hud, hvis du bruger de forkerte produkter.

5 Problemer Prisen på dine renseprodukter er helt op til hvad kan der være i skønhedsproduktet. Hvilke farer er der ved skønhedsprodukter? Er du typen, der blusser op, når du får et glas vin, så kan du have sygdommen Rosacea. Det er en hudsygdom der gør, at alkohol får huden til at blusse. Mange har sygdommen uden at være klar over det. Desværre er det svært at finde produkter som kan fjerne rødmen.

6 Allergisk Hvis du for eksempel er allergisk overfor tomat, så nytter det ikke noget at købe et økologisk produkt, der indeholder netop tomat. Derfor skal du altid holde øje med, om du kan tåle produktet, økologisk eller ej. Mælk har ingen indvirkning på din hud, så længe du ikke er allergiker. At mælk skulle have en negativ effekt på din hud er blot en skrøne. Frugt og grønt er ikke kun godt for din sundhed, men også for din hud. Det skyldes indholdet af antioxidanter, som bekæmper ældningsprocessen. Jo sundere du er indvendig, jo sundere er du udvendig. Du kan være disponeret for hudkræft især, hvis du har modermærker. Beskyt dig godt - også selv om du ikke er den store soldyrker. Selv gamle solskader kan føre til kræft


Download ppt "Skønhedsprodukter."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google