Vidensbrønden Et interaktivt læringsgulv

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
EVALUERING AF LÆREPLANER SNULLERNE Krop og bevægelse.
Advertisements

Skriftlig progression Italiensk FIP. Disposition Skriftlighed og respons Progression Feedback-former (feed up, feed back og feed forward) Karakterer Værktøjskasse.
TATIONpRÆSEN 2015 AARHUS UNIVERSITET INDFAK2 VELKOMMEN TIL WORKSHOP FOR REKVIRENTER 1.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
OBS! Højreklik på indsat billede og vælg Placer bagerst for at få teksten frem 1 YouSee Foreningsweb ​ Uddannelse i de væsentligste funktioner ved opsætning.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Dokumentation med mobilen i dansk - sæt komma med mobilen.
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.
Video Klubben Klostergade November DVD film Sammensat af Stillbilleder.
1. klasse skriver fagbøger - eksempel på undervisningsforløb fra Hattingskolen 2007.
P ROCEDURE K ONDITEST I C OLUMBUS L ABORATORIUM. Tjek kommunikation Kald Astronauterne i Columbus op via skype Tjek at astronauterne kan høre dig.
Oplæg om Dictus og anvendelsesmuligheder d. 5/
IT i danskundervisningen Sydfalster Skole den 15.5 Kort om blogs – igenigen! SMS-noveller (sprog og kommunikation) Skriftlighed og IT Mundtlighed og IT.
Læring og it Spørgeteknik Pædagogisk IT-kørekort - Mentorforløb 1.
Symmetri-drager Undervisningsforløbet leder eleverne igennem en verden af symmetri, sjov med drager og svære udregninger - et undervisningsforløb i 3.a.
Avaz brugervejledning
Fordybelse i et projekt
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Læseløft Syd og ”Den sproglige Dimension”
Din kreative online praksis!
Anvendelse.
Arbejdsmiljørundering /tjeklister
Forberedelse til eksamen
Fremlæggelse af 1. deltagelsespligtigtopgave
GODE MINDER MOTION FÆLLESSKAB
Trivsel og værdier - i skoletasken
SRP - Skriveperioden ÅSG 2017.
Google som læringsredskab
Senior IT Allerød
Overblik med Instruktørrollen
Bevægelse i skolen Fysisk aktivitet med høj intensitet øger BDNF i hjernen. Læring fremmes bedst, hvis aktiviteten er udfordrende, varieret og indebærer.
Præsentationsportfolio
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Velkommen til DGI Miniton
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Tag sikkerhedskopier Når uheldet er ude – enten fordi dine ting går i stykker, eller fordi du bliver offer for kriminalitet – er det godt at have sikret.
Walt Disneys kreativitetsmodel
Fortæl om påkørsel.
Velkommen til DGI Miniton
EASY-P Konference Digitalisering.
SRP - Skriveperioden ÅSG 2018.
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
VELKOMMEN TIL B-BOX! Arbejdsark.
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM Ikon forklaring side 2
Lektion 1B Formålet med denne lektion er at gøre eleverne opmærksomme på, at et stærkt fællesskab i klassen/på skolen handler om det gode kollegaskab.
Karl Henrik Flyums model
Northwind Traders Hvem er vi?
Avanceret flisearbejde niveau 3
Avanceret flisearbejde niveau 2
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Videnskabeligt projekt
Igangsættelse af tankeprocesser – at formulere spørgsmål i forbindelse med flerfaglige projekter 7-trinsmodellen Karl Henrik Flyums model.
Videnskabeligt projekt
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Future Vejle inspiration
Hold dit NemID for dig selv
Igangsættelse af tankeprocesser – at formulere spørgsmål i forbindelse med flerfaglige projekter 7-trinsmodellen Karl Henrik Flyums model.
CMS – Inner Wheel Danmarks hjemmesider
Skrivedag 3: Fra skriftlig opgave til mundtligt oplæg
Future Vejle-inspiration
Alberts historie Af forfatter Signe Rhode og illustrator Anja Løfkvist
arbejdspladsvurdering (apv) februar – 13. marts 2019
Information om Aula til forældre
Trivsel og værdier - i skoletasken
Fald og snublen Transport.
Værktøj 4: Aktiverende APV
Vigtige opdateringer af din computer og mobil
Præsentationens transcript:

Vidensbrønden Et interaktivt læringsgulv Samarbejde, kommunikation og vidensdeling Leg, bevægelse og læring

Hvad er en Vidensbrønd Vidensbrønden er et interaktivt gulv, der fremmer social og kinæstetisk læring Det vil sige kollektiv læring gennem fysisk leg og bevægelse. Vidensbrønden er en flerbruger interaktiv skærm, som er placeret på gulvet. På denne skærm projiceres forskellige opgaver og spil, og eleverne bruger deres hænder og fødder til at vælge de rigtige svar.

Hvad kan en Vidensbrønd? Ved hjælp af softwaren til Vidensbrønden har den både en social og en pædagogisk funktion, og er samtidig god til læringsdifferentiering, fordi den giver mulighed for at tage hensyn til elevernes forskellige læringsstile. Arbejdet med Vidensbrønden indeholder forskellige aspekter: Elevernes formuleringsevne og retstavning forbedres, de opnår en intensiv træning i informationssøgning og højtlæsning af spørgsmålene, de bliver bedre til at arbejde sammen, og de får brugt deres kroppe i læringen (også kaldet kinæstetisk læring), hvilket betyder, at de lettere kan huske det, de skal lære. Aktiviteter på Vidensbrønden er et supplement til elevernes stillesiddende arbejde foran computeren.

Applikationer Vidensbrønd softwaren indeholder en række forskellige applikationer, herunder læringsspil som gulvtastatur og forskellige typer af spørgsmålsspil samt billedfremviser , Pong, puslespil, vendespil, fodboldspil, ballonspil og meget mere. Elever og lærere kan med softwaren nemt udvikle deres egne læringsspil, der både kan inddrage lyd, tekst og billeder. Eleverne kan lave opgaver til hinanden, og efterfølgende dele spillene internt på skolen eller med andre skoler.

Applikationer på computeren Gå til www.vidensbrønd.dk Login med det login du har fået øverst højre hjørne, eller opret dig som bruger og vælg gruppen Kløver-Skolen(brug gerne dit UNI-login – Lars godkender det efterfølgende). Se hvad der ligger af læringsspil som er lavet af skolens personale (Min gruppe) eller hvad andre har lavet på andre skoler mv. (Community) og afprøv det på computeren – prøv derefter at finde læringsspillet på Vidensbrønden. Lav evt. ny aktivitet tilpasset dine elever – Der ligger en brugervejledning på Personaleintra – Arkiv – Dokumenter – Pædagogisk Læringscenter – IT - Vidensbrønden

Applikationer på Ipad Hent App på App Store Login med det login du har fået Se hvad der ligger af læringsspil som er lavet af skolens personale (Min gruppe) eller hvad andre har lavet på andre skoler mv. (Community) og afprøv det på computeren – prøv derefter at finde læringsspillet på Vidensbrønden. Lav evt. ny aktivitet tilpasset dine elever – Der ligger en brugervejledning på Personaleintra – Arkiv – Dokumenter – Pædagogisk Læringscenter – IT - Vidensbrønden

Start og lukning af Vidensbrønd Det er vigtigt at tænde og slukke Vidensbrønden rigtigt af hensyn til dem der skal bruge den bagefter! Tænd for kontakten med PC1 på væggen/søjlen Træd på den grønne kontakt i hjørnet og derefter igen på det modsatte hjørne. Videnbrønden kan bruges. Ved lukning skal man gå ud af menuerne og derefter træde på den røde kontakt i hjørnet og derefter igen på det modsatte hjørne. Sluk for kontakten med Off på væggen/søjlen Det er vigtigt at gøre det i den rigtige rækkefølge

Reservering af Vidensbrønden Det er muligt at reservere Vidensbrønden til brug i undevisningen. Der er 2 Vidensbrønde på skolen – Auditoriet og SFO1. Lokalerne kan reserveres på Personaleintra – Koordination - Reservationer

Support og hurtig adgang Læringscenteret yder support så meget vi kan. Adgang til Videnbrønd app kan fås med det samme ved at bruge flg.: Brugernavn: ksgulv Adgangskode: ksgulv Kurt, Lars og Annette