Kvalitetsarbejde på Hospitalerne

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Simpelt design Hurtigt overblik Relevante nyheder - skræddersyet til den enkelte person.
Advertisements

Intern kommunikation – hvordan arbejder vi mere bevidst med den?
Evalueringspolitik Bornholms Vækstforum 24. september 2012.
Tværsektoriel monitorering af rehabiliteringsindsatsen for mennesker med KOL og type 2 DM Overlæge, forskningsleder, PhD, Anne Frølich, Afdeling for sammenhængende.
Udvikling og kvalitets sikring af sygeplejen i praksis
Dokumentation som arbejdsredskab – opholdsplanen som procesværktøj
Hvordan sikres omsorgen i accelereret operationsforløb ?
“Hvad har vi på hylderne?”
TJEK PÅ TEAMET.
Arbejdsklima i projektgrupper
Fælles EPJ til hospitalerne i Region Midtjylland
Hvordan opnår vi succes? Vision og fællesskab om EPJ i regionen EPJ messedag, den 9. april 2013 Cheflæge, dr. med. Jørgen Schøler Kristensen, Hospitalsenheden.
Praksis Kommunen modtager en almen genoptræningsplan fra hospital. Er kommunen enig i, at det er en almen genoptræning? Birgit Svarre, afdelingsleder PPR.
”5 skarpe” – om udvikling af løsningerne Spørg kun borgerne om det, der er behov for – og genbrug data Skriv så det kan forstås – men kun når det er nødvendigt.
Introduktion til Sundhedsplatformen
DEN GEOGRAFISKE INFRASTRUKTUR OG DIGITAL FORVALTNING Digital forvaltning, INSPIRE og FOT Jes Ryttersgaard.
Promes ProMES The Productivity Measurement and Enhancement System.
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
It Integration og Medico Udvikling
Refleksioner og opsamling ift. i går
BrittL Lind Myrup, UKK, nefrologisk afdeling Sygeplejesymposiet 2010 Nefrologisk efteruddannelse – et regionalt samarbejde Hvordan ser vi et udbytte i.
Et regionalt perspektiv på Strategi for Velfærdsuddannelserne 1. næstformand i regionsrådet Bente Nielsen Temadag og workshop:
Ledelse og patientforløb Vicedirektør Bente Ourø Rørth Konference 6
Rambøll Managements definition af it-governance
Hillerød Hospitals Patientportal Kommunikation på tværs af sektorer med patienten i centrum Sygeplejesymposium 2010 Patientportalen Jette Nissen.
Tine Jerris, projektleder i Kronikerprogrammet
10. og 31. januar 2013 Introduktionsmøde Praktiserende øjenlægers rapportering til Diabasen og redskaber til benchmarking.
Den relationelle model
Indhold, indsatser, implementering
Hvordan sikrer kommunerne kvaliteten? - hvilken rolle kan kompetencecentrene for kliniske kvalitetsdatabaser spille? Cand. polyt., MPH, Helle Hilding-Nørkjær.
UNIK 16. maj 2011 Shared care-platform for kronisk syge Chefkonsulent Tove Lehrmann, Region Syddanmark.
Introduktion til databaser (databaser, del 1)
ER-modellering1 Analyse af data og sammenhæng mellem data.
Oplæg til 3. møde i udvalget vedr. professionsspor Formål og læringsmål.
Rollen som professionel indebærer i følge speciallægekommissionen, at man Præsterer høj kvalitet i behandling med integritet, ærlighed og medfølelse Udvise.
Rekruttering og fastholdelse af frivillige Brønden, Brøndby kommune 2. oktober 2010 Anders Jacobsen Konsulent Center for frivilligt socialt arbejde 1.Motiver.
Velkommen til et nyt kvalitetsprogram…
Ka´du klare det? Dialogredskab - Krav i arbejdet HR Arbejdsmiljø, O&P 2015.
Lægeforeningen Medlemsmøde: Hvad skal der til for at lægerne sætter sig i spidsen for kvalitetsarbejdet? Kom og giv dine input til regeringens nye kvalitetsprogram,
IT SIKKERHED I ALMEN PRAKSIS. Niels Ulrich Holm..
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Velkommen Lise Høyer Lægeforeningen Midtjylland Medlemsmøde Torsdag den 4. februar 2016 kl – Aarhus Universitetshospital, Skejby, Aarhus N.
Kommunikation om SP-Link Maj SP-Link er et kig ind i Sundhedsplatformen 2 SP-Link gør det muligt for dig som klinikere at få læseadgang til Sundhedsplatformen,
Flex-søgning Hvordan er det opbygget og hvad kan det bruges til Overlæge Dorte Vendelbo Jensen Daglig leder af DANBIO.
DANBIO i Speciallægepraksis ved brug af datafangst Berit Schiøttz-Christensen.
Log-in på Sunhedsplatformen Unikke brugere siden Go-live.
Det nationale kvalitetsprogram - Nationale mål for kvaliteten i sundhedsvæsenet Region Midtjylland, den 4. februar 2016 Jakob Krogh, kontorchef, Center.
22. November 2013 DANBIO kursus for Speciallægepraksis i reumatologi.
En fælles indsats til den enkeltes bedste på Nørrebro Oplæg til dialog-møde om en styrket indsats for udsatte grupper 29. Marts 2012 Centerchef Britta.
Velkommen Helene Westring Hvidman Lægeforeningen Hovedstaden Medlemsmøde Onsdag den 3. februar 2016 kl – Hotel Scandic, København V.
Læger og datadrevet kvalitetsarbejde 3/2-16 Mette Østergaard.
Rethink Offentlig IT v. Ole Thomsen, koncern direktør, Region Midtjylland Årskonferencen Rethink Business, it-forum 29. september 2016.
Foreningen af Speciallægers visioner for KVIS v/Mikkel Holmelund, næstformand i FAPS Fredag den 29. januar 2010.
MOTOBA Trafikdage 2016 Uffe Ærboe Christiansen
Nyt fra Dansk Kvalitetsdatabase for Fødsler.
I hvilken grad vurderer du, at sundhedsdata er med til at understøtte sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer (kommuner, regioner)?
Velkommen v. Susanne Lauth, Formand for SOF-SVS/Sygeplejefaglig direktør Sydvestjysk Sygehus På egne og SOF-SVS formandsskabets vegne vil jeg gerne byde.
Ulla Breth Knudsen Professor, overlæge, ph.d. Fertilitetsklinikken
Akkreditering i speciallægepraksis
Det nationale kvalitetsprogram
Afgangen fra FAM - stafetmetoden
Leavitts model.
Velkommen til et nyt kvalitetsprogram…
Leavitts model.
Effektiv kommunikation med virksomheder - hvordan?
Ny kvalitetsdagsorden og pakkeforløb
Organisationsdiagram for Fysio- og Ergoterapien, Hvidovre Hospital
Hvorfor en Sundhedsplatform?
Klinisk dokumentation på ensengsstuen
Mere sundhed i det nære På borgernes præmisser Vision:
Præsentationens transcript:

Kvalitetsarbejde på Hospitalerne Steen Werner Hansen Vicedirektør

Forudsætninger for kvalitetsarbejdet på Herlev/Gentofte Hospital Sundhedsplatformen kan levere tidstro data 21. maj 2016 Mulighed for hurtigt at vælge relevante indikatorer Mange databaser kan ikke integreres i Sundhedsplatformen pga forældet IT-struktur

HEHLA0093

Udfordringer i forhold til data Datavaliditeten Mængden af data Gør det vigtige målbart og ikke det målbare vigtigt Fokuser ud fra princippet : Er det vigtigt og/eller farligt

Dilemmaer i forhold til kliniske indikatorer Hvordan skaber man motivation til at opdatere ikke integrerede databaser, når systemet giver mulighed for tidstro data på egne patienter. Mulighed for hurtigt at skifte til relevante kliniske indikatorer, men dette sker ikke i databaserne.

Dilemmaer i forhold til modellen Valide data på tværs af sektorer – hvordan? Nye indikatorer (PROM) hvorledes tolkes de. Hvornår skal vi bruge ekspert teams og hvornår er det ikke nødvendigt Vi har muligheden for at skabe meningsfuld dynamik – husk at gribe chancen