Dagens program Du skal lære at: finde dine introduktionsforløb

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
En lille introduktion Angående links til
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
1 Download af musik fra netmusik.dk Sådan downloader og overfører man musikken til computer og MP3-afspiller.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
Ud af skolen – og hva’ så? UU Ringkøbing Fjord
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Uddannelsesvejledning – hvorfor og hvordan? Alle unge gennemfører en uddannelse Vejledningen skal differentieres eVejledning for unge med alm. vejledningsbehov.
Publish Logs Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Hvad ser du? (..et ansigt - eller ordet “Liar”).
Klar til en lille leg?. Legen hedder : KAN DU FINDE…
Valg af introduktionskursus. 8. Klasse efterår/vinter.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Optagelse.dk for forældre og elever i grundskolen
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
7. klasse.
Arbejde med jobkort og uddannelsesveje.
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Vejledning og undervisning i Uddannelse og Job, samt arbejdet med UPV - et samarbejde.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på 7. klasse.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING Vores næste skridt Hvad tager vi med videre?
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Dagens program Du skal have kendskab til Introkurser.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Forældre-information
Kunsten at dele Min uddannelsesbog
Kollektiv vejledning – dagens program
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Begynd med at åbne
Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Tips og tricks til PowerPoint
Forældremøde UU Faaborg-Midtfyn.
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 6. september 2018
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Velkommen til PowerPoint
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
Sekretær på studiet Lovgivning
Optagelsesprocedure og optagelseskrav for 9. og 10
Dagtilbudsforum d. 9. oktober 2018
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Kære lærer Her har du undervisningsmaterialet til CAMPUS+ Denne vejledning er din guide til undervisningen til at få mest muligt ud af CAMPUS +. Opgaverne.
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 5. september 2019
Præsentationens transcript:

Dagens program Du skal lære at: finde dine introduktionsforløb arbejde med forskellige søgefunktioner på ug.dk der er sammenhæng mellem job og uddannelse

Uddannelsessystemet

Hvad har du ønsket – og fået. Introkurser – 2 x 2 dage Hvad har du ønsket – og fået. Vi italesætter, hvad der er sket, siden eleverne lavede deres tilmeldinger Primæruge – den uge hvor elevens skole er ude Sekundæruge – anden uge, dersom eleven har valgt eks. IOOS. To forløb er klar

Du skal lade en elev logge på uno Vi tjekker lige mobilnummer – mailadresse og mobilnummer til forældre endnu en gang Herefter skal du vise dem mulighederne på næste dias

Når du ser dine forløb – kan du samtidig se, hvilke indgange erhvervsuddannelserne hører til. Det er disse indgangsbetegnelser eleverne skal bruge i mitug.dk

Mit ug.dk - forberedelse Lad en elev logge på ug.dk med sit unilogin – vis dem mitug.dk. Opgaven er vedhæftet Den hedder mitug.dk – forberedelse af besøg Der kan være enkelte uddannelser, hvor det ikke er lige i plet mht. indgangen – fx beklædningshåndværker.. Her kan beskrivelser på ung.unoung.dk bruges samt links til uddannelsernes hjemmesider bruges

Mine interesser Naturen Sport Maskiner Hvad er jeg god til? Hvad optager min frie tid? Musik Computere Dialogslide: Kan I huske dette – styrkekort – interesser og uddannelse… Handel Mennesker Design

Sammenhæng mellem job og uddannelse Nu skal du arbejde med Uddannelsesguiden - www.ug.dk Du skal arbejde med uddannelser / jobbeskrivelser og lære noget om: Uddannelser og uddannelsernes opbygning. Adgangskrav og deltagerforudsætninger. Om job Beskæftigelsesmuligheder 1: Søgefeltet på forsiden af ug.dk - kræver at du kender jobnavnet 2: Jobkompasset på ug.dk - kræver at du kender dine interesseområder 3: Job og karriere på ug.dk - kræver at du kender dine interesseområder Oplæg til arbejde på ug.dk – søgefunktioner. Vi lærer dem teknikken, så de fremadrettet bliver fortrolige med ug.dk’s muligheder Der er i denne omgang tre funktioner – alle tre gennemgås kollektivt - Opgave: Eleverne vælger selv en eller to uddannelser / job som de arbejder med selv.

Søgefeltet Søg evt. bager – vis at det er en eud (grøn bjælke) – vis om uddannelsesniveauet i skærmbilledet til højre. Vi stræber efter, at eleverne forstår, at der er trin i uddannelseslandskabet. Læs om uddannelsen og uddannelsens opbygningen. Adgangskravene og deltageforudsætningerne. Scroll ned i bunden – find og vis den lilla bjælke – jobbet Læs om jobbet Evt. indkomst Beskæftigelsesmuligheder Nederst – gå til uddannelsessiden – den grønne bjælke.

Jobkompasset Find jobkompasset i Ungeuniverset – gå lidt ned på siden – klik Jobkomapasset er interesseorienteret – vælg et interesseområde ved at dreje på den røde pil – forklar næste billede – tallerkenen Vælg et job – der kommer nu en lille boks, der kort fortæller om dette job – link videre til jobartiklen. Læs om jobbet Evt. indkomst Beskæftigelsesmuligheder Nederst – gå til uddannelsessiden – den grønne bjælke. Læs om uddannelsen og uddannelsens opbygningen. Adgangskravene og deltageforudsætningerne.

Job og karriere 1. 2. 3. Her vises en anden måde at søge på – via interesser – vises fagområder – herunder de jobs, der passer. Stå på forsiden af ug.dk – vælge job og karriere – vælg erhverv og job – vælg interesseområde - vælg et arbejdsområde – vælg et job - du er nu inde på de lilla bjælker – om jobbene. Læs om jobbet Evt. indkomst Beskæftigelsesmuligheder Nederst – gå til uddannelsessiden – den grønne bjælke. Læs om uddannelsen og uddannelsens opbygningen. Adgangskravene og deltageforudsætningerne.

Opsamling på dagens program Du har lært at: finde dine introduktionsforløb arbejde med forskellige søgefunktioner på ug.dk der er sammenhæng mellem job og uddannelse