Egenkontrol Æg og ægprodukter.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Personlig planlægning og rengøringsplaner
Advertisements

Patientens sikkerhed er i dine hænder
Det er sidst i februar. Potter med
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Undersøgelse af vandforbrug 5.a
Vodskov Bibliotek Hvad laver de når vi går hjem
Hjertevenlig kost i praksis
Hvilke hygiejneregler kender i? Snak sammen to og to!
Undgå smitte Forebyg stikuheld
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Orientering fra Miljøafdelingen •Fælles udbud af analyser •Gebyropkrævning 2008 •Indsatsplaner •Vandværkstilsyn •Coliforme bakterier •Takstblade og regulativer.
Modul 2: Sætningsled Lone Milling.
Risikohåndtering af norovirus
Nærings stoffernes Køkkentekniske egenskaber
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Port a Cath Håndtering og skift af gripper kanyle hos patienter i eget hjem. Udarbejdet af Projekt sygeplejerske Kristina Pedersen Kristina Pedersen Onkologisk.
Glaskursus Åse og Sanne
Sådan spredes sygdomme
Kap. 2 Mikroorganismer Mikroorganismer i fødevarer
Må man skriv’ på skolens vægge? Må man kaste rundt med bøger? Må man tisse ned på gulvet? Må man rulle sig i pløre? Må man hænge i gardinet og fjerne hjul.
Centralkøkkenets kunder Rigshospitalet 1200 patienter Frederiksberg Hospital 500 patienter Amager Hospital 375 patienter Personalekantinerne på Rigshospitalet,
Stimuliord Sten Dukke Gris Sværd Gaffel.
Kommunikation Status og fremtid. Hjemmesiden får dagligt omkring 45 unikke besøgende. (+) 28% af de besøgende trykker videre for.
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
Kuvertprisen er 295,- pr. person
Hvem bærer tasken. Tid: Torsdag den kl –
GuldborgsundLejren 2005 Information om mad til distrikterne og grupperne Korpslejrintendanturen / Underlejrintendanturen ved Marianne Rygaard, Forandringen.
AFSLUTTENDE RAPPORT Afleveres senest mandag den 11. maj kl til Ida.
MIT NYE VUGGESTUELIV.
Lægedage Velkommen til Lægedage Akut sårbehandling Ved Behandlersygeplejerske Dorte Lund Hansen.
Anbefalet saltindtag Kvinder 6 g Mænd 7 g På længere sigt er målet 5-6 g Nedre grænse for indtag 1,5 g salt Kilde: Nordiske Næringsstofanbefalinger 2004.
Informationsmøde 19. august 2013 omkring udbud af fødevarer.
Stegt 3 g fedt Rå 2 g fedt FEDTINDHOLD I EN MEDALJON AF SVINEFILET Landbrug & Fødevarer.
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Stegt 8 g fedt Rå 11 g fedt Uden fedtkant 4 g fedt FEDTINDHOLD I EN SKIVE FLÆSKESTEG Landbrug & Fødevarer.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD OG HYGIEJNE Mørt ikke tørt –
Besøget hos Hanne Her er nogle billeder, I kan vise børnene og snakke om, hvad I ser.
Mikroorganismer. Hvad er mikroorganismer Gær og skimmelsvampe Bakterier Virus.
Case eksempler Seksuelt bekymrende adfærd. Gruppearbejde Vurder og drøft de to cases ud fra Bekymringsbarometret ? Hvilke områder ville være relevante.
Mimbo Jimbo har det sjovt
Og alle disse herligheder, koster kun100 kr. pr. person
FEDTINDHOLD I EN SKINKESCHNITZEL
Egenkontrol Varmholdelse.
HUSK Infektionshygiejnes obligatoriske håndhygiejne
Hvordan kan kunsten skabe gode møder?
Pølsebrød af surdej Ingredienser 5 g gær 150 g surdej 12 g salt
“Årsagen til at gulerødder aldrig kan erstatte kage”
PANDEKAGEAFTEN TIRSDAG D. 14 NOVEMBER
Hygiejne 4.
Silkeabe Mike og Mananda.
Rørte og piskede masser
Hygiejne 1 Grundforløb 2014.
Klasserådenes aktivitetsbod – indtjening til klassekassen
Lise Lyngbye Torsdag den 13. november 2014 Nyborg Strand
Salte og Ioner.
VELKOMMEN TIL ÆGGENES FORUNDERLIGE VERDEN.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Æg Hvordan fremstilles det ? Hvad er forskellen ?
Hygiejne 3.
Egenkontrol.
Smittebeskyttelse.
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Temperaturer og levnedsmidler
Skulderartroskopi Kikkertoperation i skulderen
Fysisk aktiv under indlæggelsen
Dagens program Kahoot og opsamling fra sidste gang Bakterier/fun facts
Præsentationens transcript:

Egenkontrol Æg og ægprodukter

Æg Hvis æg serveres rå eller kun lidt opvarmet som i æggekage, omelet, saucer, råcreme, is eller kærnemelkskoldskål, skal man bruge pasteuriserede æg i stedet for æg direkte fra skal. Kun retter som opvarmes til 75oC, fx kødfars, kager, pandekager, gratin, hårdkogte æg kan man bruge æg direkte fra skallen. Pasteuriserede ægprodukter opbevares ved 5oC. Er de frosne ved max 12oC.

Egenkontrol Vask hænder grundigt når du har rørt ved skalæg. Fjern skaller og bakker fra bordet. Æggebakker må ikke anvendes til andet formål. Vask bordet evt. desinficere. Læg de brugte klude til vask.