Udover Caféen tilbyder CSM-Øst psykologfaglig behandling, socialrådgivning, frivillig rådgivning, selvhjælpsgrupper samt specialrådgivning og udredning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Advertisements

Skitur 2016 – fra den 19/2 – den 24/ KLUB UNG Roskilde Øst.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Livsstilsændringer og sundhed Tema 1: Lyst og energi til at deltage i fællesskabet Tema 2: Fokus på egen sundhed Tema.
Aulum-foredrag 4. okt. 2015: at være pårørende til psykisk sårbare
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Skal lægerne prioritere? Mads Koch Hansen, Formand Lægeforeningen.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Tryghed og støtte når man bor i egen bolig Hvilke udfordringer er der ved at bo i egen bolig, når man har psykiske problemer?
Velkommen til Frederiksberg Borgerliste Partistifter Frits Degner f
Globalisering ANNE ROSENDAHL KRISTIANSEN 1.B NGH.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
Oplæg om Dictus og anvendelsesmuligheder d. 5/
Forældremøde om motorik og sprog. PROGRAM Velkommen Sammenhængen mellem motorik og sprog Cafésamtaler Fælles afrunding.
Lagoni SFO Skoleåret 2015/2016.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Ungdommens Folkemøde
Præsentation af resultaterne fra
Introduktion til SPV-kursus
Fordybelse i et projekt
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
En nordjysk investering – Vejle
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
At udfordre eleverne på deres valg, også i forbindelse med uddannelsesmessen Lektor Marianne Tolstrup, UCL
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Lektion 1A Formålet med denne lektion er at give eleverne et billede af Netwerk for at forberede dem på forløbet og på, hvor lang tid det varer, samt at.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
Frivilligheden i Vordingborg
Praksiseksempel fra Teater GROB
Oplæg om metoder Vejle 14. Januar 2010.
Ordbank på Islandsk og dansk – Dyreliv og natur (sten)
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
Det gode møde i folkeskolen
Ordbank på Islandsk og dansk – Højtider (Kul og kridt)
I Aarhus, efter foredraget: NatCafé
Senior IT Allerød
Post-traumatisk stress disorder (PTSD)
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
9 gode råd til et styrket samarbejde med pårørende på hjerneskadeområdet
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Til Fagpersoner i kommuner og regioner
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Temadag Iværksættelse af talentudvikling
Innovationsforløb Modul 3 ©
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Praktikpladssøgning Morten Jensen Flemming Trier Andersen.
Reklamer Definition af begrebet 'reklame'
Er græsset også grønt om natten.
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Forebyggelse Station Syd
Hvad er sclerose? Hvad er sclerose? 2018.
Velkommen til brobygningsdage med Hands & Brains aktiviteter
Introduktion til arbejdet som klubpræsident
Temagruppe Alkohol Sund By Netværket 20. november 2017
Søskendekurser Handicapcentret for Børn, Aarhus Kommune
Livskvalitet Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med eller uden smøger, overvægt, inaktivitet….. Hvem ved, hvad der er livskvalitet? Et liv med.
Peer to peer - det relationelle møde båret af egne erfaringer.
Borgermøde.
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i plejebolig
Metakognitiv behandling til børn med generaliseret angst
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
Foran tronen står jeg nu
Sundhed og velvære.
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Udover Caféen tilbyder CSM-Øst psykologfaglig behandling, socialrådgivning, frivillig rådgivning, selvhjælpsgrupper samt specialrådgivning og udredning gennem VISO. Find flere oplysninger på www.csm-ost.dk Caféen Caféen er et sted, hvor mennesker med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen har mulighed for at være sammen med andre mennesker i nogle trygge og rare omgivelser. ”Taburet”. Billedet handler om at klare det uoverstigelige. Maleriet er et produkt fra det kreative værksted ”Jeg har så mange knuder på mit liv og så sidder jeg her og knytter armbånd og pludselig bliver knuderne smukke.” (Kvindelig bruger af Caféen)

Aktiviteter i Caféen Kreativt værksted Det kreative værksted er et sted, hvor man via billedarbejde (collage, maleri, tegning, enkle tryk, blandteknikker mv.) kan øve sig i at give udtryk for sansninger, tanker og følelser i en kreativ og tryg proces. Der vil blive arbejdet med at male til musik, at male til eventyr samt meget andet. Det er muligt selv at vælge om man vil fordybe sig i den stillede opgave eller i et selvvalgt kreativt maleprojekt. Overskriften er fordybelse. Filmaftener Caféen viser film ca. en gang om måned. Efter filmen vil der være mulighed for at tale om filmens tema. Mild yoga Med mild yoga er der fokus på at skabe øget velvære. Der er yoga fast en gang om måneden. Der er yogamåtter i huset, men medbring gerne et tæppe. Qi gong Qi gong er kinesisk yoga, som styrker immunforsvaret og retter op på indre ubalancer. De fysiske øvelser foregår stående. Det foregår fast hver måned. Foredrag og udflugter Der vil løbende være foredragsarrangementer og fælles udflugter. Følg med på hjemmesiden. Når der ikke er arrangeret andet, vil der være almindelig caféaften. Her vil der være mulighed for at hygge sig med håndarbejde, tegne eller blot drikke en kop kaffe/the. Der vil både være frivillige og fast personale tilknyttet Caféen. Vi tager godt imod dig.   Vel mødt  I Caféen er der mulighed for at få en kop kaffe og en snak i en afslappet og tryg atmosfære. Det er også muligt at deltage i nogle af de aktiviteter, som foregår i Caféens regi. Se det aktuelle program på: www.csm-ost.dk. Uanset hvad vi tilbyder i Caféen er det altid i orden at sige nej. Husk at Caféen kan være et godt og trygt sted at øve sig. Hvor: Underetagen i CSM-Øst. Rathsacksvej 9, Frederiksberg. Der er indgang gennem bagdøren. Hvornår: Hver mandag kl. 17-19.30 og nogle onsdage kl. 17-20 Hvordan: Ring til koordinator Mille Eldevig tlf. 33 26 03 91, hvis du ønsker at blive bruger af Caféen. Herefter inviteres du til en samtale. ”Jeg bliver så berørt over at sidde her og se en film om incest og vide om, at alle jer jeg sidder sammen med kan genkende noget af det samme som jeg selv.” (Kvindelig bruger af Caféen) Forsidebillede: ”Træ med rodnet, stamme og krone” Produkt fra det kreative værksted