Oplæg til medarbejderne

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Medarbejderudviklingssamtalen
3-timersmødet 2013 TEMA: Samarbejde i teams og om patientforløb • Tankegangen bag den forløbsorienterede organisationen (FLO) er, at patienten og patientforløbet.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
”Find talentet” - introduktion
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Convergens / Mads Anker Højlund
Elektroniske holdkort
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Vejledning til oprettelse af CV
Arbejdsmiljøet skabes hver dag i relationen og dialogen – det skal arbejdsmiljøarbejdet i Faxe Kommune afspejle Sikkerhedsleder/arbejdsmiljøkonsulent.
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Billeder.
Office365 – Bliv klar (få evt
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Hold styr på nøgletallene i din virksomhed September 2013.
Børneruden – en del af MinRude Her får du informationer fra børnehuset: - Billeder - Dagbøger fra hverdagen - Nyheder fra børnehuset - Opslag (fx husk.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Synliggør dit lederskab med et nyhedsbrev. Dette er værktøjet for dig, der vil Sikre at dine medarbejdere har fokus på de vigtigste emner eller udfordringer.
Sådan programmerer du arduino via Atmel Studio Af Orla Utoft Sørensen Mercantec.
Arbejdsskader og Nær-ved ulykker Registrering og dokumentation.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Video i Undervisningen Hvorfor anbefales dette supplement til undervisningen / uddannelsen ??
Elektroniske holdkort
Sourcing via Jobindex.dk
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Synergi Sådan rapporterer du om arbejdsmiljøet i NCC
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Kjeld H. Jensen 3F Susanne Linhart, DI BAR -> BFA -> BAU
Lead scanning Med Eventbuizz Lead scanner fungerer din smartphone som en effektiv lead scanner. Inden scanning afsluttes, skal deltagerne acceptere at.
Risikovurdering Livet Forstås Baglæns - men må leves forlæns.
Synergi – Systemet til arbejdsmiljørapportering Information til produktionsansatte NCC AB NCC AB.
Sådan anvendes BG-NetBank
Rapporter i Synergi Formål :
Kort intro til synergi NCC AB.
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
3-timersmødet 2017.
Rollebeskrivelser i Synergi
Hold dit NemID for dig selv
Klar til uddannelsesevents? 3. – 4. oktober i FrederiksborgCentret
Synergi – et system til arbejdsmiljørapportering
Nye digitale løsninger
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Klar til uddannelsesevent? 24. – 25. oktober i Bella Center
GUIDE TIL LOGIN PÅ SKOLEBORDET
Kort intro til synergi NCC AB.
Hvad skal rapporteres i Synergi?
Klinisk Biokemisk Afdeling Juni 2016
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Hold dit NemID for dig selv
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Oplæg til medarbejderne Sundheds- og sikkerhedsugen den 8.-12. maj 2017 Husk den 12. maj er St. Bededag – så vi har kun 4 dage. Oplæg til medarbejderne Uge 19 år 2017

Fokus i sikkerhedsugen Ugens tema i asfalt DK er: Færdsel ved maskiner Temaet er valgt fordi arbejde ved maskiner sidste år var en væsentlig sikkerhedsrisiko. Alene i 2016 have vi i Asfalt DK 7 ulykker med fravær, hvor dette er årsagen og mere end 70 nærvedhændelser. Vi så risiko for skader ved: Ind- og udstigning Betjening af maskiner, fx ved lånemaskiner eller man retter sig ikke efter instruktion Manglende sikkerhedsadfærd ved maskiner Manglende opmærksomhed på hinanden og materiel Problemer med udstyr, svigt og defekter Anlæg og slanger under tryk Det er ikke kun hos NCC det er en udfordring. Analyser i Asfaltindustrien viser at færdsel ved maskiner er hovedårsagen til hændelser i vores branche. Uge 19 år 2017

Udvalgte hændelser fra i år fra Synergi Medarbejder rammer sit eget ben med højttryksrenser Trailer hopper af Traktor kører for langt ud i rabatten og sætter sig fast Skærer sig i lillefinger med vinkelsliber Bliver ramt i lænden af tromle ( træder ind bag tromlen ) Sidder i førerhus på udlægger og rammes af gren i øjet Gummiged skrider ud da den skal stakke ovenpå Tromle sætter pludselig igang Ledermøde den 26. april 2017

Færdsel ved maskiner Link til film: ”Færdsel omkring maskiner” Link til film: ”Ind- og udstigning af maskiner” Uge 19 år 2017

Håndtering af daglig risikovurdering Få en snak om den daglige risikovurdering. Hvorfor er det vigtigt? Hvordan? brug 1-2 minutter Hvilke aktiviteter har vi foran os I dag. (hvad skal vi nå) Hvilke risici har vi i dagens aktiviteter Hvordan sikrer vi en sikker arbejdsdag hvor vi tager vare på os selv og hinanden Udfyld lamineret A4 inden dagens opgave starter Tag gerne et foto og læg den som en registrering i synergi Uge 19 år 2017

Håndtering af ugentlig sikkerhedsbriefing Medarbejderne samles på arbejdspladsen ugentligt og afholder en sikkerhedsbriefing Formålet er at have en dialog om og reflektere over sikkerhedsperspektiver: - hvad skete der i løbet af sidste uge? - hvad sker der i den kommende uge? Hvordan? Leder trækker rapport fra eget område ud fra Synergi ( Helle og Katja er i gang med undervisning). Medarbejderne får en snak om hvad der har været af hændelser den sidste uge – hvad kan vi lære af hændelser. Helle har overblik over hvad der har været af hændelser i hele DK, og vil melde ud når der forekommer hændelser vi skal dele viden om. Uge 19 år 2017

E-learning Ny udgave af e-learning om Sikkerhedsinstruktion klar i uge 19. I e-learningen gennemgås sammenhæng mellem risikovurdering, synergi og ugentlig sikkerhedsbriefing Gennemføres én gang årligt – Arbejdsmiljø kan se hvem der har gennemført Der er to version: Til medarbejdere i produktionen (ca. 15 min.) Til kontormedarbejdere (ca. 9 min.) Praktisk løsning for timelønnede: Formanden for mail med link til e-learningen. Formanden gennemfører e-learningen sammen med holdet. Ved gennemførslen kommer der mulighed for at angive hvilke medarbejdere der har været med til e-learningen. Uge 19 år 2017

Synergi Sådan rapporterer du om arbejdsmiljøet i NCC PROJEKT NR: (indsæt projektnummer her) 2. Login Første gang du logger på appen, skal du gøre følgende: Vælg Login as Reporter only Company ID: ncc Password: q654Na Vælg sprog og angiv dit navn og mailadresse. 3. Kom godt i gang Du er nu klar til at registrere følgende typer sager: Negative observationer Positive observationer Tæt-på-ulykker Ulykker Vi vil gerne have Tæt-på-ulykker og observationerne ind via appen. Arbejdsskader skal registreres på normal vis (på papir), indtil vi har alle integrationer på plads. 4. Tilføj ny sag Download app Du downloader appen ved at søge på ”Synergi Life” i enten App Store (Apple) eller i Google Play (Android). Du kan også gå direkte til appen ved at scanne QR-koderne nedenfor. Company ID Password Android iOS / Apple Beskriv sagen ved at udfylde felterne. Tag evt. også et billede. Alle registreringer vil blive lagt ind i ugerapporten. Har du spørgsmål til Synergi, kan du kontakte din arbejdsmiljøkonsulent

Hjelm og briller Status på de nye regler om hjelm med hagerem og briller Hvad har vi oplevet? Hvordan går det? Forslag der skal sendes til Helle? Uge 19 år 2017