Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klar til uddannelsesevents? 3. – 4. oktober i FrederiksborgCentret

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klar til uddannelsesevents? 3. – 4. oktober i FrederiksborgCentret"— Præsentationens transcript:

1 Klar til uddannelsesevents? 3. – 4. oktober i FrederiksborgCentret
24. – 25. oktober i Bella Center

2 Hvad kan du opleve? Besøg standene
Bliv klogere på alle ungdomsuddannelserne. Skills-stafet Her dyster vinderne fra 1. introdag. Prøv, mærk og føl På mange af standene kan du selv prøve fagene af.

3 Hvad kan du opleve? Regionale mesterskaber Vejledning
Erhvervsskoleelever kæmper om at blive regionale mestre i deres fag (kun Bella Center) Vejledning Snak med en vejleder om, hvilke muligheder der er efter grundskolen. Tag dine forældre med om aftenen Besøg stande, hør oplæg om ungdomsuddannelserne og nyd aftensmad tilberedt af kokkeelever til forældreaften.

4 Hvorfor er besøget vigtigt for dig?
I nærmeste fremtid skal du vælge ungdomsuddannelse Afprøve dine skills i mange forskellige fag Tal med vejledere, lærere og elever på de forskellige ungdomsuddannelser Søg inspiration og tal med dine venner om det

5 Hvilke ungdomsuddannelser er der?
(klik på billedet og se videoen) Hvad lærte I af nye ting fra videoen? Hvilke ungdomsuddannelser er der og hvad er forskellen?

6 Film om erhvervsuddannelser
(klik på billedet og se videoen) Lærte I noget nyt om erhvervsuddannelser Hvad er anderledes end den måde I går i skole på nu?

7 Prøv Uddannelsesvælgeren Den hjælper dig med at finde den rette ungdomsuddannelse
* Noter de to uddannelser der matcher dig bedst

8 Opgave på eventen På baggrund af de to uddannelser der matcher dig bedst, skal du finde mere viden om dem på eventen Tag 2-3 billeder der viser fx forskellige arbejdssituationer inden for de to fag, hvilket udstyr der bruges, har de uniform osv. Valgfri opgave.

9 Bliv klogere på ungdomsuddannelserne
Download Copenhagen Skills app og log dig ind Besøg standene og jagt Skillpoint Scan en QR-kode med app’en og tjen Skillpoint Du deltager sammen med din klasse og dyster mod andre klasser om at vinde en klatretur Valgfri opgave.

10 Vi ses til Uddannelseseventen i Bella Center eller FrederiksborgCentret


Download ppt "Klar til uddannelsesevents? 3. – 4. oktober i FrederiksborgCentret"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google