© Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar 2013. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Jan.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gryde med filter og taphane
Advertisements

Pumper virker ikke? -ingen væske i gennemsigtige rør
Hvad er op og hvad er ned?.
SIKKER OPBEVARING AF GØDNINGSSTOFFER, DER INDEHOLDER AMMONIUMNITRAT (AN) Der er ingen risiko ved at håndtere gødningsstoffer med ammoniumnitrat, når de.
Hellig geometri, Skaberens aftryk og udtryk, livets opståen
Design – en definition Dyrehaveskolen.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Mozambique Børn henter vand og leger ved en oversvømmet kloak. Foto: IBIS / Mozambique.
Fjern spildtid i hverdagen
Grundlæggende Foto Photoshop Elements.
Tagformer i forskellige lande
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 4 Øvelse Tæt-på ulykker Seminar 4 - Forebyggelse af ulykker Øvelse,
Her kan du søge oplysninger om de forskellige lande, se videoklip med børn og unge, lave dine egne kort, statistik og lave wiki’er Med kortgeneratoren.
3 Science forsøg i Rudersdal
Vand Problemformulering: Hvordan opfører vand sig?
KUL.
Dansk 1. klasse.
Klima problematikken Vi har om CO2 udslip fra boligen. Til dette problem skal vi finde reelle løsninger: Solceller Solfanger Løsninger som disse er vedvarende.
Hvad er et produkt i faget teknologi - og hvorfor?
Analyse af praksis.
Fugt og bygninger.
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
Glaskursus Åse og Sanne
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
PARALLELUNDERVISNING: - brugen af en digital læreplatform
Rehabilitering Rehabilitering er en målrettet og tidsbestemt samarbejdsproces mellem en borger, pårørende og fagfolk. Formålet er, at borgeren, som har.
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
Morgenmad Nogle spiser havregryn med mælk og sukker.
* Højeffektivt isoleringsmateriale til en attraktiv pris * Isoleringsevne blandt markedets bedste * Varmt om vinteren / koldt om sommeren * Fugtregulerende,
Obligatorisk selvvalgt opgave
LÆSNING OG SKRIVNING PÅ PRODUKTIONSSKOLEN – VEJE TIL STYRKELSE AF FAGLÆRERENS DIDAKTISKE KOMPETENCER Under programmet ”Bedre faglig læsning og skrivning”
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 - Opfølgning og evaluering Deltager valgte emner Seminar 7 -Leverandør-
Hest. Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne.
Isolering.
Grafisk tryk Malene Brun Sabransky (LH230558). Min opgave  Optegning af skitse/mit rum på alm. Hvid papir  Optegning af skitse/mit rum på sort kardus.
Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne. Et KvK produkt.
Vands hårdhed !. Vandets hårdhed bestemmes ud fra indholdet af kalk i vandet. Kalk kaldes også for calcium. Hårdt vand kan give en række ulemper. Eksempelvis.
Bygningsfysik - varme © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri.
Innovation og kreativ idégenerering AMU-kursus © Ministeriet for Børn og Undervisning. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget.
Bygningsfysik - fugt © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar 2013, revideret i februar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget.
© Ministeriet for Børn og Undervisning, marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Jan.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Formidling i Madkundskab Connie Greffel Frerks UC Syd/ Læreruddannelsen, Esbjerg.
Velkommen til BR-10 spillet Bygningsreglementet © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg.
Energioptimering af boliger med udgangspunkt i enfamiliehuse Kurset er udviklet for Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri af Videncenter.
Velkommen til Sikkerhed i.f.m rebunderstøttet arbejde © copyright 2012 © Undervisningsministeriet. December Materialet er udviklet for Efteruddannelsesudvalget.
Bygningsfysik - varme © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar 2013, revideret i februar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget.
Bygningsfysik - fugt © Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri.
Huset er opført 1926 Huset er opført 1926.
Vejledning: selvbetjeningssystem
Almen sTudieforberedelse 2017
Lavet af zander og Oliver .T
Reparation og lakering af plastdele
Undervisningsmateriale til AMU-mål
KUBIS indlejring i KU Absalon & Udvikling af læringsobjekter i www
Lærevejledning - damptryk
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Modellering af pladetektonik
Tagformer i forskellige lande
Opsætning og fugning og af fliser m. epoxyholdige produkter
Opsætning og fugning og af fliser m. epoxyholdige produkter
Montage af murkonsoller
Titel på begivenhed Præsentation af begivenhed
Opsætning og fugning og af fliser m. epoxyholdige produkter
Fugtsikring af kældre © Undervisningsministeriet. November Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde.
Fugtsikring af kældre © Undervisningsministeriet. November Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde.
Symposium om Fugt i Kolde Tagrum
Det var på Capri A-stykke A-stykke B-stykke A-stykke Blæs Sug
Præsentationens transcript:

© Ministeriet for Børn og Undervisning, Januar Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Jan Hyldgaard Christensen, Hansenberg. Materialet kan frit kopieres med angivelse af kilde. Materialet kan frit viderebearbejdes med angivelse af følgende tekst: ”Dette materiale indeholder en bearbejdning af ”Bygningsfysik – fugt”, Januar 2013, udviklet for Ministeriet for Børn og Undervisning af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Jan Hyldgaard Christensen, Hansenberg. Foto i PP er af Jan Hyldgaard Christensen

En trækasse ca. 20 x x20 x 20 cm og et stykke diffusionsåbent undertag. Ikke alle produkter er lige egnet. Her er det Komproment viking 280

Lig tagdugen i trækassen og hæld varmt vand fra el kedlen i ”karret” Nu vil det se ud som om vandet igen koger. Årsagen er at vandampen trænger igennem tagdugen – men vand i dråbeform har overfladespænding og derfor ikke trænger igennem.

Et andet eksempel er at bruge en ”flamingo” kop med varmt vand, et stykke tagdug og et spejl

Læg tagdugen over koppen og herefter spejlet.

Kort tid efter kan spejlet løftes, og man kan se vandamppen er trængt igennem den diffusion åbne tagdug og sat sig som dug på spejlet.

Gentag forsøget hvor tagdugen er erstattet med en diffusionsåben dampspærre. Nu sidder dugen på dampspærren og ikke på spejlet.