07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

Generalforsamling 2008 Valg af dirigent
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Rådet for Etniske Minoriteter
HVORFOR GÅ I 10. klasse? For at blive afklaret med hensyn til valg af ungdomsuddannelse For at blive helt klar til fx en erhvervsuddannelse eller gymnasiet.
Grundlæggende IT, niveau G
Introduktion til Sprogpakken
Danske Forsamlingshuse
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Carbon20 projektet i Green Cities Kommunerne. CARBON 20 | 28. FEBRUAR | 2011 | INDLÆG | DEN GRØNNE DAG Carbon20 projektet har til formål: - at udbygge.
Erhvervs- & Sponsorklub
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
LandboUngdom er mødestedet for unge med interesse for livet på landet. Der er 54 lokale LU foreninger i Danmark. Vi mødes ofte om aftenen et par gange.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Kommunikation / it.
Danske Handicaporganisationer Handicapbevægelsens paraplyorganisation siden 1934.
Danmarks Naturfredningsforening Velkommen til årsmøde.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Kodeks for offentlig topledelse
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Højskolernes Internationale og Europæiske arbejde Resultater fra undersøgelse forår 2006 På baggrund af besvarelser fra 74 ud af 79 højskoler.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Preben Egebo Jagttegns lærer Nyjæger koordinator
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
Globalisering. Kan mikrofinans skabe vækst i et udviklingsland?
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Finansforbundet - vi hjælper dig til at lykkes i finanssektoren
PRÆSENTATION AF LEKTIER ONLINE For lærere, tosprogskoordinatorer, bibliotikarer og andre som arbejder med tosprogede unge i
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
”Peer Støtte” på dansk ligestillet støtte Peer Netværket Danmark  Hvad er en peer støtte?  Om Peernetværket – hvem står bag  Formål og visioner  Hvad.
Lær Microsoft Office Online. Er du tilfreds med din præsentation? PowerPoint er et fantastisk værktøj, men… De færreste kan få deres præsentation til,
21. november Lejre – Den Økologiske Kommune.
1940 ”Landsforeningen for Sukkersyge” stiftes i Danmark Der oprettes samme år afdelinger rundt om i landet I 1980 nyt logo (Motion, Medicin og Mad) I 1984.
Cabi Lykkens rutschetur og Lykke. Lykken er Tillid, Lighed, Arbejde Hjælpe andre ”Andre mennesker er den vigtigste kilde til lykke”
Lærerstuderendes Landskreds VELKOMMEN PÅ LÆRERUDDANNELSEN Oplæg v/ Morten Kampp Rasmussen Næstformand i Lærerstuderendes Landskreds.
Voksenlærlingordningen. Hvorfor en voksenlærlingeordning?  Voksenlærlingeordningen startede i 1997 for at modvirke de begyndende balanceproblemer på.
Foreningen af Danske Kirkegårdsledere 2016 Tina Aistrup.
Introduktionsdag for frivillige Den 20. oktober 2015.
Status for DGI’s udviklingsprojekt :
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Undervisningsmateriale til video om Auqatrace
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
DIMITTEND 2017 Præsenter dig selv: Navn, junior-marketingkonsulent i Akademikernes A-kasse, hvad læser du, evt. relationer til studieretningen i øvrigt.
Levnedsmiddelselskabet
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Bestyrelse – hvad er det?
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
MEDLEMSTILFREDSHED Januar 2018.
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
FTF FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Organisering Sproglærerforeningen er en faglig forening under Danmarks Lærerforening Hovedstyrelsen Fagudvalg: Engelsk Fagudvalg Tysk Fagudvalg Fransk.
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Forsikring.
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind til en særlig introduktionspris for jagttegnskursister. For blot 95 kroner kan du blive medlem frem til 31. december Jo før du melder dig ind, desto mere får du for pengene. Jo før du gør det, desto flere numre af vores månedsblad Jæger får du. Det udkommer 11 gange om året med spændende artikler om jagt, vildt og natur. Det kan du læse mere om på Som medlem får du også adgang til at deltage i en lang række aktiviteter, bl.a. flugt- og riffelskydning, jagthornsblæsning, hundetræning, foredrag og filmaftener. Du får samtidig adgang til faglig rådgivning inden for lovgivning, jagt og terrænpleje. Sidst men ikke mindst er du som medlem med til at tegne et forbund, der arbejder seriøst og målrettet på at fastholde og forbedre mulighederne for at gå på jagt på en bæredygtig måde. Deltag også i den frivillige jagtprøve I forbindelse med dit kursusforløb – og inden du skal op til den officielle jagtprøve – vil vi anbefale dig at deltage i en eller flere af de frivillige jagtprøve, som Danmarks Jægerforbund afvikler i foråret Prøverne afvikles på samme måde som den officielle jagtprøve. Det er en rigtig god måde at gå til generalprøve på få uger inden det går løs til den officielle prøve. Se vedlagte liste over prøver i foråret 2010 Består du den frivillige jagtprøve, modtager du et jægermærke. Jægerforbundet har brug for jer alle! Om du har brug for Danmarks Jægerforbund, er naturligvis noget, du selv afgør. Det er det, Jægerforbundet med denne PowerPoint- præsentation vil give dig et bedre grundlag for at beslutte.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Vi tilbyder jagttegnskursister gratis medlemskab i hele Ved indsendelse af tilmeldingsblanketten i kursistmappen modtager kursisten et gavekort på 100 kroner til lerduer og patroner på en jagtforeningsskydebane. Tilmed vil kursisten få tilbudt at være medlem i hele 2013 for 200 kroner + lokalforeningens kontingent. Jo før du melder dig ind, desto mere får du ud af dit medlemskab.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 10 gode grunde til at blive medlem 1. Du støtter arbejdet for at sikre retten til at gå på jagt. Lokalt, på landsplan og internationalt går Jægerforbundet målrettet efter at få maksimal indflydelse på beslutninger om jagt. 2. Du får masser af oplevelser, information og tilbud gennem medlemsbladet Jæger, der holder dig ajour med alt det nyeste inden for jagt, vildt og natur.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 3. Du får adgang til de dele af som kun er for medlemmer. Her kan du blandt andet følge med – og deltage – i hjemmesidens mange debatfora. 4. Du kommer ind i et fællesskab, der giver dig samt en masse gode sociale oplevelser. 5. Du får mulighed for at udvikle dig som jæger ved at deltage i arrangementer og kurser, f.eks. hundetræning.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 6. Du kommer ind i Danmarks næststørste grønne organisation med over medlemmer. 7. Du kan komme med i en af vores over 900 lokale jagtforeninger, hvor mange spændende aktiviteter foregår. 8. Du kan som medlem i en jagtforening være med til at styrke arbejdet for at varetage vores interesser over for din kommune. Det kan f.eks. dreje sig om flere og bedre faciliteter til skydetræning og arbejdet for mere jagt på kommunens arealer.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 9. Du er som medlem forsikret, når du deltager i forbundets arrangementer. Det sker oven i den ansvarsforsikring, der gælder ved skudafgivelse på jagt, og som du er dækket af som indehaver af et jagttegn. 10. Du får som medlem rabat på oplevelser, varer og tjenesteydelser.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Hvem, hvad, hvor Årligt er der over danskere, som løser jagttegn. Hovedparten af Jægerforbundets medlemmer er organiseret i de over 900 jagtforeninger. Det betyder, at der er adgang til inspirerende sammenhold og jagtfaglige udfordringer i nærheden af din bopæl.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Hvem, hvad, hvor Danmarks Jægerforbund har sæde i over 80 kommunale grønne råd, ligesom vi samarbejder tæt med organisationer inden for miljø og natur, landbrug og skovbrug. Det giver et godt grundlag for at varetage jægernes interesser på lokalt plan. Danmarks Jægerforbund har direkte indflydelse på, hvilke vildtarter der må jages og hvornår.

Til alle jer, der går på jagttegnskursus - meld jer ind i Jægerforbundet Hvem, hvad, hvor Internationalt arbejder vi på at påvirke de stadigt flere beslutninger i EU, der bestemmer vilkårene for at gå på jagt i Danmark. Det gør vi især sammen med jagt- og naturorganisationer i det nordlige Europa. Vores internationale udsyn betyder også, at vi deler ud af vores gode danske erfaringer med vildtforvaltning og naturpleje. Jægerforbundet har brug for jer alle!