Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forsikring.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forsikring."— Præsentationens transcript:

1 Forsikring

2 Forsikringen indeholder
LOVPLIGTIG ARBEJDSSKADEFORSIKRING Forsikringen dækker i henhold til gældende lovgivning og gælder for alle medlemmer, der udfører arbejde i regi af Danmarks Jægerforbund. ULYKKESFORSIKRING Den sikrede personkreds er alle bestyrelsesmedlemmer og øvrige medlemme af Danmarks Jægerforbund. Forsikringen dækker kun ulykkestilfælde, der måtte indtræffe under de forsikredes arbejde for forbundet, herunder arbejde for lokalforeningernes valgte bestyrelser. Bestyrelsesmedlemmerne er dækket under deltagelse i møder og på den direkte vej til og fra møder, samt under rejser, fortaget for forbundet. ANSVARSFORSIKRING Forsikringen omfatter Danmarks Jægerforbunds erstatningsansvar under enhver aktivitet i regi af Danmarks Jægerforbund og/eller tilknyttet lokalforening. Forsikringen omfatter medlemmer og gæsters personlige ansvar subsidiært i forbindelse med aktiviteter afholdt i forbundets eller foreningernes regi. Dvs. Danmarks Jægerforbunds forsikring kommer kun i anvendelse i de tilfælde, hvor skadevolder ikke selv har en ansvarsforsikring.

3 Særligt vedr. forsikringsdækning på skydebanen
For at være dækket af Danmarks Jægerforbunds forsikring skal følgende være opfyldt: Skydebanen og anlægget skal være sikkerhedsgodkendt til formålet af en af Danmarks Jægerforbunds godkendt instruktør/skydeleder. Skydningen skal foretages med våben eller bue, der er godkendt til baneskydning/sportsskydning og/eller jagt. De pågældende våben/buer skal lovligt kunne anvendes til skydning på skydebane. Skydeinstruktionen skal forestås af en af Danmarks Jægerforbunds godkendt instruktør/skyldeleder, som er medlem af Danmarks Jægerforbund. Skydningen skal foregå i Jægerforbundets regi.

4 Hvilke skydebaner er forsikret
Alle skydebaner, der ejes eller lejes af lokalforeninger tilknyttet Danmarks Jægerforbund. Dvs. alle almindelige forbundsaktiviteter, eksempelvis træningsaftener, jagtforeningsskydekonkurrencer, skydning med jagttegnskursister, mesterskaber er forsikret. Aktiviteten er også forsikret, hvis jagtforeningen har udlejet banen til privatpersoner, som får instruktion af en godkendt instruktør/skydeleder f.eks. til polterabender eller firmaevents.


Download ppt "Forsikring."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google