Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde v/ Fuldmægtig Kristina Vestergaard Nielsen og Specialkonsulent Anne Louise Hertz, BRHS.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Kontanthjælpsreformens betydning for unge Specialkonsulent Anne Louise Hertz, BRHS Vejledningstemadag - fredag.
Advertisements

Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Understøtning af jobcentrenes matchning af ledige borgere og virksomheder 1.
Metodebeskrivelse Den Røde Tråd 1 Udgangspunktet for sagsbehandleren: Sagsbehandleren skal hjælpe sygemeldte borgere tilbage i arbejde, a-kasse eller uddannelse.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Profil-værktøj til unge på uddannelseshjælp Kursus April 2014.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Digitale redskaber i beskæftigelsesindsatsen v/ Fuldmægtig Kristina Vestergaard Nielsen, BRHS.
Henvendelse om bekymring -evt. som underretning Iværksættelse Afslutning Afklaring Undersøgelse § 50 el. psykologfaglig Handleplan udarbejdes Afgørelse.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nytteindsats V/ Anne Riis.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Målet for virksomhedsindsatsen 2014 v/ Beskæftigelsesregionen Roskilde, 24. september 2013.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Erfaringer med klinisk enhed og visitation til rehabiliteringsteam Tirsdag den 22. oktober 2013.
Undervisning Planner 3. februar Star 1. Forventninger til i dag Formålet er, at I kan bruge Planner I jeres jobcenter i morgen – dvs. I skal i dag have.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. december 2014.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. september 2014.
Målinger af indsats til tiden Oplæg fredag den 7. januar 2011.
Selvbooking Planner Glostrup d Udvikling indkaldelser Skanderborg 2.1.
Siden sidst i Trafikstyrelsen Helene Duprat, fuldmægtig Elbilnetværk for virksomheder 23. april 2015.
Det regionale Beskæftigelsesråd Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til netværksmøde om virksomhedsindsatsen.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Udrulning af digitale redskaber i kontanthjælpsreformen v/ Specialkonsulent Anne Louise Hertz, BRHS.
HOVEDSTADENS REKRUTTERINGSSERVICE. MÅL Visionen for Hovedstadens Rekrutteringsservice (HRS) er at sikre, at virksomheder med opgaver på de store bygge-
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Jobcenterchef-seminar 27. september 2010 Resultatbaseret styring og forandringsteori v/vicedirektør Merete.
”Brug for alle” Temamøde den 18. juni Hvor var det vi startede?  Stor stigning i antallet af personer i målgruppen på passiv offentlig forsørgelse.
SPOR OM IMPLEMENTERING KOMMUNERNES OPGAVER Netværksmøder april 2016 Line Abildgård & Monica Neesgaard.
Undervisningsdag om borgere med svære spiseforstyrrelser Formål Baggrund Program.
Handleplansarbejde Opstart af udarbejdelse af handleplan 2 2 Borger 1 1 henvender sig til kommunen Deltagelse i handleplansmøde
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland BRHS Virksomhedsopsøgende arbejde 2013 Jobrotation - den bedste opfindelse siden skiveskåret rugbrød.
SAPA Præsentation til chefer og mellemledere i kommunen April 2016.
Konkrete samarbejdsflader mellem UU og Jobcenter Jens Folman, jobcenterchef Kalundborg Kommune Jørgen Dan Pedersen, centerleder UU Nordvestsjælland.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Status for jobklare kontanthjælpsmodtagere i Østdanmark Kontorchef Kirsten Thomsen, BRHS Netværksmøde om jobrettede.
R EHABILITERING Frederikssund kommune v/afdelingsleder Kirsten Edske.
Brug for alle - Økonomi, ansøgning og evaluering.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Velkommen til fælles temadag om opfølgning på akutindsatsen og det fremtidige samarbejde d. 28. august 2013.
1 Den Nationale Ungeenhed Roskilde Kongres & Idrætscenter Onsdag d. 12. maj 2010.
AT-eksamen 2017.
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
//Niveau 3-ledere Uge 50-5/Pakke 3 Lederpakke 3.
DUBU Superbrugerrollen
Landsdækkende virksomhedskampagne
Velkommen.
Oplæg om fastholdelsesindsatsen i Glostrup Jobcenter
- Spot på snusepraktikker
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Experians statistik over nyetablerede selskaber i 4. kvartal 2016
Målopfølgning – Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
Jobrettede samtaler På rådgiverniveau
- Fælles forståelse af kerneopgaven
Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Netværksmøder - Drejebog
Innovationsforløb Modul 3 ©
En god start på lægelivet
SUMO - analyse.
KIGO og kommunernes opgaver
Rum for uformel læring, 28. april 2011
Modeller for fælles uddannelseskøb og kommunikationsveje
Obligatorisk selvbooking for dagpengemodtagere
Ledelsesevaluering.
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
Velkomstmøde i MA
Nøgletal for Beskæftigelsesreformen
AU Uddannelsesstatistik i Power BI
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
Strategi Til markedsføring
Overvej spørgsmålet. Interview en makker.
Manual til indsendelse af BUDGET
Værktøj 7: Det gode personalemøde og arbejdspladskulturen
Præsentationens transcript:

Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde v/ Fuldmægtig Kristina Vestergaard Nielsen og Specialkonsulent Anne Louise Hertz, BRHS

Emner på netværksmødet Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland  : Status på implementering af Planner og svar på ofte stillede spørgsmål  : Gruppearbejde  : Pause  : Opsamling – videreformidling af gode ideer og erfaringer  : Ledelsesinformation

Formål med netværket Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland  At etablere et netværk, som I kan bruge til at samle viden og udveksle erfaringer om implementering og udrulning af Planner  At vi får viden om udfordringer ift. implementering af Planner  At vi får viden om løsninger og gode idéer som kan lægges på Planner-sitet til gavn for øvrige jobcentre  Netværksmøderne afholdes ca. hver anden måned – næste gang dog allerede den 2. december 2014!

Status på implementering  Status på de enkelte jobcentre er sendt ud til deltagerne.

Koordinerende sagsbehandler Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland  Der kan ikke søges på ansvarlig sagsbehandler ved oprettelse af tilbud fra 5. januar!  Der laves fra foråret 2015 en funktion, hvor jobcenteret kan vælge, at der kun vises samtaler med den vejleder, som borgeren sidst har haft samtale med  Der arbejdes på, at der på sigt udvikles en funktionalitet, hvor:  Jobcenteret kan indberette koordinerende sagsbehandler til DFDG  Koordinerende sagsbehandler kan vælge ved oprettelse af tilbud i Planner

Muligheder ift. koordinerende sagsbehandler Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland  Jobcenteret lægger kun samtaler ud med den koordinerende sagsbehandler. Det gøres ved at persongruppemarkere borgerne og oprette hver vejleder som et team  Jobcenteret lægger samtaler ud for alle vejledere og opfordrer borgerne til at vælge den koordinerende sagsbehandler  Som ovenfor, men den næste samtale bookes altid ved slutningen af en samtale med den koordinerende sagsbehandler  Andre muligheder?

Indkaldelse til fællesmøder  Det er blevet påpeget at det er problematisk at man ikke kan afsætte særskilt tid af til selvbooking og indkaldelser i Planner  Det er problematisk i forhold til indkaldelse til fællesmøder, da borgere derved kan selvbooke i et tidsrum afsat til et fællesmøde  En mulighed er at indkalde til fællesmøder i en særlig kalender, samtidig med at vejlederne sikrer, at den valgte tid ikke er tilgængelig i Planner kalenderen  Det er samtidig indmeldt til STAR, som et ændringsønske Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Manglende falddato i Planner  Planner kender på nuværende tidspunkt ikke borgerens falddato  En mulighed er, at jobcenteret sætter en frist for ombooking – eks. 14 dage før afholdelse af mødet. På den måde får jobcenteret tid til at indkalde borgeren inden rettidighedens udløb.  Hvis jobcenteret indkalder tæt på falddato, kan man overveje hvorvidt borgeren skal have mulighed for at ombooke mødet.  Der er i beskæftigelsesreformen lagt op til frister for selvbookede samtaler. Der vil derfor på sigt blive lavet en løsning, der muliggør, at borgerne kan se deres falddato.  Fra 5. januar vil borgerens falddato desuden fremgå af borgerens forside på ”Min side” på Jobnet. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Information til borgerne om Selvbooking Markedsføringspakken til borgerne om muligheden for selvbooking, består af:  Postkort  Plakater  Flyer om selvbooking  Skabelon til brev til borgeren  Video om selvbooking til brug i jobcenteret  Andre idéer/behov? Mulighed for at få materiale i en redigerbar udgave ved at skrive til Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Dialogspørgsmål om selvbooking  Hvor langt er I nået i forhold til at tilbyde dagpengemodtagerne selvbooking?  Hvad er jeres planer i forhold til at sikre, at alle dagpengemodtagere skal tilbydes selvbooking?  Hvordan vil I sikre, at alle dagpengemodtagere selvbooker fra januar 2016?  Hvordan vil I sikre, at også de øvrige målgrupper tilbydes selvbooking?  Har i faste eller "flydende" sagsstammer og hvad er jeres erfaringer med det i forhold til selvbooking?  Hvordan vil I ledelsesmæssigt følge op på udviklingen i antallet af tilbudte og bookede samtaler?  Hvordan har I italesat selvbooking overfor medarbejderne?  Har I løbende initiativer for at sikre implementering af selvbooking blandt medarbejderne?  Hvordan informerer i borgerne og hvad er jeres erfaringer med det?  Er der behov for yderligere metoder til at informere borgerne? Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Ledelsesinformation – første rapport Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Eksporter til fx Excel Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Output i Excel Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Selvbooking og indkaldelser - fordelt på måneder Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Selvbooking og indkaldelser - fordelt på kontaktgrupper Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Selvbooking og indkaldelser - fordelt på samtaletyper Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Fordeling mellem bookede og afholdte samtaler - måneder Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Fordeling mellem bookede og afholdte samtaler - indkaldetype Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Graf over selvbookinger Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Graf over selvbookinger og indkaldte samtaler Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland

Ledelsesinformation hos jer Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland  Hvem skal have ledelsesinformation hos jer?  Hvordan vil I bruge informationen?  OBS:  I må meget gerne give os en tilbagemelding ift. hvem der skal have adgang til LIS hos jer.  På sigt bliver informationen lagt på Jobindsats.dk