Mørk chokolades virkning i følge forskerne Et længere liv, en slankere talje, fastere bryster og øget sexlyst. Det kan man få ved at spise mørk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Advertisements

- en lille lektie i det rigtige
Dorte Færgemann Master i sundhedspædagogik
med de helt rigtige svar
Nr. 4.1: (Kompas udfoldet for sukker)
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Velkommen til varigt rygestop! RYGESTOP Dokumenteret høj effekt i kliniske studier.
Fedtstoffer Hvad er fedt?
At betragte kvindens bryster er godt for mandens helbred
Chokolade er en grøntsag !
Thomas. B. Pedersen Lærer: Martin Glud
Hvorfor er sand godt til køer ?
Musik: Nightengale Serenade
Styrk dit immunforsvar
Forvandl dit liv på 90 dage
Foryngrer din hud, giver din hovedbund nyt liv og definerer din krop.
Det er over 20% af vores totale udledning af drivhusgasser
Pharmanex University EXITENTER. g ấ c superfrugtblanding med lipocarotener tm G3 ™
De første 48 timer i Hvordan du kan have gratis chokolade resten af livet, og bygge en Sund Chokolade forretning som kan 1000, , kr eller mere.
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
Vigtige begreber i naturfag
SUND LIVSSTIL DER BETALER SIG!
Presented by: Den Perfekte Kombination Unikke Produkter Fokuseret på et bedre helbred! Presented by:
Danskernes holdning til sukker, madvaner og interesse for ernæring og motion Resultatet er baseret på interviews med danskere mellem år gennemført.
1 Peter Nedergaard, professor i statskundskab, Københavns Universitet Otte udfordringer for verdens klimapolitik – og EU og.
Heidi Wandbæk Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring.
Sundhed og livsstil Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Sandheden om Chocolade ﻙ. Chocolade er extrakt fra bønner fra cacaoplanten. Bønner er en grøntsag.
Instituttet for Fremtidsforskning Er en privat og uafhængig tænketank Er grundlagt i 1970 af Thorkil Kristensen Inspirerer og rådgiver virksomheder, organisationer.
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
+ En innovativ dag – med afsætning, innovation og design HH1C - Studieretningsdag.
Vidste du det? Med årene mister din hud den energi, der skal til for at bekæmpe frie radikaler og beskytte mod oxidativ stress, og det resulterer i tab.
Preben Brandt Psykiater, dr.med.
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker Sukker er tomme kalorier
Præsenterer. Multivitamin- og -mineral udviklet specielt til børn Fra 3 år.
6.1. Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden.
Varedeklaration Optagelse af mad Madens funktion Kulhydrat
Katte.
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Sundhedsfremmende stoffer i frugt og grønt
Skønhedsprodukter.
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Dansk Kvæg Selenberigede gødninger til græs -set fra køernes side Grovfoderseminar 2006 Landskonsulent Ole Aaes.
Session 7 – Livsstil Undervisere:
Ninne Jacobsen Kostvejleder Exerzice Fitness Din krop er kostbar - Sæt dig selv i fokus.
+ Sukker og børns adfærd. + Hvem er vi? Mia og Michelle Ernæring og sundhedsstuderende fra VIA university collage I Århus Praktik I Randers Sundhedscenter.
Ernærings- og sundhedsanprisninger Definitioner: Ernæringsanprisninger giver oplysning om indhold af specifikke næringsstoffer / angiver, at en fødevare.
Fredsholm’s sukkerpolitik 2011-? Yvonne N Mourad, mor til Emma og Sebastian - på vegne af forældrebestyrelsen.
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Styrk fagligheden som professionel praktikvejleder FOA inviterer til konference for praktikvejledere på den pædagogiske assistentuddannelse og social-
En historie fortalt som slides ● Af Jacob Laage Kragh.
Same Routine. More Benefits. ™ AFSLUTSTART. Same Routine. More Benefits. ™ TILBAGEFREM HJEM Vi præsenterer Nu Skin ® For Men Dividends ™ Shave CreamDividends.
Tjekliste om arbejdsmiljø Nye medarbejdere. Tænk i et sundt og sikkert arbejdsmiljø  Vær med til at give den nyansatte en sund og professionel indstilling.
LIFEWAVE Information møder
Løfte – og bæreteknik ved ukurante produkter og emner
Spil: Vitamin kanten Spilleregler: Antal personer: 1-2
VIDSTE DU, AT… Madpakker – Børn 3-6 år
Unge og overvægt.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Søren Flinch Midtgaard
Seks veje til din sundhed
Møde m. 1. Hovedforløb 2015 kost og sundhed på skemaet
Fedtstoffer.
Sundhed på 1. Hovedforløb 2013
Øveprøve – lille knallert
FEdtstoffer Hvad i alverdnen er det?.
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Præsentationens transcript:

Mørk chokolades virkning i følge forskerne Et længere liv, en slankere talje, fastere bryster og øget sexlyst. Det kan man få ved at spise mørk chokolade Det er ingen ringere end professor Arne Astrup, leder af Institut for Human Ernæring ved Københavns Universitet, der står bag påstanden. Sammen med kollegerne på instituttet kortlægger han chokoladens gavnlige virkning - blandt andet dens slankende egenskaber! »I øjeblikket vælter det ind med solide studier, der viser, at chokolade er særdeles sundt. Ja, nærmest en grøntsag forklædt som slik,« siger Arne Astrup til fpn.dk. Arne Astrup

I ni år bar JJ trøjen med nr. 88 på ryggen under sin professionelle karriere i NFL. JJ har spillet med de største i Amerikansk fodbold og vundet flere priser. JJ. Birden Diamond Executive

Sandheden om Chokolade Mørk chokoladeMælke chokoladeHvid chokolade Kakao, kakaofedt, raffineret sukker, lecitin, vanilje, koffein Kakao, kakaofedt, raffineret sukker, mælk, lecitin, vanilje, koffein kakaofedt, raffineret sukker, lecitin, vanilje, koffein

“Xocolatl”: Fortidens Central Amerikanske cacaodrik Cacao er nr. 1 blandt antioxidant supernæring i verden De perfekte ingredienser

- “Acai” et exotisk, sundt bær fra Amazonas regnskove nr. 2 blandt antioxidant supernæringer i verden

En kombination af produkter med fokus på bedre helse !

Antioxidanter: er molekyler, der kan forebygge den ødelæggende effekt fra de enormt store mængde frie radikaler i kroppen ved at neutralisere og destruere dem. Frie radikaler: er et atom med en uparret elektron i yderste skal det er det atom som nedbryder os indvendig Flavonoider: er plantebaserede antioxidanter, der hjælper kroppens celler med at undgå skader fra de frie radikaler. Nye kakao-studier har konkluderet at helsefordele opnås ved at man daglig spiser mg af flavonoider. Dagligt indtag af et af Xocais-produkter giver mindst 9000 ORAC og 1000 mg flavonoider. Betydningen af antioxidanter & flavonoider

Det helt rigtige produkt Erstat det dårlige med det gode Danskere elsker chokolade og chokolade / kager 22,5 kg usunde småkager og 7,5 kg usund chokolade per år Markedet eksisterer allerede Brugerne ved at de behøver at træffe sundere valg.

Det helt rigtige produkt Erstat det dårlige med det gode Danskere elsker chokolade og chokolade chip småkager 10 kg usunde småkager og 5 kg usund chokolade per år Markedet eksisterer allerede Brugerne ved at de behøver at træffe sundere valg.

17 Jan. 2010

Team CHOCO-X

NYE BRONZE EXECUTIVE Ann & Rene Kjær Vivian & Allan Langbak