OPERATE A/S - SLOTSGADE 2 – 2200 KØBENBHAVN N – TLF +45 38 16 80 90 – Kampagne om den offentlige rejsesygesikring Odense 11. september 2008.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Bedre læring, mindre larm og landets bedste lærer.
Dato og tid • 13. juli juli 2013 – Mulighed for selv at rejse videre – To landsdele har turer der støder til… • Tidligt om morgenen d. 13. til sent.
Optagelse på kandidatuddannelse - ansøgning
Arbejdsmiljø i uddannelserne Seminardag for ambassadører for arbejdsmiljø og sundhed Middelfart, den 9. Februar 2006.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder på biblioteker Gentoftebibliotekerne 29. april 2013.
Scenografi og iscenesættelse Elektronisk Billedarbejde
Ny Førtidspension og fleksjob reform
Dansk El-Forbund Dansk Journalistforbund Dagbladene DDFF Emballageindustrien Grafisk Arbejdsgiverforening HK/Industri Kvindeligt Arbejderforbund Lederne.
Forældreindflydelse ift. børn med psykiatriske vanskeligheder
1 Hvordan gør vi bibliotekerne interessante for andre samarbejdspartnere i forhold til it-svage og it-læring? It for alle – nå ”glemte” grupper gennem.
Selvejende institutioner i Danmark
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Informationsspecialist Vibeke Luk
Type 2 Diabetes Sociale forhold Emne: Sociale forhold Formål
Digital Post til borgerne i vejen dertil
1 Kursus i BL: Beboerinformation – medievalg og kanaler oktober 2010 Paul R. Metelmann Havdrupvej 114b, 2720 Vanløse
Introduktion til eDag3- kampagnen og bibliotekernes medvirken i kampagnen - v. kampagne og konferencemedarbejder Karina Velling Olesen, IT- og Telestyrelsen.
Ikke-kommercielleKommercielle Strategi Koncept udvikling Masse medier (TV, annoncer) Web, social Kataloger Analyse Idégenerering Konceptudvikling for fælles.
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
U ngdommens U ddannelsesvejledning B ornholm Torvegade 7 1tv Kasse i finansministeriet STU - Status august 2012 Kommunikationscentret.
Hvorfor Digital Post? - og vejen dertil
Formål, indhold og målgrupper ift. Etnisk Erhvervsfremme.
Temadag for repræsentanter i De Regionale Beskæftigelsesråd d Birgit Hagen, DH repræsentant I Det regionale Beskæftigelsesråd i Region Midtjylland.
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Reklame & Markedsføring
Fællesoffentlig kampagne for offentlig digital selvbetjening 2013 Fokus og mål: Informere om overgangen til obligatorisk digital kommunikation - med.
Kampagne med gennemslagskraft - De nye regler for den offentlige rejsesygesikring.
Richard B. Larsen Oplæg ved FOKUS’ gåhjemmøde ”Sammenhængende beskæftigelsesindsats – erfaringer med jobcentre”
Introduktion til borger.dk- ugen 2011 og bibliotekernes medvirken i kampagnen - v. projektleder på borger.dk-ugen og kommunikationsmedarbejder Jeanette.
Vejle 4. oktober 2012 Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt? Jeanette Leah Vinther, Kommunikations- og kampagnemedarbejder,
Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Stress En folkesygdom?.
Beskæftigelsespolitiske udfordringer på kort og på lang sigt -Oplæg v. Peter Graversen.
Velfærdsstaten Samfundsfag C Anne Rosendahl Kristiansen.
Indhold Om Dansk ICYE Programmer og projekter Hvad gør jeg nu?
Jobcenter Halsnæs Oplæg på workshop på Vejledningstemadag den 29. november 2013.
Dansk ICYE Hvad skal DU lave efter sommer?. Udvekslingsorganisation for unge mellem 18 og 30 år Udveksling med henblik på at skabe større kulturforståelse.
Bredbånd til alle - også på landet Kaj Møldrup Christensen – formand for Panel for Udvikling i Landdistrikter og Fiskeriområder.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Indsats og resultater - sigtelinjer for 2013 og 2014 v/ regionsdirektør Preben Rasmussen Høj.
Planlæg din kommunikation. Dette værktøj er til dig, som Står over for en kommunikationsindsats Vil sikre, at dine budskaber kommer frem Vil kommunikere.
SOLRØD KOMMUNE | JOB- OG SOCIALCENTER Visitation til rehabiliteringsteam og ressourceforløb i Solrød Kommune Dorthe Torstensen, Leder af Social Service.
2016 En værdig død Sundhedsstyrelsens satspuljeprojekt.
J.nr. Opsamling på voksenlærlingekampagnen forår 2011 :: Tal & statistik.
Rejseforsikring – sygedækning under rejser Rejseforsikringer EU Blå Kort Nordisk Konvention Forhåndstilsagn ved kendt sygdom Afbestillingsforsikring.
Analyse omkring rytmiske koncerter November 2016
Digitaliseringsstyrelsen
Konjunktur- og beskæftigelsesoverblik
Orientering fra kontoret Job og Fastholdelse AM-udvalg den 6
Sneplovsbeslag Reglerne er nu ændret, så der kan anvendes sneplovsbeslag i perioden 15. september til den 15. maj: Bil kan i perioden fra den 15. september.
Evaluering af festmiljø-kampagne
Indhold Om Dansk ICYE Programmer og projekter Hvad gør jeg nu?
Inspiration til at udbrede NemSMS til borgere
Handicaprådet d. 30. november 2017
Valutaregning Hvornår bruges regning med valuta?
Den kriminelle fødekæde i bander og
Handicaprådet d. 30. november 2017
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Den kriminelle fødekæde i bander og
Klar til smart vækst / GATE21
Inspirationsdag 2018 It-sikkerhed It-afdelingen i Sekretariatet
STOP INFLUENZA Pas på dem, du passer på
Præsentationens transcript:

OPERATE A/S - SLOTSGADE 2 – 2200 KØBENBHAVN N – TLF – Kampagne om den offentlige rejsesygesikring Odense 11. september 2008

| | SIDE 2 Nye regler Massekommunikation: Dagbladsannoncer Hustandsomdelt postkort Indstik nye sundheds- kort

| SIDE 3 Nye regler Pr- og målgruppe Kommunikation: Komplekse budskaber omsat til simple huskeregler

| SIDE 4 Nye regler Elektronisk flyer Trykt flyer A3 plakater Som løse elementer + diverse faktabokse

Nye regler for den offentlige rejsesygesikring pr- arbejde Så tæt på behovssituationen som muligt: Rejsebureauer (via brancheorganisation, Rejsegarantifonden og Erhvervs- og selskabsstyrelsen) Guideskoler Rejsemesser og medier Ski- og outdoor Apoteker og vaccinationssteder | SIDE 5

| SIDE 6 Nye regler Særlige målgrupper: Nydanskere Flersproget folder Annoncer

Nye regler for den offentlige rejsesygesikring Særlig indsats rettet mod nydanskere: Relevante ambassader Nydanskerorganisationer Sprogskoler Annoncer i Haber og AlHaber Nydanskerrelevante lokalmedier Direkte kontakt til ambassadører i 44 boligområder med høj andel af nydanskere Etniske rejsebureauer | SIDE 7

| SIDE 8 Nye regler for den offentlige rejsesygesikring Særlige målgrupper: Skifolk Unge Viralfilm blev til OBS

| SIDE 9 Nye regler Særlige målgrupper: Tyrkiet, Egypten og Kroatien Kroatien Udvalgte rejsebureauer Annoncer Pressearbejde

Nye regler for den offentlige rejsesygesikring | SIDE 10 Hermed de to følgebreve – ét kun henvendt til steder, hvor der færdes studerende, og et, der henvender sig bredt – altså både til folk i job, studerende og seniorer. Vedhæftet er også listen over alle de steder, der får tilsendt pjecer.

Nye regler for den offentlige rejsesygesikring Pressearbejde: Eksempler på vintervinkler (november-februar): Informationskampagne om rejseregler på vej Reglerne for den offentlige rejsesygesikring bliver ændret pr. 1. januar Derfor lancerer Danske Regioner og Indenrigs- og Sundhedsministeriet en stor informationskampagne. Skiferien står for døren – husk at tjekke om forsikringen dækker Sidste år var der over 1000 danskere, der kom så galt af sted på skiferien i Alperne, at de ikke kunne transporteres hjem med almindeligt fly. Får man brug for et ambulancefly, kan prisen hurtigt løbe op over kr. Få styr på de nye rejseregler – og undgå økonomiske tømmermænd Det nye år står for døren, og det er sæson for tømmermænd. I år er der endnu en anledning til at passe på…. | SIDE 11

Nye regler for den offentlige rejsesygesikring Pressearbejde: Ny undersøgelse viser, at der stadig er en tredjedel af danskerne, som endnu ikke kender indholdet af de ændringer, som tråder i kraft til nytår. 7 regionale versioneringer: I Nordsjælland er det hele 37 procent, som ikke kender reglerne osv…. Ungevinkling: Særligt unge kender endnu ikke til nye regler – og det kan koste dyrt. Ældrevinkling: 84 procent af de årige er bekendte med, at reglerne for den offentlige rejsesygesikring ændres fra den 1. januar Tallet er kun 54 procent for de årige. | SIDE 12

Nye regler for den offentlige rejsesygesikring Pressearbejde Eksempler sommervinkler (maj-juli): Undgå uventede ferieudgifter Sidste år kom i alt danskere til skade på deres rejse til Tyrkiet, Kroatien eller Egypten. Dengang blev omkostningerne ved lægebehandling, hospitalsindlæggelse og evt. hjemtransport betalt af den offentlige rejsesygesikring. Det bliver de ikke i år. De dyre gråzoner Sommerferien står for døren, og mange vælger at rejse udenlands. Nogle vælger at cruise rundt i bil eller båd og besøge flere lande på ferien kom til skade i Tyrkiet Tyrkiet ligger på top-10 over danskernes yndlingsrejsemål. Sidste år rejste mere end danskere på ferie i landet. Men mere end af dem til skade for et samlet beløb på 26,5 millioner kr | SIDE 13

Kampagne-effekt En indledende Zapera analyse i november 2007 viste at: - 67% af danskerne allerede kendte til, at reglerne ville blive ændret. - 66% kendte indholdet af ændringerne Tre måneder senere viste en afsluttende Zapera analyse at: - 96% af danskerne var bekendt med, at reglerne var blevet ændret % kendte indholdet af ændringerne- | SIDE 14

Kampagne-effekt

-En opgørelse fra SOS Internationale viser, at der kun har været sager, hvor borgere ikke har haft hjemrejsedækning, men alle har klaret hjemrejsen selv, uden store problemer. | SIDE 16