Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

og Næstved Fjernvarme A.m.b.A.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "og Næstved Fjernvarme A.m.b.A."— Præsentationens transcript:

1 og Næstved Fjernvarme A.m.b.A.
Aftale mellem I/S AffaldPlus og Næstved Fjernvarme A.m.b.A. om levering af varme

2 Indhold § 1 Aftalegrundlag 3 § 2 Generelle forhold 3 § 3 Leverance og øvrige tekniske forhold 4 § 4 Pris for varme produceret på affald 7 § 5 Pris for varme produceret på gas 8 § 6 Pris for varme produceret på andre brændsler og energikilder 8 § 7 Betalingsvilkår 9 § 8 Samarbejde 10 § 9 Aftaleperiode 10 § 10 Force majeure 10 § 11 Ændringer i rammevilkår 11 § 12 Håndtering af tvister og uenigheder 11 Bilag A. Målerplacering 13 Bilag B. Driftsaftale 15 Bilag C. Beregning af omkostningsbestemt varmepris baseret på affald (regnskab og budget) 16 Bilag D. Varmepris for levering af varme produceret på naturgas 20 Bilag E. Kompensationsbetaling ved by-pass-varmeproduktion 21 Bilag E. Kompensationsbetaling ved by-pass-varmeproduktion (side 2) 22

3 § 1 Aftalegrundlag 1.1. Denne aftale regulerer vilkårene for levering og afregning af varme, der leveres fra I/S AffaldPlus’ energiproducerende anlæg i Næstved til Næstved Fjernvarme A.m.b.A. Hensigten med aftalen er at sikre en stabil varmeforsyning af Næstved Fjernvarmes forsyningsområde samt sikre en stabil afsætning af varme fra AffaldPlus’ anlæg. 1.2. Det er ligeledes hensigten, at aftalen sikrer, at de 2 selskaber for en aftalt periode har aftalt rammer og vilkår for henholdsvis levering og aftag af varme fra AffaldPlus, og at aftalen dermed skaber grundlag for en stabil udvikling hos de 2 selskaber. 1.3. Denne aftale træder ved dens ikrafttræden i stedet for alle tidligere aftaler mellem parterne, herunder den tidligere varmeleveringsaftale, som udløb den 31. december 2015, idet bemærkes, at varmeleveringen i den mellemliggende periode er sket i henhold til varmeforsyningslovens almindelige regler.

4 § 1 Aftalegrundlag 1.1. Denne aftale regulerer vilkårene for levering og afregning af varme, der leveres fra I/S AffaldPlus’ energiproducerende anlæg i Næstved til Næstved Fjernvarme A.m.b.A. Hensigten med aftalen er at sikre en stabil varmeforsyning af Næstved Fjernvarmes forsyningsområde samt sikre en stabil afsætning af varme fra AffaldPlus’ anlæg. 1.2. Det er ligeledes hensigten, at aftalen sikrer, at de 2 selskaber for en aftalt periode har aftalt rammer og vilkår for henholdsvis levering og aftag af varme fra AffaldPlus, og at aftalen dermed skaber grundlag for en stabil udvikling hos de 2 selskaber. 1.3. Denne aftale træder ved dens ikrafttræden i stedet for alle tidligere aftaler mellem parterne, herunder den tidligere varmeleveringsaftale, som udløb den 31. december 2015, idet bemærkes, at varmeleveringen i den mellemliggende periode er sket i henhold til varmeforsyningslovens almindelige regler.

5 § 1 Aftalegrundlag 1.1. Denne aftale regulerer vilkårene for levering og afregning af varme, der leveres fra I/S AffaldPlus’ energiproducerende anlæg i Næstved til Næstved Fjernvarme A.m.b.A. Hensigten med aftalen er at sikre en stabil varmeforsyning af Næstved Fjernvarmes forsyningsområde samt sikre en stabil afsætning af varme fra AffaldPlus’ anlæg. 1.2. Det er ligeledes hensigten, at aftalen sikrer, at de 2 selskaber for en aftalt periode har aftalt rammer og vilkår for henholdsvis levering og aftag af varme fra AffaldPlus, og at aftalen dermed skaber grundlag for en stabil udvikling hos de 2 selskaber. 1.3. Denne aftale træder ved dens ikrafttræden i stedet for alle tidligere aftaler mellem parterne, herunder den tidligere varmeleveringsaftale, som udløb den 31. december 2015, idet bemærkes, at varmeleveringen i den mellemliggende periode er sket i henhold til varmeforsyningslovens almindelige regler.

6

7 3.1. Planmæssige forudsætninger
3.1.1 Aftalen er underlagt de til enhver tid gældende vilkår om produktion og varmeafsætning, som er fastlagt af Næstved Kommune i varmeplanen for kommunen.

8 § 9 Aftaleperiode 9.1. Aftalen træder i kraft, når den er underskrevet af begge parter og anmeldt til Forsyningstilsynet, og er gældende, indtil den opsiges med 3 års varsel til udgangen af et kalenderår. Aftalen kan tidligst opsiges til udløb den 31. december 2026.

9 § 9 Aftaleperiode 9.1. Aftalen træder i kraft, når den er underskrevet af begge parter og anmeldt til Forsyningstilsynet, og er gældende, indtil den opsiges med 3 års varsel til udgangen af et kalenderår. Aftalen kan tidligst opsiges til udløb den 31. december 2026.


Download ppt "og Næstved Fjernvarme A.m.b.A."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google