Vi vil arbejde for, at der ansættes en ungdomsmedarbejder, der kan samle de unge og støtte op om deres arbejde. Vi har en udfordring med at få de etniske.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

Mission Unge, der ønsker at tage en ungdomsuddannelse, sikres mulighed for at gennemføre ved hjælp af et tæt og koordineret samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne/
LinkedIn Intro.
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Roskilde Festival er skabt og bygget af frivillige…
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Rådet for Etniske Minoriteter
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Udvikling af beboerdemokratiet
Vi gennemførte en række interview ifm
Henriette Lungholt Uge Kreative metoder.
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Greve Kommune, center for Børn og Familier Marts 2011.
Rekruttering af frivillige ledere MBU’s Årsmøde 2007.
- som i menigheden /det kristne fællesskab, ikke som i bygningen
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Alle børn er alles ansvar
Integration gennem frivilligt socialt arbejde Onsdagscaféen.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Hvad har vi? hvad vil vi? værdierne: fordybelse, fomidling, åbenhed, fællesskab hvordan gør vi? forsøg i perioden juni-september evaluering i menighedsrådet.
Hvordan kan social ansvarlighed være en gevinst for virksomheder – og for socialt udsatte Hvilke muligheder ser KFUM’s Sociale Arbejde i samarbejdet med.
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Valhalla, integreret daginstitution Nyborg
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
1 Velkommen. 2 Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vores kirke  Menighedsrådet i dag.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Fællesskab og relAtioner i fdf
Velkommen til menighedsmøde Københavns Frimenighed Lørdag den 14. november 2009.
Rekruttering til organisationsbestyrelsen Weekendkonference for 6. og 10. kreds Lørdag den 28. september 2013 v/Dorte Hjerrild, BL – Danmarks Almene Boliger.
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Ledelse af frivillige Økumenisk efterårsmøde – 5. november 2011.
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Indsæt Billed SSP Køge2 Drop-in Café ”gadearbejde med tag over hovedet” Rammen: SSP-huset på Toldbodvej september 2013 til 31.
Efterskole og kirke Kirken er kun en generation fra at uddø Carey.
Fritidspas.
Den unge projektgeneration - om det lokale guld, deltagelsesstrategier og medborgerskab. KL’s kultur- og fritidskonference Kolding maj 2011 Flemming.
Kulturens plads – central eller decentral styring af kulturopgaverne?
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Velkommen til menighedsmøde og menighedsfest Københavns Frimenighed 2008 Københavns Frimenighed 2008.
Workshop: At arbejde med myter og holdninger blandt personale v/ projektmedarbejder Tine Gomard.
Gruppevejledning på tæt hold
Implementering af FSR Inddragelse af skolebestyrelsen
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
Borgerinddragelse Projekt Vejen til Uddannelse og Beskæftigelse Torsdag den 10.april 2014.
Matematik og Skole Matematik i Gadespejlet v. museumsinspektør Anne Birgitte Jessen d. 6. juni
Grundlaget  Hvad skal der til? Eleven i centrum Vejlederviden og ledelseskompetence Fællesskab, tillid – og pengene gider vi ikke tænke på Samarbejdsaftaler.
En Praktikværts forventninger Hvilke forventninger/krav har praktikværten til eleven i VO/lærepladsen.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Gode relationer, tydelige rammer og klar kommunikation - 10 trin til det gode samarbejde mellem efterskoler og kommuner omkring sårbare og udsatte unge.
Komme dit rige iblandt os
Talentudvikling i Integrationsministeriet 2008 Hvad er et talent? Hvorfor vil vi det her? Hvad indeholder vores talentprogram? Hvilke udfordringer og muligheder.
Gudstjenestestrategi 2015 September 2015 Udarbejdet af Søren Lorenzen, Leif Simonsen og Ruben Dalsgaard.
24. Juni 2009 EPOS - Mette Vase Matcher EPOS’ uddannelsesudbud de udfordringer vi står over for? v. Mette Vase Uddannelseskonsulent i EPOS.
Portræt af NØRK Klubmøde med fokus på os selv og hvad vi vil
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Røde kors fællesskaber
Tak - mens vi lever 25 år som præst - om 9 mdr.!
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
“Herre, din højre hånd er mægtig i styrke” (2. Mosebog 15, 6)
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
”Baptistkirken vil:”.
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Vi vil arbejde for, at der ansættes en ungdomsmedarbejder, der kan samle de unge og støtte op om deres arbejde. Vi har en udfordring med at få de etniske grupperinger inddraget i menighedens beslutningsprocesser. Vi vil, som en start, arbejde på at nedsætte et etnisk forum ( i lighed med missionsrådet), de etniske grupperinger får mulighed for at mødes regelmæssigt med menighedsrådet. Gudstjenesten er central i vort fællesskab. Der skal være plads til alle og vi kan blive bedre til at give forskellige grupperinger (de unge, gospelkorene, organisationerne) mere plads. Vi vil gerne støtte op om fælles emner som f.eks. 40- målrettede dage/fasteprojekt.

Cellegrupper: - undersøge hvem der ikke er i en cellegruppe og som ønsker det. - Kunne tilbyde alle ”nye” en plads -Supervison /mentorordning for gruppeledere - kontaktpersonsordning Dem vi sjældent ser: - undersøge om de ønsker kontakt - besøg den 5. søndag eller af præst/menighedsråd - arbejdsfællesskaber Åndelige forældre: - Hvad er forventningerne?/ hvordan gør man? ”stillingsbeskrivelse” Menighedstjenere: - Hvad er forventningerne?/ hvordan gør man? ”stillingsbeskrivelse”

Vi skal arbejde på, at give mere plads til spiritualitet i gudstjenesten. Her er ”stafetten en god mulighed”, men vi tænker også på mulighed for forbøn, plads til fri bøn m.m. Vi vil være åbne overfor at genoptage ”stillegudstjenester”, som vi mener vil være et godt supplement til søndagsgudstjenesterne. Vi mener det er vigtigt, at der bliver plads til spiritualitet i cellegrupperne.

Socialt engagement overfor den by vi er en del af er af stor betydning. Vi har i dag et vist engagement gennem caféen og overfor etniske minoriteter, der søger vor kirke. Vi mener, der i fremtiden er behov for større engagement, men det kræver nytænkning.