Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Gudstjenestestrategi 2015 September 2015 Udarbejdet af Søren Lorenzen, Leif Simonsen og Ruben Dalsgaard.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Gudstjenestestrategi 2015 September 2015 Udarbejdet af Søren Lorenzen, Leif Simonsen og Ruben Dalsgaard."— Præsentationens transcript:

1 Gudstjenestestrategi 2015 September 2015 Udarbejdet af Søren Lorenzen, Leif Simonsen og Ruben Dalsgaard

2 Hvor er vi? Gudstjenesten er et omdrejningspunkt i kirken og stadig primær magnet for vækst i fællesskabet. Sitestrategi er kommet i gang. Gudstjeneste hver søndag. Opleves som god og naturlig ting. Liturgien er velfungerende. – Indblok. Mange gode ting men skal skærpes i indhold og form.

3 Profetteam I forlængelse af NAVI (profetskole) er 8-10 personer kommet på profet kerneteam. 2 personer på hver gudstjeneste Profetisk input til retning af gudstjenesten i forberedelsesfasen og under selve gudstjenesten Med til at inspirere til det profetiske og opbygge en sund praksis.

4 Status og udvikling sites Voel og Viborg fungerer. Ikke andre aktuelle planer om andre sites Unge går ikke pt. i den retning. Andre oplands byer skal ikke forceres – vi ønsker organisk vækst. Pilotforsøg om der er basis for et diakonimiljø.

5 Center og sites - sammenhæng Centret – vi skal fastholde kontinuitet i forhold til sites. Regelmæssighed i flow af gudstjenestetyper Genkendelighed i centret Både centerledere og sitesledere skal være opmærksomme på dynamikken.

6 Bygge bro til diakoni Afprøve gudstjenesteformat på fx fællesspisningsmiljø* og spaghettigudstjeneste. Kan få indflydelse på fremtidigt månedligt flow Spaghetti om eftermiddag/aften. Månedlig SPLIT-gudstjeneste med undervisning for voksne. * - evt. også i samspil med Fællesskabsklyngen

7 Udvidelse af kirkesal Giver nye muligheder for respons, flow, forbøn osv. Bruge ressourcer på at afdække og forme nye måder, så det bliver en del af indretning af Kirkesalen.

8 Sommerforløb Kirken vokser og det betyder også basis for flere gudstjenester i sommerperioden. Fokusområde ved programlægning. Dialog med andre kirker (primært Silkeborg Frikirke) om koordinering af program. De 2 nuværende gudstjenester opgraderes. Laves en ekstra simpel sommergudstjeneste.


Download ppt "Gudstjenestestrategi 2015 September 2015 Udarbejdet af Søren Lorenzen, Leif Simonsen og Ruben Dalsgaard."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google