FTF22.02.2012 FTF er 450.000 danskere − FTF er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Advertisements

Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2009 under FS K&T
Rådet for Etniske Minoriteter
Ytringsfrihed og sygeplejersker
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Sikkerhed og sundhed er godt for alle – både dig selv og din arbejdsplads. Samarbejde om forebyggelse Kampagnen for et sikkert og sundt arbejdsmiljø
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Orientering forud for udsendelse 03/ Dagsorden • Orienteringer om forsikringer ved Fonden • Hvem er Centralforeningen for Stampersonel • Øvrige.
Hvem er Søfartens Ledere ?
Grundkursus Politisk indflydelse. Grundkursus Politisk indflydelse.
Dagens program Ankomst og morgenbuffet 9.00 Velkomst v/ OC Visionen for MED Gennemgang af MED-aftalen Pause Hvordan går arbejdet i TRIO? Hvad.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Sådan får vi ligeløn i Danmark!
Grundkursus for frivillige i DH Grundlæggende om DH og DH’s medlemsorganisationer.
Tillid Temadag for AMIR
Danske Handicaporganisationer Handicapbevægelsens paraplyorganisation siden 1934.
Få hjælp & informationer Modul 2 Nyhedsbrev DSI-Nyhedsbrev - Udgives 4 gange om året. Læs om DSI's arbejde lokalt og centralt, om ny lovgivning og om.
4. Det kommunale valgår –Nyvalg til handicaprådet, LBR og klagerådet –Valgkampen generelt –Andet.
1 VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier. 2  TR varetager og forhandler kollegernes interesser  TR støtter op om det enkelte medlem efter behov.
Velkommen til LO.
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Forandringer i en medlemsstyret organisation Lasse Bolander, Coops formand.
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Det Sociale Kapitel
TR-træf om OK15 Ved Ghita Parry, formand Line Posselt, direktør &
Krav til tillidsrepræsentanten Modul 2 Forventninger Når man repræsenterer DSI i råd, nævn eller udvalg - er det vigtigt, at man fremfører DSI’s synspunkter.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Tillids- og TalsmandskursusSøfartens Ledere TR`ens rolle og rettigheder Valg af tillidsmænd  Valg af tillidsmand/mænd forudsætter hjemmel hertil i overenskomsten.
Temadag for repræsentanter i De Regionale Beskæftigelsesråd d Birgit Hagen, DH repræsentant I Det regionale Beskæftigelsesråd i Region Midtjylland.
GRUPPEARBEJDE Opsamling for København 27 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
Opgaven og dispositionen ”Beskriv med afsæt i høringsmateriale og høringssvar erhverv Silkeborg” 1.Organisation & jura 2.Points of excellence 3.Køreplan.
Sjældne Diagnoser – Hvem er vi? Hvad laver vi?. Hvad og hvem er Sjældne Diagnoser? Mere end 25 år på bagen Fra netværk til organisation, fra 2012 med.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Undgå, at de ældre brænder ud, og at de unge dropper ud!
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
HOVEDORGANISATION FOR OFFENTLIGT OG PRIVAT ANSATTE Beskæftigelsespolitiske område Kommunalreformen Fra national til kommunal indsats.
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN FAGPROFESSIONELLE PÅVIRKES AF NEDSKÆRINGER.
Dansk Psykolog Forening
TR UDDANNELSE. Tillidsrepræsentantuddannelsen i Kost & Ernæringsforbundet Som valgt tillidsrepræsentant, skal du gennemføre Kost & Ernæringsforbundets.
Tommy Engedal Kronborg
Anbefalinger fra Vækstforum Hovedstadens task force om erhvervsuddannelser Vækstforum Hovedstadens møde den 21. juni 2012 v/ Klaus Nørskov,
Landsorganisationen i Danmark Velkommen til LO. Landsorganisationen i Danmark FAKTA LO’s medlemsforbund har ca. 1,1 millioner medlemmer Ca offentligt.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
SAMPLE Danmark - Amatørmusikkens nye organisation.
Vejlederkonference Randers Tirsdag den Voksenvejledning.
FTF Projekt Styrkelse og understøtning af jobrotation på tværs af Jobcentre.
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
Introkursus for frivillige Hjerteforeningens kommunikationsafdeling 2015.
Mød landinspektørernes forening Den danske Landinspektørforening (DdL)
FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af de sidste ti år.
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats
Foreningens ledelsesmæssige vilkår og udfordringer:
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
Mød din forening Den danske Landinspektørforening (DdL)
Overenskomst-forhandlinger 2018
Levnedsmiddelselskabet
DTHS Synsfaglige Netværksdage 2017
SAMMENHOLD STYRKER.
OK 18 TR møde 5.4. Scandic.
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
FTF FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af.
Danskernes digitale bibliotek
– hvordan får vi de ansatte med?
Danskernes digitale bibliotek
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Præsentationens transcript:

FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er partipolitisk uafhængig. − FTF arbejder for et bedre arbejdsliv og et bedre velfærdssamfund. − FTF blev oprettet i 1952.

FTF Udviklingen i antal medlemmer

FTF FTF er overalt −Sygeplejersker, politiassistenter, bankfuldmægtige, pædagoger og socialrådgivere er alle FTF’ere. FTF er også skuespillere, halinspektører og mange flere faggrupper. −Typiske fællestræk for FTF’ere: Studentereksamen og mellemlang videregående uddannelse. −FTF’ernes løn, ansættelsesvilkår og arbejdsmiljø har mange fællestræk.

FTF FTF’s mission −FTF’s mission er at være den faglig-politiske hovedorganisation for partipolitisk uafhængige organisationer med professions- og erhvervsrettet uddannede medlemmer.

FTF Vision: FTF viser mod, vilje og styrke: −ved at være dagsordenssættende og øve markant politisk indflydelse regionalt, nationalt og internationalt. −ved aktivt at bidrage til samling og samarbejde i fagbevægelsen om at fremme fælles mål. −ved at være vidensbank og levere professionel oplysning, rådgivning og vejledning. −ved at bygge på dialog, åbenhed og aktiv inddragelse af medlemsorganisationer og −ved at styrke sammenholdet mellem medlemsorganisationerne.

FTF Sådan fungerer FTF −FTF afholder kongres hver 3. år i november. Næste gang den november −På kongressen vælges FTF’s formand og forretningsudvalg, og linjerne for de forskellige arbejdsområder fastlægges. −FTF’s nuværende formand hedder Bente Sorgenfrey og blev valgt første gang i 2003.

FTF Sådan fungerer FTF (fortsat) −Medlemsorganisationerne er delt i tre sektioner. Sektion K for kommunalt ansatte, sektion S for statsansatte og sektion P for privatansatte. −FTF har 5 regioner, hvis opgave er at sikre en tættere kontakt mellem forbundene lokalt og mellem medlemmerne af de enkelte forbund og fagforeninger.

FTF FTF arbejder −FTF har 66 ansatte i sekretariatet. −FTF øver politisk indflydelse inden for en lang række områder, fx arbejdsmiljø, uddannelse, beskæftigelse og socialpolitik. −Desuden tilbyder FTF en række serviceydelser til medlemsorganisationerne, fx advokathjælp, socialrådgivning, it-løsninger og kurser.

FTF FTF og ledelse −Blandt FTF’s medlemmer er ledere. −En gang om året udgiver FTF LederPejling, der tager temperaturen på ledelse blandt FTF’erne. −FTF har nedsat en tænketank om ledelse, udgiver bøger og udbyder kurser, som er relevante for ledere. −Se mere:

FTF FTF og TR −Der er tillidsrepræsentanter i FTF. −FTF udbyder kurser og information særligt for TR. −Se mere:

FTF FTF’s hjemmeside −FTF stiller alt materiale til rådighed for medlemsorganisationer og andre interesserede på −FTF leverer skarpe analyser og hurtige nyheder −Du kan tilmelde dig præcis de politikområder, du er interesseret i, på ftf.dk/abonnement.

FTF Mere om FTF… −FTF’s hjemmeside: −Læs Bente Sorgenfreys blog: −Følg Bente Sorgenfrey på −Og følg både hende og FTF på Facebook