De marginaliserede børn og unge. Farezonen: Ikke deltagende Risikozonen: Svingende deltagelse Registreringsark: Dato: Klasse: Placer eleverne i forhold.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Eksempel på grafisk opstilling
Advertisements

? Fra 1 til 10.
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Statistik om afgangselever 2011 Dialogmøde om uddannelse.
Integration af børn og unge samt danskuddannelse for voksne
AT TRÆDE I DE BEDSTE FODSPOR – FRA PRODUKTIONSSKOLE TIL ERHVERVSUDDANNELSE Under programmet ”Bedre overgang til og fastholdelse i erhvervsuddannelserne”
Status IT. Vognparken Computerlokaler: 39A: 24 computere fra : 21 computere fra 2005 og 6 computere fra 2007 Biblioteket: 2 computere fra 2005.
Trivselsgrupper for forældre
Temperatur på unges motivation Oplæg på CeFu-konference
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
RENOVERING OG UDBYGNING /03/14Christianshavns Skole.
Evt. sted/arrangement, 2. maj 2011 afdelingsnavn Overskrift Indsæt billeder som fylder hele dias. Højreklik herefter på det, vælg ”Rækkefølge” -> Placer.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Mobbe- og trivselsundersøgelse
Møde m. skolebestyrelsesformændene d. 19. januar 2011
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Dialogmøde om uddannelse Statistik om afgangselever 2012.
Informationsmøde d. 28/9 Optag august Praktik: 1.
En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden.
Kontaktforældre Program
Web-etik – og meget mer’.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
Hva er god klasseledelse ?
Skoleåret  Høj faglighed  Helhedssyn  Respekt  Engagement  Udviklingsorienteret Klik på skyen og se en fortolkning af værdien ”høj faglighed.
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
Et fagligt løft af folkeskolen.
Dialogmøde om uddannelse Statistik om afgangselever 2012.
Tema 4 Overgange i barnets liv
Fremtidens skolevæsen i Frederikssund Kommune
Produktivitetsmålinger
Kildeskolen Kildeskolens struktur. Skolens formål skabe et alsidigt og udfordrende læringsmiljø danne grupper af en størrelse som præges af mangfoldighed.
Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange.
ER-diagrammer Hvad er det? Og hvad bruges det til?
Konfliktforebyggelse
Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.
LÆRERE ELEVER FORÆLDRE __________________ EKSEMPLER PÅ TILTAG En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur.
Julie, Rayan, Aske & Jonas. Søgemaskiner Google Yahoo Jubii AOL.
STC Støttecenter PPR Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.
”UNG TIL UNG” metoden KLASSENS SOCIALE LIV Dette projekt er kommet i stand ved et samarbejde mellem: Skoleforvaltningen og Ungdomscentret ved Aalborg Kommune.
Uddannelsesudfordringer efter globaliseringsrapporten og velfærdsforliget Paneldrøftelse i Danmarks Vejlederforening d. 30. januar 2007 v/ Per B. Christensen,
De marginaliserede børn og unge. Farezonen: Ikke deltagende Risikozonen: Svingende deltagelse Registreringsark: Dato: Klasse: Placer eleverne i forhold.
De marginaliserede børn og unge Værdier på spil – Holsted Skole.
Udeskole på Grønhøjskolen
Grafisk tryk Malene Brun Sabransky (LH230558). Min opgave  Optegning af skitse/mit rum på alm. Hvid papir  Optegning af skitse/mit rum på sort kardus.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Tasks.
Alle elever i den danske folkeskole, skal blive så dygtige, som de kan En længere skoledag Flere timer i dansk og matematik Tidligere fremmedsprog Lektiehjælp.
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
Udarbejdet af UU Randers 21. oktober 2015 Afgangselever Status i oktober måned det år hvor grundskoleeleverne afsluttede 9. og 10. klasse i.
UPV – uddannelsesparathedsvurdering Elever skal parathedsvurderes ud fra følgende tre forudsætninger. Lærere og vejledere skal vurdere elevernes uddannelsesvalg.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
Synsafdelingen Synsfaglige netværksdage på IBOS Synskonsulent Claus Anker.
Dagens program Pointer på tværs af gruppernes møde 1. Introduktion til Værdistrømsanalyse – en metode til at se på arbejdsgange og opgaver De næste skridt.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Skole for alle - uddannelse,
Ungdomsskolefreningen 08. oktober 2013
SSP Årsmøde 9. november 2016 Skoleforsømmere.
Afgangselever Status i oktober måned
Model 2 og 3.
Besøg i praksis Efterår 17.
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
DEN GODE STIL.
DEN GODE STIL.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Princip for skemalægning
Afgangselever
Rammesætning Aftaler om indhold Jeg taler ud fra en faglig position
Præsentationens transcript:

De marginaliserede børn og unge

Farezonen: Ikke deltagende Risikozonen: Svingende deltagelse Registreringsark: Dato: Klasse: Placer eleverne i forhold til de registrerede tegn på deltagelse/marginalisering. Drøft tegn på deltagelse. Drøft hvad der konkret giver mulighed for deltagelse. Sikkerhedszonen: Fuld deltagelse

Registreringsark: Dato: Klasse: Placer eleverne i forhold til de registrerede tegn på deltagelse/marginalisering. Drøft tegn på deltagelse. Drøft hvad der konkret giver mulighed for deltagelse.