Apartheid Adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det…

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Efterkrigstidens problemstillinger
Advertisements

Religion og politik i Tyrkiet
Kunne dette være et muligt Wellness-område?
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KONFERENCE FOR SYGEPLEJERSKER I KOMMUNERNE 11.
Med dejlige varme farver
Definitioner 5 Når både mødes 3 (Afsnit C+D)
Rehabilitering Brønderslev Kommune
Velkommen Hvorfor er vi her i dag?
Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik.
Oplæg om problemorienteret projektarbejde
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Hvorfor mistede jeg mit job?
Demokrati og menneskerettigheder
Gråskala.
Irak.
Livets Ord Juli 2010 "Himmeriget ligner en købmand, der søgte efter smukke perler; og da han fandt én særlig kostbar perle, gik han hen og solgte alt,
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
 1800tallet og frem til 1920erne Sociale problemer i industrialiserede byer -> små velfærds-tiltag Frygt for revolutioner -> små velfærds-tiltag Fx aldersrente,
Historien bag EU Vi har om EUs historie. Så vi vil gerne fortælle og vise jer noget om Maastricht-traktaten. Vi fortæller også om hvem og hvilke lande.
Anja, Malou & Asha KU KLUX KLAN.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
V1 5 FEB 2011 Det er aldrig for sent LØB OG LÆR O-teknik for voksne.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Oplæg om den danske kommunalreform v/ Ole Glahn, Det Radikale Venstre
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
USA’s højesteret og love omkring adskillelse.
Sjov med skolens toiletter!
Den fortabte søn (tegninger)
JONAS FRYKMAN. SKOLE IKKE-SKOLE JONAS FRYKMAN: OM AT GØRE EN FORSKEL, DER GØR EN FORSKEL; DEN MODERNE SKOLENS FRAVÆR AF TRANSPARENS FRIHED TVANG.
Apartheid Adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det…
Scanning, klargøring, makroer, erfaringer. Erfaringer, praksis Hvilken opløsning sætter I scanneren til? Scanner I i gråtoner, farver eller sort/hvid?
Koreakrigen (1950-?(Uofficielt 1953)
Apartheid Betyder adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det… Inden de hvide. Så kom de hvide. Hvide beboere.
Betyder adskillelse på dansk…..
Religion og politik Laurits, Jonathan, Gustav, Oskar og Frederik PK.
Medierne - som politisk aktør. Indflydelsen Ungdomsuddannelse - afskaffet efter Tv-indslag Indvandrere arresteres mere - SF foreslår ændringer i optælling.
Babylonerne 2400f.kr.-530'erne f.Kr.. Årsagen til det starte og sluttede Var det af de første organiserede civilisationer. Den lille provins blev først.
SkRE- VET af benjAMIN Og andreas
Nyfødte børn Nyfødte børn ammes normalt og får føde på den måde
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Futureavenue Fremtidens by.
Reformation.
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
Augustoprøret 1943 Augustoprøret startede ved at det gik dårligt for Hitler og hans forbundsfælde Mussolini mistede magten i landet. Da der kom så mange.
LANDSKONFERENCE 2006 Dagplejen Livsform og relation Per Schultz Jørgensen.
Den sene enevælde En herremandsfoged straffer en ulydig bonde ved at sætte ham på en træhest Op gennem den sene enevælde fik bønderne mere.
Rind nu op i Jesu navn 1, S1 Rind nu op i Jesu navn, du livsalig morgenrøde! Jeg med sang vil dagen møde fra min seng og hvilestavn; sjæl og hjerte skal.
Ku Klux Klan (KKK). Hvad er Ku Klux Klan højreekstremistisk organisation i USA Udøver hvid magt, racisme, antisemitisme (jøde racisme), Antikatolicisme,
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Rent vand og sanitet. Vand  Landområder =82% der har rent vand  Byområder =96% der har rent vand  Så mangler over en 1/3 af verdens befolkning stadig.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
En lille morgensang
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Bogtrykkerkunsten Fra Gutenberg til Google Bogtrykkerkunstens betydning for udbredelsen af Luthers tanker på reformationstiden – frem til nutidens deling.
501 – O, havde jeg dog tusind tunger 1, S1
Ligebehandling: principper og begreber
Hvorfor mistede jeg mit job?
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
’For tilgiver I mennesker deres overtrædelser, vil jeres himmelske fader også tilgive jer. Men tilgiver I ikke mennesker, vil jeres fader heller ikke tilgive.
Anvendt Statistik Lektion 6
Forbudt kærlighed
201 – Glæd dig, din Herre Gud 1, S1
Præsentationens transcript:

Apartheid Adskillelse på dansk…..

Sådan begyndte det…

I 1948 gik det for alvor i gang !! Nationalist partiet vandt ved et tæt løb… Daniel Francois Malan til magten Her startede Apartheid for alvor.

Ægteskab mellem hvid og sort forbudt !!!

1950’erne….. Seksuelt forhold mellem hvid og anden race forbudt Alle borgere skal registreres og indeles SKP ulovligt. Sorte fik separat regering. Nedrive sorte slumkvarter

Group Areas Act. Hjertet i apartheid

Selv toilet indeling.

Flere love. Sorte kan kun gå i regerings ejede skoler. Lovliggjorde racistisk diskriminering på arbejdspladser. Universiteterne blev opdelt efter farve Sorte ikke længere sydafrikanske borgere