René Descartes. Descartes liv: Født den 31 marts i 1596 Jesuiterkollegium i La Flêche 1615 rejser til Holland for at gøre krigstjeneste Drømmen i 1619.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lineær funktioner.
Advertisements

Hvor er Gud? Hvor bor han? Hvor er der plads til ham?
Les meilleures photos de
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
At bruge disse to ord rigtigt
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Reduktion AM 2009.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
3 Historier fra det virkelige liv
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Et digt af Tove Ditlevsen
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Telefonen ringer.
AT-1 - efterspil 2013.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Du kender det… man vil prøve dette eller hint, man vil prøve dette eller hint, for at opdage - lige midt i - for at opdage - lige midt i - at det skulle.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
”Kaldet til kærlighed”
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
De evige tre Tove Ditlevsen
En fejl af stor betydning...
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
En helt normal samtale ved morgenbordet:
En ganske from historie….
Livets Ord Livets Ord Februar 2012 Februar 2012 «Omvend jer og tro på evangeliet» (Mark 1,15).
Jeg er taknemmelig....
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Vi skal se ham, som han er.. Enhver, som har dette håb til ham, renser sig selv, ligesom han er ren. 1. Joh. 3, 2-3.
De evige tre Tove Ditlevsen
Reduktion AM 2009.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Nogle videnskabsteoretiske retninger
ELEV-RELATIONER OG KROPPEN I LÆRINGSRUMMET. HVAD HAR VI GJORT?
I skal ikke tilpasse jer efter alt det som verden omkring jer gør. Tværtimod skal I lade Gud forvandle jeres indre, så I kan vide hvad der er Guds vilje:
Sokrates 469 f.Kr. – 399 f.Kr..
2. gradsfunktioner.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
En fejl af stor betydning...
Freud Drømmetydning Gruppe 14. Hvilken status og funktion har drømmen i forbindelse med tydningen? ”Jeg må hævde, at drømmen virkelig har en betydning,
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skrevet af Alexander E, Amalie og Wootae 6.a
Transistorer.
Livet.
Geometri i 4.Y.
Forventningens glæde.
Demokrit. Hans liv Han blev født i Abdera i Thrakien, en jonisk koloni i Teos. Hans fødselsår var ifølge Apollodorus 460 f.Kr. Hans far var rig.
Hans liv Aristoteles var en græsk filosof. Sammen med Platon regnes for den, der har haft størst indflydelse på den vestlig verdensdel tanker. Han blev.
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Lavet af: Emil og Astrid
Galileo Galilei Fysiker..
Engelsk matematiker, fysiker og astronom
Tidslinje Charles Darwin.
1. 2 HVORFOR? Opgave 3 Løsning: Find omkredsen af cylinderen vha. formlen for cirklens omkreds. Find arealet af cylinderen som arealet af et rektangel,
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Linjensligning Lars A. Clark.
Præsentationens transcript:

René Descartes

Descartes liv: Født den 31 marts i 1596 Jesuiterkollegium i La Flêche 1615 rejser til Holland for at gøre krigstjeneste Drømmen i starter han på de værker som senere har gjort ham verdens berømt Februar 1650 dør han af lungebetændelse

Descartes metode: Descartes normale metode A) Centrum ligger på x-aksen B) C ligger på cirkelperiferien 1) Hvis en cirkel ikke har centrum i P, vil den foruden i C skære kurven i et andet punkt. 2) Hvis cirklen har centrum i P, vil den netop have et punkt fælles med kurven hvilket er C.

Descartes metode: Normalmetoden i praksis y = ax + b y = x 2

Descarte og filosofi: Tvivlen Er det jeg har lært i skolen indtil nu, nu også sandt? Eksisterer jeg overhovedet? Cogito, ergo sum – Jeg tænker, ergo eksisterer jeg.

Descartes metode: Huddes regel Hvis x 0 er dobbeltrod i polynomiet P, hvor Så vil x 0 også være rod i polynomiet Q, hvor

Descartes metode: En fejl fra Descartes Brydningsloven: Ifølge brydningsloven: Ifølge Descartes