Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Les meilleures photos de
Advertisements

God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
jeg ser lyset prik på den mørke himmel nat efter nat når stjerner dør bliver de sorte huller utrættelige steder af tyngde der suger alt ind i sig småsten,
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
James Bond går tur i en park...
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
”Vind gratis sex når du tanker”
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Telefonen ringer.
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Tekst: Ludvig Holstein, 1903
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
En guddommelig vækkelse (4), Salomo
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
”Kaldet til kærlighed”
Hvornår bruger man hvad?
Browny og Peli´s store Eventyr.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Livet som kristen - det koster -
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Vokse gennem venskab!.
En ganske from historie….
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Smølfens død.
Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem & & Kirsten Kallesøe i dag
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Historien om de gode venner.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
IDETYVEN KLIK FOR AT STARTE Åh nej! Idetyven har stjålet jeres ide!
Skabt som mand og kvinde
Skatteopkræveren Zakæus
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Puff Tekst: Leonard Lipton Dansk ved Peter Borgsten Melodi: Peter Yaarow Puff, hvor kan man finde drager som dig  Du ligger på en klippeø  og venter kun.
Til Ikast Nordre Skole og SFO
Præsentationens transcript:

Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære puff vi kommer aldrig til at leg igen Puff da jeg var lille, red jeg på dig jeg sad på halen, stor og bred du svømmede med mig Alle sænker flaget hilser på dig vi fandt en skat med sølv og guld - og delte du og jeg Puff vi sad på stranden, solen gik ned en havskildpadde gemmer sine æg et hemmeligt sted Tropevinden suser, natten bliver sort vi føler begge to vi sidder nær ved lykkens port Puff på vores rejse så vi et slot hvor prinser og prinsesser boede Nej hvor var det flot Kongen og hans dronning gav mig en ring men ringen var en tryllering - nu er den ingenting Puff du er alene, alt er forbi for drager lever tusind år hvor er min fantasi Du kan li´at lege du var min ven men kære puff jeg blir jo aldrig som et barn igen.  

Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære puff vi kommer aldrig til at leg igen  

Puff da jeg var lille, red jeg på dig jeg sad på halen, stor og bred du svømmede med mig Alle sænker flaget hilser på dig vi fandt en skat med sølv og guld - og delte du og jeg  

Puff vi sad på stranden, solen gik ned en havskildpadde gemmer sine æg et hemmeligt sted Tropevinden suser, natten bliver sort vi føler begge to vi sidder nær ved lykkens port

Puff på vores rejse så vi et slot hvor prinser og prinsesser boede Nej hvor var det flot Kongen og hans dronning gav mig en ring men ringen var en tryllering - nu er den ingenting

Puff du er alene, alt er forbi for drager lever tusind år hvor er min fantasi Du kan li´at lege du var min ven men kære puff jeg blir jo aldrig som et barn igen.