ABC projektet - et delprojekt af Projekt Arbejdsplanlægning på kvægbedrifter Tidsregistrering stald og mark – resultater og erfaringer v/Søren Lykke, LRØ.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Erfaringer fra FarmTest om pløjefri etablering af vinterraps
Advertisements

Dansk Mælkeproduktion
Lov om hold af malkekvæg samt afkom af malkekvæg
Robotter i stalden. Automatisering af mælkeproduktion i Danmark
Heatime – hurtig og enkel registrering af brunst
Råd til gode oplevelser… Rådgivernes erfaring med IPM- rådgivning Christian Hansen Fagkoordinator planteavl.
Gødskning efter Yara-N-Sensor
Markvandingsbehov gennem 25 år
Det jordløse landbrug i industri- kvarteret
Tilpasning af produktionen på kort sigt
Resultater af forsøg med handelsgødning samt mellem- og efterafgrøder
Økologisk biogas Landskonsulent Erik Fog VFL, Økologi
Chefkonsulent Leif Knudsen, Videncentret for Landbrug
Kend dine maskinomkostninger
N5. Baseline - er det hele med? Chefkonsulent Leif Knudsen Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet.
Bælgsæd som en økonomisk attraktiv afgrøde
V./ Landskonsulent Morten Haastrup Nye forsøgsresultater fra ind- og udland Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter.
Arbejdsbier er guld værd Per Kryger Offentlig Bisygdomsbekæmpelse Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning Ilse A. Rasmussen Sortsvalg – BAROF Netværksmøde Risø Sortsegenskaber.
10 konsortier Mentor Opsam- ling Praktik- pladser IT og læring Intro- duktion Indslus- ning.
Aktivitetsbaseret Omkostningsstyring
V/Karsten A. Nielsen Husdyrgødning på kvægbedrifter i Danmark og i udlandet Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter.
Status for strobilurinresistens Lise Nistrup Jørgensen Karin Thygesen Danmarks JordbrugsForskning Flakkebjerg Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.
Ukrudtsbekæmpelse Jens Erik Jensen
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning.
Effekt af tidlig såning af vintersæd på kvælstofudvaskningen
Nordisk Avlsværdi Vurdering Nordic Cattle Genetic Evaluation Beregningsprocedure og offentliggørelse af avlsværdital Gert Pedersen Aamand og Anders Fogh.
Hvordan tilpasser landmænd sig bedst til kravene om efterafgrøder?
Naturerhverv.dk Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne Danmark og EU investerer.
Hvad betyder rækkeafstanden ved såning af græs til slæt og afgræsning?
Forbrænding af husdyrgødning i Danmark – omfang og muligheder Torkild Birkmose + Det Europæiske Fællesskab og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.
Status og fremtid for De Økologiske Skolegårde Seminar 26. november 2010.
Grunde til at jeg elsker dig
Den overordnede produktion
Bedriftens organisation og ansvarsdiagram
Nordisk Avlsværdi Vurdering Nordic Cattle Genetic Evaluation Andre aspekter af genomisk selektion Gert Pedersen Aamand og Anders Fogh.
Optimalt insemineringstidspunkt ved brug af Heatime Søs Ancker, Specialkonsulent VFL Kvæg.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Lov om dyrkning m.v. af genmodificerede afgrøder Hvordan og hvorfor?
Weekplanner og SOP - Idé til minikampagne i ”Din bundlinie nu” Workshop for kampagneledere den 8 juni 2010 V. Ulrik Toftegaard, projektleder, Farm Management,
Landbrugets Rådgivningscenter Afgræsning contra staldfodring 1.Hvilke produktionsforhold påvirkes – og hvordan? 2.Samlet økonomisk vurdering heraf på den.
Sydvestjysk Landboforening Varde Græsplanlægning - et praktisk værktøj til planlægning af slæt og afgræsning ved Søren Greve Olesen, Sydvestjysk Landboforening.
Værktøjer til registrering i markbruget
Hvad gør naboen bedre? Dyk ned i tallene og overhal naboen – eller dig selv Erik Maegaard, VFL, Planteproduktion Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning FORSKNING I FREMTIDEN MED VMPIII SOM CASE Bidrag til paneldiskussion ved Plantekongres.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning Næringsstofoverskud, effektiviteten i produktionen og tab af næringsstof- fer.
Poul Henning Petersen, landskonsulent, VFL Sikker strategi for planteværn i majs Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter.
Miljøchef Hans Roust Thysen Regulering af arealerne Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for Fødevarer,
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning Per Rydahl Hvordan planlægges og gennemføres planteværn på 500 ha? Plantekongres.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning Lars Monrad Hansen Produktion af af virusfri læggekartofler.
Avlsmæssig anvendelse og resultater hos hundyr Anders Fogh Informationsmøde 2011.
Landskonsulent Karsten A. Nielsen Strategi for valg af kløvergræsblanding sammen med kvælstofgødskning Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for.
Beregning af GEBV ud fra DGV og fænotypiske registreringer (blending) Jørn Pedersen Ulrik S. Nielsen Gert P Aamand Anders Fogh.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Danmarks JordbrugsForskning GMO-sameksistens, næringsstofudnyttelse og beslutningsstøttesystemer Søren A.
Strategier til regulering af rodukrudt Lars Egelund Olsen Videncenteret for Landbrug, Økologi Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske Fond for Udvikling.
Status på udtagning af vævsprøver Anders Fogh Naturerhverv.dk Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Den Europæriske Landbrugsfond for Udvikling.
Sociale fællesskaber der styrker Frivillige trivselsambassadører nedbryder tabuer om psykisk sårbarhed blandt studerende Et partnerskab mellem læreruddannelsen,
Nyt om bælgsæd Inger Bertelsen Souschef VFL, Økologi Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for.
Naturerhverv.dk Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne Danmark og EU investerer.
Kan gødskningsstrategierne forbedres uden forringelse af produktionsøkonomien? Chefkonsulent Leif Knudsen Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske.
Heatime – hurtig og enkel registrering af brunst
Virksomhedssekretær Ved Karen Tegllund, projektleder, DLBR Akademiet ”Det Europæiske Fællesskab og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har deltaget.
PUNKTMÅLING, OKTOBER LANDBRUG & FØDEVARER - KYLLING MARTS 2015.
Biodynamisk Landbrug Clara, Sidsel & Marie 9. c.
Clara, Sidsel, Marie & Adam 9. c
Kørsel på kryds og tværs i landskabet – mere end et transportproblem ?
Frugt- og grøntproducenterne dokumenterer via nettet
Projekt:værktøjsdagen 2018
Kompakt fuldfoder Af Crizz & Anja
Coloradobillen – biologi og betydning
Præsentationens transcript:

ABC projektet - et delprojekt af Projekt Arbejdsplanlægning på kvægbedrifter Tidsregistrering stald og mark – resultater og erfaringer v/Søren Lykke, LRØ Det Europæiske Fællesskab og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har deltaget i finansieringen af projektet.

ABC projektet Stald køer forskelle i tidsforbrug Malkning Rense sengebåse Brunstkontrol Blande foder

ABC projektet Stald kalve og kvier forskelle i tidsforbrug Fodring Opsyn og brunstkontrol Rensning

ABC projektet

Stald Validitet Antal registreringer Rationelle arbejdsgange Årsvariation Hvad er det der rykker på mandtimer Keep it simple

ABC projektet Mark Vigtigt med at få registrering ajour Mark online brugervenlighed Lidt tungt at arbejde med Forskelle i tidsforbrug Afgrødevalg Arrondering Spidsbelastninger

ABC projektet 3. runde af registreringer i stald Uge 46 eller november – 28 november 29 november – 5 december