1 29-03-2015 Formål At give inspiration til at få tænkt fjernundervisning (e-læring) ind i forsvarets uddannelser og kompeten- ceudvikling af medarbejderne.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Undervisning i ”Relation”
Advertisements

Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Præsentation af materialer på personalemøde
24. november 2006 Lærerseminar Disposition •Soldaten i centrum •Vigtigt om læring •Din rolle i undervisningen •”Hvad vil jeg som skolechef tilbyde?”
5 IT-didaktiske principper
Strategisk uddannelse Patientoplevet kvalitet:
Samskabelse af velfærdsservice: Ledelse og rammesætning
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Indsatsområdet ”Naturvidenskab for Alle” Naturvidenskab for Alle •Målet •Projektet tilbyder •Planer for næste års indsats •Eksempler på pilotprojekter.
Opbygning af kapacitet til det videre arbejde med tobaksforebyggelse blandt socialt udsatte borgere Resultater fra den eksterne evaluering af projekt Røgfrihed.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Din egen videoproduktion. 2 ▪ Før optagelserne •Gør jer klart hvilken historie I vil fortælle, og hvordan I vil fortælle den •Planlæg hvilke.
Værktøjskassen Anvendelsesorienteret undervisning
Læring og videndeling om god arbejdsmiljøpraksis Oplæg på AM 2006 ved: Brian Knudsen, Arbejdsmiljøinstituttet Sune Netterstrøm og Peter Frimer, Bymusen.
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Workshop I KLIKOVAND 6. December 2012 Et bud på godt samarbejde.
I Mariagerfjord Kommune vil vi frem- me børn og unges muligheder for at få del i de gode jobmuligheder i frem- tiden. Derfor vil vi gøre flere børn og.
Digital post på Virk.dk Siden 2010 I dag ca brugere
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Afslutning – studienet og videre forløb
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
KOMMUNALREFORMEN – VEU SOM BROBYGGER Ca medarbejdere på plejehjem og hjemmepleje i Vestsjællands Amt skal gennemgå et VEU - demenskursus. Projekt.
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Kompetencematrix Digitale kompetencer
Uddannelseskonference 9. november 2012 Katja Kayser Koncerndirektør, Region Hovedstaden 9. november 2012.
- Dagtilbuddets Fællesskaber
[AFD og dato] Forsvarets vision og policy for anvendelse af fjernundervisning 1.
Præsentation af materialer på personalemøde
Kodeks for offentlig topledelse
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
Omrejsende ledere - Svendborg Kommunes interne konsulentkorps.
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Workshop for forsvaret Kompetenceudvikling og samarbejde i lokalområdet – fra ord til handling.
Formål At give inspiration til at få tænkt fjernundervisning (e-læring) ind i forsvarets uddannelser og kompeten- ceudvikling af medarbejderne.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Green Network BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR SEMINAR 1 Seminar 2Tirsdag 8. marts Seminar 3Onsdag 6. april.
Bornholms Fødevarestrategi Baggrunden for projektet Fødevarestrategien er et led i projektet Fødevareudviklingscenteret II,
Udviklingsudvalg for metalindustriel bearbejdning og køleteknik Velkommen på EUC Nordvest Afdelingsleder Bente Homann 15. juni 2012.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Pædagogiske rammer for fjernundervisning. Workshop I om fjernundervisning 10. – 11. januar 2012 Deltagere: KANUKOKA Kommunerne Namminersorlutik Oqartussat.
VIP2 Jobpakkeambassadør kursus Onsdag den 19. august 2009.
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
Videndeling - hvad er der sket? - hvad er på vej?
Formål med at deltage i netværket Sparring og kompetenceudvikling af tovholderen i forhold til at gennemføre en selvevalueringsproces optimalt Støtte og.
IKT omstilling af undervisningsinstitutioner Forskning og udvikling på AAU V. Tom Nyvang
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
Bedre udbytte af it i skolen Undersøgelse af erfaringer og perspektiver.
Møde med skolebibliotekarer - april Møde med skolebibliotekarer - generel information.
Sæt medarbejdere, fag og opfindsomhed fri – innovation? LO’s arbejdsmarkeds-, uddannelses- og erhvervspolitiske konference 25. november 2014 Pia Gjellerup.
Opstartsmøder PROGRAM: 09.00Morgenmad 09.30Velkomst v/ regionsrepræsentant Præsentation af dagens program og praktiske oplysninger v/ eKVIS 09.40Hvorfor.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Hvordan forenes sundhedsfagligt arbejde med kvalitetsudvikling? Inspirationen til temaet for Kvalitetsdag 2016 #kvalitetsdag_2016.
OPLÆG TIL PRAKTIKVEJLEDERTRÆF SOSU NORD, EFTERÅR 2016.
SEO-workshop LOF.dk 24. mar. 2017
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
Uddannelse i sygefraværshåndtering
Dialogbaseret værktøj
Kompetenceudvikling – fokus på forberedelse og effekt
digitaliseringsstrategi
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Ungiaarhus medarbejdersamling 17. marts 2017
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
TR-kursus IA Afskedigelse - lærere ved VUC 14. September 2018
Basiskursus 1.
Fra strategi til praksis
Faglærerseminar 29. September 2017.
Skarpt fokus på jeres implementeringsplan
Præsentationens transcript:

Formål At give inspiration til at få tænkt fjernundervisning (e-læring) ind i forsvarets uddannelser og kompeten- ceudvikling af medarbejderne. Erfaringsudveksling med kollegaer og etablering af netværk. E-læring i forsvaret 2012

Tak for jeres engagement og bidrag. Mange inspirerende tanker og overvejelser fra jer. Materialer bliver lagt på portalen Evaluering (link sendes) E-læring i forsvaret 2012

Krav om at optimere uddannelserne. Behov for løbende at undersøge eksisterende praksis. Behov for at tænke teknologiens mu- ligheder ind i læringen. NB: Ikke et spørgsmål om enten eller. E-læring i forsvaret 2012

PFU kerneopgaver (FU) Stiller systemer og værktøjer til rådighed. Konsulentstøtte til myndigheder i forbindelse med udvikling af fjernundervisning. Yder rådgivning indenfor fagområdet Gennemfører kurser