Skolesangen Af Strandby skoles elever. Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
F Forældremøder…. Forældremøder v. Birgitte Ravn Olesen.
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Helene (Sofie Kort) Sloth
Fremtidens folkeskole i Aalborg
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Læringsstile og lektier
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Hvorfor er december så skøn? hvorfor er det netop den måned,
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
K A T S J, siger Katsj, siger Katsj K A T S J, siger Katsj, syng nu med.
Er mit barn klar til skolestart ?
Det her talent foregår i nærheden af mig…
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Smileyen, som fik en ven.
1 Én og én er tre, og jorden den er flad
Dansk 1. klasse.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
og de danser, danser rundt i ring.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Dansk HTX 1.c.
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
“Hvilken del af ’stille’ forstod du ikke?”. Alle har brug for at føle sig sikker...
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Hvis 2007 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Vores tid i ugen Sarah og Lukva. Regne tiden ud Lukva: Sove: = 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5=
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem & & Kirsten Kallesøe i dag
Juhu – nu skal jeg lære at læse….
Argumentationsteori.
Lavet af Christine og Signe 8.C ESSAY. Beskrivelse Man inddrager sine egne meninger og tanker. Ved vi tænker over tingene, danner vi billeder oppe i vores.
Erfaringer i arbejdet med social arv, udsatte børn i en daginstitution. Præsentation af mig og institutionen.
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
At tale om sexualitet.
Hvis 2008 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Katte.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Informationsmøde for forældre til kommende børnehaveklassebørn
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
En fejl af stor betydning...
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Hvis 2005 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
Hvis 2007 var et af “disse” år som du begyndte med optimisme,
De drillende abeunger.
Når adfærdsændring ikke er så nemt Den 18. maj
Mærk dig selv.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Velkommen til Skolen ved Sundet
Sikken voldsom trængsel og alarm
Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting.
Præsentationens transcript:

Skolesangen Af Strandby skoles elever

Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

I Strandby skal vi feste med sang og kagebord Og fødselsdagen fejres med dette skønne kor Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

Vi skoletasken pakker og maden har vi med Så skal vi op på cyklen og så er det afsted Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

I skolen kan vi lære, at hoppe mat’matik Og svinge os i rebet, i det der gymnastik Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

I dansk der skal vi kæmpe med sprog og grammatik Forsøgene vi laver i natur og så teknik Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

I skolen kan vi lege i vores frikvarter Indtil at klokken ringer og vi skal lære mer’ Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

Vi har iPad og computer, det gør timen sej Når vi skal lave lektier, det føles som en leg Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

I madkundskab vi laver en masse vi kan li De sunde boller bages med kerner indeni Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

På biblioteket læser vi gerne i en bog Og verdensborger blir’ vi når vi studerer sprog Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

Om Strandby’s skoles fremtid, der kan vi ikke spå Vi ønsker bare skolen for altid vil bestå Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

Og nu skal sangen ende, for timen er forbi Vi håber I ku’ høre, at vi ka’ skolen li’ Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en skole Skal vi lær’ den hele dag

Og der må klappes af Strandby skolens kreative sangskrivere