Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting."— Præsentationens transcript:

1 Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting.
Noah 2013 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting. Flygter og mister Lad mig finde tilbage igen. 2vers Jeg kalder og håber Rækker ud efter, hvad der var. Glemte, men husker Og mærker nu, hvor jeg kom fra. Bro Jeg var fanget i et øjeblik Og nu er det for sent Og jeg fatter det ik’. Omk Alt er forbi Jeg er tom og ødeligt indeni. Jeg ved, det vil’ vær’ bedst bar’ at stop Men, hvordan sku’ jeg ku’ gi dig op Selvom alt er fordi Der er ikke flere chancer at gi’. I mit hoved er jeg nødt til at stop’ Men mit hjerte kan ik’ gi’ dig op.

2 Alt er forbi 3 vers Skygger og syner Ser til, mens jeg farer vild
Noah 2013 3 vers Skygger og syner Ser til, mens jeg farer vild Tankerne flygter Under vand, gennem ild. Bro Jeg var fanget i et øjeblik Og nu er det for sent og jeg fatter det ik’ Omk Alt er forbi Jeg er tom og ødeligt indeni. Jeg ved, det vil’ vær’ bedst bar’ at stop Men, hvordan sku’ jeg ku’ gi dig op Selvom alt er fordi Der er ikke flere chancer at gi’. I mit hoved er jeg nødt til at stop’ Men mit hjerte kan ik’ gi’ dig op.

3 Alt er forbi Noah 2013 C stykke Ingenting er som det var Vi blev væk og kom for langt væk herfra Følger med i evighed Og kom tilbage til det her sted  Alt er forbi Jeg er tom og ødeligt indeni Jeg ved, det vil' vær' bedst bar' at stop Men, hvordan sku' jeg ku' gi' dig op Alt er for…--> Omk //:Alt er forbi Jeg er tom og ødeligt indeni. Jeg ved, det vil’ vær’ bedst bar’ at stop Men, hvordan sku’ jeg ku’ gi dig op Selvom alt er fordi Der er ikke flere chancer at gi’. I mit hoved er jeg nødt til at stop’ Men mit hjerte kan ik’ gi’ dig op.://


Download ppt "Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google