Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
? Fra 1 til 10.
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
En efterårsdag på en bænk
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
At bruge disse to ord rigtigt
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Politikontrol En bilist bliver stoppet af politiet pga hastighedsoverskridelse. Følgende samtale udvikler sig:
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
…ny Muhammed krise ??.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Hej hund
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Sofies dejlige dag.
Koblingspunkter Sammenhænge og samarbejde mellem skole og praksis
Børn og sorg - og sprældøde døde
Menneskets fald og genoprejsning
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Simon Sjørup Simonsen Kolding 25. September
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Joken, der bringer dig held!
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
En roman af Niels Rohleder
Overvældet af Jesu opstandelse!
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Livet som kristen - det koster -
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Ved Jannie Asklund Mobil:
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
1.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?. Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.
Kapitel 8 – nogle citater og overvejelser
Samson Og Dalila.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Politikontrol En bilist bliver stoppet af politiet p.g.a. hastigheds overskridelse. Følgende samtale udvikler sig:
Historien om Jesus’ fødsel
„Gå til H&M og køb et par bukser"
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
Skabt som mand og kvinde
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Bulbjerg.
Sammenligningsspejle
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Temadag om unge, 10. april De unge knallertkørere og deres forældre.
Præsentationens transcript:

Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler

Kapitel 1 BB og Børge står uden for autoværkstedet som de vil sprænge i luften. BB og Børge står uden for autoværkstedet som de vil sprænge i luften. De låser sig ind med en kopi af nøglen. De låser sig ind med en kopi af nøglen. Gestapo venter på den anden side af døren. De skyder på BB og Børge. Gestapo venter på den anden side af døren. De skyder på BB og Børge. De er heldige og slipper ud på vejen igen. De er heldige og slipper ud på vejen igen.

Kapitel 1 Ude på gaden er der flere tyskere som de prøver at undslippe. Ude på gaden er der flere tyskere som de prøver at undslippe. Alis K kommer kørende i en flugtbil. Alis K kommer kørende i en flugtbil. Skudduel. Skudduel. De slipper væk, men kan ikke finde Jens, han var ikke på sin post. De slipper væk, men kan ikke finde Jens, han var ikke på sin post. BB bliver skudt i låret. BB bliver skudt i låret.

Kapitel 2 BB er sammen med Alis K i kirken. BB er sammen med Alis K i kirken. Hun ser at han er sået. Hun ser at han er sået. Alis er bekymret fordi hun har skudt nogle tyskere (clearinsmord) Alis er bekymret fordi hun har skudt nogle tyskere (clearinsmord) Alis K vil have Johannes til at fortælle om første gang han var sammen med en kvinde. Alis K vil have Johannes til at fortælle om første gang han var sammen med en kvinde. Alis K er 22 år. Alis K er 22 år.

Kapitel 2 De snakker om hvem der har stukket dem. De snakker om hvem der har stukket dem. Alis K synes at det er mærkeligt at Jens var forsvundet. Hun tror han har noget med det at gøre. Det tror BB ikke på. Alis K synes at det er mærkeligt at Jens var forsvundet. Hun tror han har noget med det at gøre. Det tror BB ikke på. Det var BB og Jens der startede gruppen. Det var BB og Jens der startede gruppen. Alis K kræver penge fra BB for hendes ”ydelser”. Alis K kræver penge fra BB for hendes ”ydelser”.

Kapitel 3 Vi følger Jens. Vi følger Jens. Børge kommer for at tale med ham. Børge kommer for at tale med ham. Jens bor i et kolonihavehus. Jens bor i et kolonihavehus. Jens har en masse smuglervarer som alkohol og cigaretter. Jens har en masse smuglervarer som alkohol og cigaretter. Børge vil vide hvad der skete i nat, hvorfor Jens ikke var på sin post. Børge vil vide hvad der skete i nat, hvorfor Jens ikke var på sin post.

Kapitel 3 Jens siger at han var der, men han havde tabt sin pistol og den var blevet ødelagt, så han kunne intet gøre. Jens siger at han var der, men han havde tabt sin pistol og den var blevet ødelagt, så han kunne intet gøre. Jens siger at han ikke er stikkeren. Jens siger at han ikke er stikkeren. Børge fortæller om en ung mand som han gerne vil have med i gruppen: en smedelærling som kan lave våben til dem. Børge fortæller om en ung mand som han gerne vil have med i gruppen: en smedelærling som kan lave våben til dem.