Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-kursus
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
(Automatic Delivery Rewards)
Udlægning af en ny cache
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
1 It-Universitet velkommen til Easy Historien om en succes!
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Brug af ordbøger via computer Engelsk - Dansk Dansk - Engelsk Indlagte på gymnasiets computere.
Microsoft® Lync™ 2010 Møder og samarbejde Kurser
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Oprettelse af Digital Post
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Nyhedsside i eReolens app til iPhone og iPad Læs nyheder fra eReolens redaktion.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Office365 – Bliv klar (få evt
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Konfigurere lyd og foretage opkald
Kontakter, tilstedeværelse og chat
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
Velkommen til PowerPoint
Præsentationens transcript:

Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til venstre, der gør det let for dig at få adgang til møder, kontakter, samtaler og telefonsvareren. Vælg flisen til en funktion for at benytte funktionen. Startskærmbilledet har også en søgeknap til at søge efter personer, og den viser dine Lync-kontakter organiseret i Favoritter og andre grupper samt dine statusoplysninger. Ringe til et eksternt telefonnummer Kun tilgængeligt, hvis din konto er konfigureret til at understøtte opkald til og fra almindelige telefonnumre, og ikke tilgængeligt for Office 365-brugere. 1.Stryg fra bunden på startskærmbilledet, og tryk på det numeriske tastatur. 2.Brug tastaturet til at indtaste det ønskede telefonnummer, og tryk derefter på Opkald. Lync Windows Store-appen Få adgang til appkommandoerne Stryg ind fra toppen eller bunden af funktionsvinduet, der vises, efter at du har trykket på en flise. Kommandoerne nederst er de muligheder, der er tilgængelige for funktionen. Linjen øverst indeholder Lync-ikonet og fliserne til de seneste og aktuelle samtaler. Brug Lync-ikonet til at gå direkte til startskærmbilledet. Aflytte dine Lync-talebeskeder Kun tilgængeligt, hvis det er aktiveret for dig, og ikke tilgængeligt for Office 365- brugere. Flisen Telefonsvarer viser antallet af telefonbeskeder, du endnu ikke har afspillet. Tryk på flisen, og tryk derefter på den specifikke talebesked, du vil lytte til. Få vist samtaleoversigten Hvis du ikke var ved computeren, da en kontakt sendte en chatbesked eller ringede til dig, viser flisen Historik i hubben antallet af beskeder og opkald, du ikke har besvaret. Tryk på flisen for at se de mistede samtaler. Fastgøre Lync-vinduet Stryg fra toppen af skærmen i en bue mod enten højre eller venstre. En mindre udgave af Lync-vinduet fastgøres til den side, du vælger, så resten af skærmen er tilgængelig for et andet program. Med denne funktion kan du holde øje med dine møder og samtaler og kontakte personer, mens du arbejder med noget andet. Tryk på dit billede for at redigere statusmeddel- elsen, og tryk på Enter, når du er færdig. Få adgang til appkommandoerne Side om side-vindue Hver beskedflise indeholder en afspilningsknap, en hastighedsknap, beskedens længde, hvornår beskeden blev lagt, og hvem der lagde den.

Udvide din chatsamtale Hvis du starter en chatsamtale med en enkelt kontakt, kan du føje flere kontakter til om nødvendigt. 1.I samtalevinduet trykker du på Deltagere og tryk så på Inviter flere personer. 2.Skriv navnet på den kontakt du vil invitere. 3.Tryk på kontaktens billede i søgeresultaterne, og tryk på plustegnet for at føje kontakten til chatsamtalen. Deltage i Lync-møder Den første flise på startskærmbilledet angiver dit næste Lync-møde. Tryk på Deltag i Lync-møde for at deltage i et møde. Hvis det ikke er det møde, du ønsker, eller hvis du ringer ind, skal du trykke på flisen Møder i stedet, og derefter deltage fra mødeskærmbilledet. Tilføje en kontakt Du kan tilføje kontakter fra Lync Windows Store-appen og organisere dem i en af standardgrupperne eller i nye grupper. Dine ændringer synkroniseres automatisk med Lync-listen Kontakter på alle dine enheder. Søge efter og sende en chatbesked til en Lync-kontakt 1.Tryk på knappen Søg på startskærmbilledet. 2.Tryk i søgetekstfeltet, og indtast kontaktens navn. 3.Tryk på kontaktens billede i søgeresultatet, og tryk på ikonet Chat. 4.Tryk i meddelelsesfeltet, skriv en besked, og tryk på Enter. Ringe til en Lync-kontakt Tryk på billedet for en kontakt, og tryk derefter på telefonikonet. Tryk på dit valg af opkaldstype ─ Lync eller et telefonnummer, hvis der er et tilgængeligt telefonnummer (ikke alle konti er konfigureret til at understøtte opkald til almindelige telefoner). 1.Tryk på søgeknappen på startskærmbilledet. 2.Tryk i søgefeltet, og skriv kontaktens navn. 3.Tryk på kontaktens billede i søgeresultaterne, og tryk derefter på knappen med de tre prikker. 4.Vælg enten Føj til Favoritter eller Føj til gruppe. Opret forbindelse til mødelyden enten fra Lync eller din telefon. Få hjælp i Lync På alle skærmbilleder i Lync kan du stryge fra højre side af skærmen, trykke på Indstillinger og derefter trykke på Hjælp. TIP Hvis du er 15 minutter fra et planlagt møde, ændres feltet Deltag til Møde nu så du kan starte et improviseret møde. 4.Føj lyd eller video til samtalen ved at trykke på knappen Opkald eller knappen Video > Start min video.