Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag"— Præsentationens transcript:

1 Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
Du kan benytte denne nye, professionelle brochure, som den er. Det er også let at tilpasse den. På næste side har vi tilføjet nogle tip (som dette) for at hjælpe dig i gang. (Hvis du vil udskifte fotos i brochuren, skal du vælge et billede og slette det. Klik derefter på ikonet Indsæt billede i pladsholderen for at indsætte dit eget foto.) En kort beskrivelse eller virksomhedens slogan vil være velegnet her [Navn på modtager] [Postnummer, By] [Adresse] Hvis du vil ændre denne brochure, skal du overskrive vores eksempelindhold med dit eget indhold. Hvis du hellere vil begynde fra bunden, skal du trykke på knappen Ny slide på fanen Startside for at indsætte en ny side. Indsæt derefter din tekst og dine billeder i de tomme pladsholdere. Hvis du har brug for flere pladsholdere til titler, undertitler eller brødtekst, skal du kopiere en af de eksisterende pladsholdere og derefter trække den nye pladsholder til den ønskede plads. [Postnummer, By] [Firmanavn] [Postadresse]

2 Fokuser på det, du er bedst til
Vores produkter og tjenester “Du skal ikke være genert! Vis dem, hvor fantastisk du er! Dette er et godt sted at placere en rosende udtalelse.” - Annie D., Charlotte, NC Dette er stedet til din ‘elevatorsalgstale’. Hvad ville du sige, hvis du kun havde nogle få sekunder til at sælge dine produkter eller tjenester til nogen? Nøglekunder Her kan du nævne nogle af dine mest imponerende kunder: Stor, vigtig virksomhed Meget kendt virksomhed Meget imponerende virksomhed Gør den til din egen Kontakt os Hvis du tror, det er svært at formatere et dokument, der ser så godt ud, så tager du fejl! Pladsholderne i denne brochure er formateret for dig. Indtast din egen tekst for at gøre den til din egen. Vi ved, at du kan tale i timevis om, hvor fantastisk din virksomhed er. (Og vi forstår dig godt – du er fantastisk!) Men du er nødt til at fatte dig i korthed, så her er nogle flere forslag til, hvad du kan medtage… [Firmanavn] [Postadresse] [Postnummer, By] [Telefon] [Mailadresse] Hvad medtager du i en brochure? [Webadresse] Dette er det perfekte sted at placere et idegrundlag. Du kan bruge højre side af siden til at opsummere, hvad der gør dig til noget særligt, eller fortælle en kort succeshistorie. (Og sørg for at vælge fotos, der viser det, virksomheden er bedst til. Billeder skal altid bruges til at imponere.) Du kan medtage en punktliste med produkter, tjenester eller vigtige fordele ved at arbejde sammen med din virksomhed. Eller du kan nøjes med at opsummere dine vigtigste pointer i nogle få, korte afsnit. Glem ikke at medtage nogle specifikke oplysninger om det, du tilbyder, og hvordan du skiller dig ud fra konkurrenterne. Fokuser på det, du er bedst til Du kan prøve med en opsummering af konkurrencemæssige fordele til venstre og en kort kundesuccesfortælling med nogle rosende udtalelser her i midten. Højre side af siden er et godt sted at opsummere nøgleprodukter eller -tjenester.


Download ppt "Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google