BIM-kontor i samarbejde med administrationen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fra projekt til drift, ikke et ord om XXX
Advertisements

Revit Projektoptimering, Revit Projektstyring og Revit Samarbejde
Teststrategi Engrosmodellen
E-learning Toolbox – hjælp til it-støttet undervisning på DTU
En kort præsentation af havnebyprojektet. For at landbrugsvarer kan transporteres via skinnenettet, er der afsat et lille spor med en enkelt bygning. Hele.
Undervisning og introduktion november 2013
Digitale flytterapporter
Økonomien i det boligsociale arbejde Bo Andersen Konsulent Boligsocial Funktion.
Det nye BBR – hvilke web-services er til rådighed
Indikatorer på Det fejlfrie byggeri
REG LAB EFTERÅRSKONFERENCE 2010 Tag-akademiet. Tag-akademiet kort… REG LAB EFTERÅRSKONFERENCE 2010 Baggrunden er erkendelse af: Et vedvarende og stigende.
Virksomheder – Leavitt’s model
Teststrategi Engrosmodellen
MIA I DAG Sekretær for MIA Projekt X Projekt Y Bar jord til bord Projekt Z Mejeriindustriens Arbejdsmiljøudvalg (MIA) Bar jord til bord.
– Om formidlingen af afgørelser i offentlige breve
•.
B-boringer og prøvesteder Opsummering af projektet heunder rolle-rettigheder og kvalitetssikring proces Dato: Udarbejdet af projektledelsen.
Jobcentre; problemer, opgaver og kvalifikationer
Adgangsstyring og brugeradm.
Menuteori ved Jesper Rye - hvordan man planlægger en menu til selskab.
[Produktnavn] Marketingplan
SKJOLDHØJKOLLEGIET Arkitektfirmaet NORD as.
Den Kreative arbejdsform
Hvad er mål/resultat (output)?
Transportvaneundersøgelsen
Intergrering af arbejdssikkerhed i byggeprocessen
Fronthouse workshop 8: Derfor skaber forsøgsprojekter fremtidssikrede renoveringer NCC. 16. Juni 2011 Søren Terkildsen, Ph.d-studerende, BYG:DTU.
En patient får forkert blod
Teknisk dialogmøde den 11. september 2013 Vinduespolering.
Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
4 Interne forhold Oversigt Værdikæder Kernekompetence
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 - Opfølgning og evaluering Deltager valgte emner Seminar 7 -Leverandør-
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 - Opfølgning og evaluering Deltager valgte emner Seminar 7 -Leverandør-
Status GMO tiltag styring, kvalitetssikring, forandring
Kapitel 8 Innovation, metode og værktøjer. Add Presentation Title in Footer via ”Insert”; ”Header & Footer” Forretningsplan detaljer om produkt eller.
Indikatorer på Det fejlfrie byggeri Bygherreforeningen 21. november 2013.
1 BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR COWI 1 Seminar 2 Øvelse Seminar 2 - Kortlægning og risici Øvelse.
Green Network BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR Virksomhed med arbejdsmiljøcertifikat Alle virksomheder Arbejdsmiljøcertifikatet.
Det Fælles Biblioteks-system
Udkast til nye tekniske bestemmelser for BVT´s kontrolordning.
Centre for IT-Intelligent Energy Systems for Cities Årsmøde CLEAN 22. Maj 2015 (Al)Fred Heller Vice Centerleder CITIES Lektor DTU Byg
30.3 Funktionsopdeling af omkostninger
Energi i planlægningen Per Sieverts Nielsen Kursus I By og trafikplanlægning 9. Juni 2015.
Byggesagsbehandling ved midlertidige konstruktioner.
Certificeringsordning for transportable telte og konstruktioner Rikke Holgersen.
Brugergrænseflade 2.5k Daniel P, Cebrail og Patrick.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Bioøkonomi - dansk styrkeområde -lokal jobskaber -global mulighed Lene Lange Professor, PhD et Dr.scient BioEngineering Center.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | Foreningen af Rådgivende Ingeniører | TEKNIQ.
Brandsyn. Hvad siger loven…  Det fremgår af § 1, stk. 1, i bekendtgørelsen, at kommunalbestyrelsen har pligt til at foretage brandsyn af 1) Brandfarlige.
DABYFO kredsmøde i Odsherred 2. september 2015 Dispensation fra kravet til parkering i henhold til byggeloven Jens Bendix, Slagelse Kommune.
Velkommen til BR-10 spillet Bygningsreglementet © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg.
Dokumentstyringssystem Dokument formalia Håndtering af dokumenter Peter Jezek.
ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME 15. FEBRUAR KØBENHAVN S EJENDOMME Vi skaber rum Vejledning til HelpDesk Opgavebestiller.
Vejledning om arbejde i stinkskabe Industriens Branchearbejdsmiljøråd
Hospital - eksempel Rengøring: soignering efter weekendplan.
4 Interne forhold Oversigt Værdikæder Kernekompetence
BR10 Opgave Kapitel 5 Brand Anvendelseskategorier
Flowchart ved brand Der ringes 112 Sengeafsnit, PAM, BUP
Skal festteltet anvendes til privat brug*?
Nordiska Vägtekniske Förbundet Helsinki august 2007
DABYFO, Kastrup, 3. maj 2011 Ernst Jan de Place Hansen, SBi
Nyt bygningsreglement
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
Valgfri specialefag på de merkantile hovedforløb
Hvordan matcher vi den tekniske løsning med risikoen og lovens hensyn?
BR10 Opgave Kapitel 5 Brand Anvendelseskategorier
Hvordan matcher vi den tekniske løsning med risikoen og lovens hensyn?
Præsentationens transcript:

BIM-kontor i samarbejde med administrationen Navn: Pladsfordelingsplan Udføres af: BIM-kontor i samarbejde med administrationen Definition: En pladsfordelingsplan er en oversigt der viser opstillet inventar såsom stole, borde, barer, bølgebrydere m.v. så de kan genopstilles korrekt efter brug eller ved rengøring. En pladsfordelingsplan er først godkendt når der er anført en godkendelsespåtegning fra kommunalbestyrelsen. Af påtegningen vil det fremgå hvor mange personer lokalet er godkendt til, med den pågældende plads-fordelingsplan. Planen ophænges synligt for publikum/gæster normalt ved indgangsdøre og dato for udarbejdelse Henvender sig til: Brugerne i bygningen Eksempel:

Nød- og evakueringsplan Navn: Nød- og evakueringsplan Udføres af: BIM-kontoret i samarbejde med bygningsansvarlig Definition: En nød- og evakueringsplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) og samtidig angiver flugtveje til terræn i det fri og brandslukningsudstyr til brugerne (amatører). En nød- og evakueringsplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen har godkendt planen og hvis der er explosionsfare, stemplet af beredskabschefen. Af påtegningen vil det fremgå hvor brandslukningsudstyret er placeret, disses signaturforklaringer, oversigtstegning med samlingssted og evakueringsprocedure, samt kontakt og dato for udarbejdelse. Henvender sig til: Brugerne i bygningen Eksempel:

BIM-kontoret i samarbejde med arrangør Navn: Arrangementsplan Udføres af: BIM-kontoret i samarbejde med arrangør Definition: En arrangementsplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) og opstillet inventar såsom stole, borde, barer, bølgebrydere m.v og samtidig angiver flugtveje til terræn i det fri, håndsprøjte og håndildslukker til brugerne (amatører). Pladsfordelingsplan til brug ved særlige arrangementer. En nødarrangementsplan er først godkendt når den ansvarlige for arrangementet har godkendt planen og den er stemplet af beredskabschefen. Af påtegningen skal fremgå kontakt, dato for arrangementet og antal personer. Henvender sig til: Til brugerne ved opsætning og herefter beredskabet under arrangementet Eksempel:

Brandplan Rådgiver Navn: Udføres af: Definition: Henvender sig til: En brandplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) der samtidig angiver samtlige flugtveje til terræn i det fri og alt brandslukningsudstyr og -installationer. En brandplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen har godkendt planen og bygningen er beset af beredskabschefen. Af påtegningen vil det fremgå hvor brandslukningsudstyret er placeret, disses signaturforklaringer og tegningshoved med stamdata. Henvender sig til: Beredskabet, til godkendelse af bygningen, teknisk Eksempel:

BIM-kontor i samarbejde med leverandør Navn: Orienteringsplan Udføres af: BIM-kontor i samarbejde med leverandør Definition: En orienteringsplan (eller O-plan) er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) der angiver samtlige ABA anlæg og -installationer. En orienteringsplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen har godkendt planen. Af påtegningen vil det fremgå hvor ABA anlæggene er placeret, disses signaturforklaringer og tegningshoved med stamdata. Henvender sig til: Beredskabet, arbejdsredskab, teknisk Eksempel:

BIM-kontor i samarbejde brugerne/sekretær Navn: Oversigtsplan Udføres af: BIM-kontor i samarbejde brugerne/sekretær Definition: En oversigtsplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) der angiver samtlige rum, funktion og rumnumre. En oversigtsplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen (sekretær) har godkendt planen. Af påtegningen vil distributionen af rummene fremgå og disses funktioner. Henvender sig til: Brugerne, til orientering i bygningen Eksempel: