Rasmus Nellemann & Søren Andersen 1.e Nordfyns Gymnasium.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

-En lærerig arena for alle aldre
Madam Skrald – nemt og bekvemt
Hvordan man opretter en cache
Overdrevet – et naturrum i byen
Vil du bide skeer med en gnaver?
Natur og science i børnehøjde.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Katte.
Gjellerupskolen.
Læreplaner Der skal i alle dagtilbud udarbejdes en pædagogisk læreplan som skal give rum for leg, læring og udvikling. Den pædagogiske læreplan beskriver.
Hvad er REN Uge? Det er en uge, hvor elever i hele Danmark: - lærer noget nyt om affald - undersøger affald - tager billeder af affald - skriver om affald.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Hvor bor familien? På land eller i by?
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Observation Veal Chapter 7. The nature of observation  Observation indebærer det at se!  Generelt er der ingen involvering af det/de observerede /som.
Dansk HTX 1.c.
Nu er vi ved DEL 3 Flere tegn og signaler et tegn (fx et symbol) kan godt bruges som et signal: fx kan dannebrog signalere at at vi nu er i Danmark og.
Udeskole! Rønnebæk Skole..
10 Roser til dig.
DET MODERNE GENNEMBRUD
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Mettes hemmelige billeder fra turen til New Zealand.
Mere end blot forberedelsen til en fest En intro til en temadag & en undersøgelse.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
7 Årgang Langmarkskolen
AGWAPLAN Side 1 · · Projekt om balance mellem produktions- og miljøhensyn Vandplan – indhold, udarbejdelse og realisering.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
10 roser til dig.
Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.
Naturgenopretning ved Gravlev Rebildhus 17. maj 2006.
Det første ark i regnearket:
Vores løsning Af: GR 6A Caroline N. Lindblad, Cecilie Have Kudsk Ejnar Maare Søndergaard og Kamille Klysner. Liv i skoven: stisystemer af træbrædder, der.
Udeliv Hverdagslivet til fods Idékataloget DGS maj 2008 Lisbeth Vinding Madsen Ole Mygind.
Styrkeprofil / ressourcer i landsbyen.
Fuglene i de kommunale skove. Høj-aktuelt emne! Skovdebatten fortsætter Af Anders Jerking |Anders Jerking 2. september 2013 kl. 22:00 DEBAT: En rapport.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Hvad ser BKF som de vigtigste indsatsområder i den nærmeste fremtid på børne- og ungekultur området? Flemming Olsen, Børne- og Kulturdirektør Herlev Kommune.
LINK Camp 2012 Helle Karina Pedersen Uddannelseschef EAL.
Vision 2006 udarbejdet af Naturgruppen & Karens Minde gruppen
Stopmotion film Monsteret der ønskede sig en ven til jul.
De seks bedste billeder fra gruppen
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Inklusion for alle – Illusion eller virkelighed?
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
Tarok og Jørn Laursen Åby Göteborg 1977 Innovative elever løser virksomhedsproblemer.
Kort intro Rekreativ skov for lokale, kommunen, turister For folkesundhed, bosætning og turistindtægter Gøre kommunen til grønt og blåt friluftsmekka.
Spm. 1. Er du medlem af DI?. Spm. 28 Hvad er dit køn og alder?
Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.
LEKTIE TIL : side 8 og side 28
Gentofte Park og Sø– Udviklingsplan
Idé forslag til Holstebro Kommune
BOG 11: Kulturelle udtryksformer og værdier
Hvorfor græder du, Lille Bjørn?
Bilag 4 Unge og mentorroller.
Det blå byrum er en unik kulturel scene
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Innovative elever løser virksomhedsproblemer
Ny målrettet arealregulering af landbruget
Natur Ud i naturen Mystik Fare vild, sove ude i naturen
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Oplæg til ”Liv i bymidten, Vordingborg”
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Præsentationens transcript:

Rasmus Nellemann & Søren Andersen 1.e Nordfyns Gymnasium

Indgang til park Ideen med parken var, at vi ville lave en luksuriøs familie-park, hvor der skulle kunne være plads til alle – unge som ældre.

Skov arealet Her er der taget et billede fra parkens skovareal. Skoven har vi lavet fordi vi mener, at i en park indebærer det, at der skal være træer. Det skaber et idyllisk miljø.

Aktivitet For ikke at parken skulle virke for kedelig, valgte vi at lave forskellige aktiviteter. En af disse var minigolfbanen med udsigt til scenen og ishus. Der er seks baner med, hver dens sværhed.

Stor scenen Vi lavede en scene til parken for, at skabe ungdomsliv i parken og kunne indbyde til store koncerter om sommeren. Dens placering i centrum af parken er nøje valgt fordi det skal fremtone, som et godt samlingssted for unge såvel som ældre.

Mini-zoo Valget af parkens dyr i mini-zoo’en er helt op til parkens ejere, men jo mere eksotiske og specielle dyr, desto mere indbyder den til besøgende. Et godt valg til at have dyr i parken gør, at den bliver mere luksuriøs og giver prestige og økonomisk fremgang.

Sø & boldspil Sø & å: Valget af søen og den gennemløbende å er for idyllens skyld og mulighed for mere liv. Dette gør det mere muligt, at skabe romantik i parken når f.eks. unge mennesker vil gå lange og romantiske ture. Fodboldbane: Vi har i vores park anlagt en fodboldbane fordi vi er meget obs på, at aktivitet skal fylde meget.

Materialer Spånplade Pap Hvid-ler Grus Maling Flamingo Treben Træer fra den ægte natur