Centralkøkkenets kunder Rigshospitalet 1200 patienter Frederiksberg Hospital 500 patienter Amager Hospital 375 patienter Personalekantinerne på Rigshospitalet,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN!
Advertisements

Egenkontrol.
Intranet - drift og sikkerhed
Hygiejneregler for køkkener i børneinstitutioner v/Fødevarestyrelsen
Gå-hjem-møde om hygiejnestandarder
GMP og HACCP i restauranter
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
® Velkommen…!.
Hygiejne som strategisk indsats
FASE 3 FRA UDDANNELSESLÆGE TIL SPECIALLÆGE
Action Cards øger sikkerheden for patienter og personale, når vi behandler patienter med meticillin- resistente staphylococcus aureus (MRSA) Lene Leth.
Velkommen Udbudspræsentation af udbud af Kantine- og køkkendrift på
Food’n’Go Patient empowerment
Udvikling og kvalitets sikring af sygeplejen i praksis
Risikohåndtering af norovirus
Dette er 4:3 format.
En buffet af uddannelsesmuligheder
Kulturel brobygning i øjenhøjde
Psykoedukation for unge i OPUS-behandling
Hjertestop hos akut sygt barn i ambulatorium Forsinket behandling.
Region Hovedstadens psykiatriplan
Vævsklæber klæber handsker fast på hovedbund. 2 Vævsklæber Vævsklæber bruges som alternativ til suturering til at lukke mindre, ikke gabende læsioner.
GetOrganized for SharePoint
BEDRE OPLEVELSER FOR PATIENTER OG PÅRØRENDE I MEDICINSK AFDELING O
EPJ i Region Nordjylland
Fejlplaceret ernæringssonde
Information om akkrediteringsbesøget 2005 V/ leder/kvalitetskoordinator, navn.
Dialog i forsyningskæden REACH og eksponeringsscenarier 27. September 2007 Gl. Vindinge.
Iltbeholder suget ind i MR-skanner Hændelse med medicinsk/medikoteknisk udstyr.
Forveksling af insulin
FM januar 2004 H:S/Rigshospitalet/Servicecentret H:S-Bestyrelse Københavns kommune - Frederiksberg kommune - Staten H:S-Direktion Administrerende direktør.
Roskildesyge forårsages af Caliciviridae
18. november 2014 Vedligeholdelse og højnelse af viden om hygiejne i fødevarevirksomheder Zanne Dittlau, Specialkonsulent, Dyrlæge, Fødevarestyrelsen.
Modtagekontrol af forsøgslægemiddel
Prøvebeskrivelse Bedømmelsesdokument
University of Copenhagen, Department of Health Services Research Barrierer for adgang til skadestue for patienter med udenlandsk baggrund – med effekt.
Forholdsregler i grossist- og importled for norovius Tine Skriver HTSI HTSI er Danmarks næststørste erhvervsorganisation med mere end medlemsvirksomheder.
Brand og ildspåsættelse
Hvad er mål/resultat (output)?
Læge i HU anæstesiologi SATS foredrag onsdag d. 25. april 2012
Implementering af krav i Hygiejneforordningen i DLG
Quality Management Systems
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Kompetencekort til den uerfarne operationssygeplejerske
Fødevareregion Øst Tine Ladefoged Carina Dalager Michael Larsen.
Uddannelse af Akutsygeplejersker i Region Hovedstaden
AG Christiansborg  Flere og flere lever i mange år med én eller flere kroniske sygdomme  Gå fra et system, indrettet til at behandle akutte.
©FDLF VELKOMMEN WORKSHOP 8. december, ©FDLF Introduktion Workshop 8. december 2004 Plenum 1.
Ole Knudsen Coop Norden AB Food Varesikring 10. januar 2006 Plantekongres.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA1000 Når billeder skal overføres elektronisk til: Region Hovedstaden. Region Syddanmark. Hvis der skal brændes.
Statens Indkøbsprogram 9. fase Orienteringsmøde for hotelaftalen Torsdag d. 15. januar 2015 kl. 10:30 ved Rebecca Preisler.
Rapportering, afslutning og opfølgning Indhold: Evaluering af det objektive bevis Afslutningsmødet Rapportering og opfølgning Lektion 8.
Regionshospitalet Randers/Grenaa Det er ok at være syg – og ok at ledelsen forholder sig til det Oplæg ved personalechef Mette H. Dehlendorff, november.
En fælles indsats til den enkeltes bedste på Nørrebro Oplæg til dialog-møde om en styrket indsats for udsatte grupper 29. Marts 2012 Centerchef Britta.
Økologi og økonomi i uddannelsesinstitutionerne s kantiner Hvad tænker skolernes ledelse?
Implementering af et opfølgende EORTC 2 skema i Dansk Palliativ Database Mogens Grønvold Forskningsenheden, Palliativ medicinsk afdeling, BFH Afdeling.
Stilladser under 3m højde
Egenkontrol Æg og ægprodukter.
Ny styring i Region Hovedstaden
Nyt fra neurologisk afdeling
Egenkontrol Varmholdelse.
Hospitalsenheden VEST
Viden indbygget i hverdagen - arbejdet med standarder og kvalitet
Dansk Sygepleje Selskab (dasys) 16.november 2011
Videre til - Modul L.
Udgående hospitalsfunktion til patienter med permanent kateter
Chinchilla.
Hygiejne 3.
Videre til - Modul L.
Psykiatricenter Midt Ledelsesprocesser Støtteprocesser Ansvar &
Præsentationens transcript:

Centralkøkkenets kunder Rigshospitalet 1200 patienter Frederiksberg Hospital 500 patienter Amager Hospital 375 patienter Personalekantinerne på Rigshospitalet, Amager Hospital og Cafè Riget forsynes dagligt med forskellige komponenter til deres menukort

Cook-Chill Maden opbevares på køl fra et til tre døgn ved max. 3° C. Maden nedkøles fra 65° C til under 10 ° C indenfor 3 timer. Maden opvarmes til minimum 75° C Maden opvarmes til minimum 75° C

Patient sikkerhed generelle sikkerhedsforanstaltninger specifikke foranstaltninger

Råvarerne krav stilles via indkøbsaftaler egenkontrol hos leverandører virksomhedsbesøg Kravspecifikationer enkelte råvare udelukkes fra Centralkøkkenet

Egenkontrol i køkkenet modtagelse opbevaring opvarmning nedkøling hygiejne rengøring

Personalet i køkkenet uddannelse introduktion til arbejdet hygiejneregler uniformsetikette fokus på hygiejneproblematikker audit

På afdelingerne regler for håndtering af maden egenkontrol kun personale i køkkenerne kun personalet tager mad fra buffeterne jævnlige audit

Patient sikkerhed Specifikke foranstaltninger Eksempel - Norovirus i hindbær: Akut: Hindbær i karantæne Udelukkelse af hindbær fra menuen Blivende foranstaltninger: Kogning af hindbær Kogning af alle bær og stenfrugt

Tilbagekaldelse af mad og varer efter faste procedure med eget personale

Tak for opmærksomheden