Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Egenkontrol Æg og ægprodukter.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Egenkontrol Æg og ægprodukter."— Præsentationens transcript:

1 Egenkontrol Æg og ægprodukter

2 Æg Hvis æg serveres rå eller kun lidt opvarmet som i æggekage, omelet, saucer, råcreme, is eller kærnemelkskoldskål, skal man bruge pasteuriserede æg i stedet for æg direkte fra skal. Kun retter som opvarmes til 75oC, fx kødfars, kager, pandekager, gratin, hårdkogte æg kan man bruge æg direkte fra skallen. Pasteuriserede ægprodukter opbevares ved 5oC. Er de frosne ved max 12oC.

3 Egenkontrol Vask hænder grundigt når du har rørt ved skalæg.
Fjern skaller og bakker fra bordet. Æggebakker må ikke anvendes til andet formål. Vask bordet evt. desinficere. Læg de brugte klude til vask.


Download ppt "Egenkontrol Æg og ægprodukter."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google