Indhold af EASY-A version 05.1 Personale Steen Eske Christensen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
Velkommen.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Velkommen .
Indhold af EASY-A version 2.9.X Praktikplads statistik - EASY-S
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Teknik event i det mørke Jylland IV Geocaching uden at det koster et ton papir og litervis af printerblæk Understøttes af: Smart phones PDA’ere Flere af.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
Information / vejledning om nye muligheder for: Version Copyright DKVS -THEMCOM 1) Online adgang til Militært Tidsskrift. 2) Behandling af egne.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Beskyt din computer og dine data!
Formularer (Access, del 3)
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Velkommen.
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Web-service konference 15. September 2005 Bo Meyer specialkonsulent Jan Birk specialkonsulent.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
Ø90 Nyheder Internt regnskab v/ Morten Langgaard.
MSB Aarhus Kommune Takstberegning RAMMEAFTALE 2012.
Opslagsfelter (Access, del 6). RHS – Informationsteknologi 2 Udgangspunkt Vi er ofte i den situation, at valg af en type for et felt ikke begrænser vores.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Rapporter (Access, del 5)
Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.
Sensus Tilgængelighed i PDF-filer - Adobe Professional Helene Nørgaard Bech Sensus ApS.
Åbent Værksted - AMU. Vinduerne Gennem de seneste versioner af EASY-A er der kommet nye vinduer og ændret på vinduer for at gøre det nemmere at administrere.
Præsentationskonference – forårsversion af EASY-A Jørgen Rendsvig afdelingsleder.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
/Elsebeth Pedersen & Kelvin Strømsholt
Vejledning til oprettelse af CV
Indhold af EASY-A version 05.1 WEB-services i fbm. EASY-A Bo Meyer.
Det første ark i regnearket:
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Præsentationskonference – forårsversion af EASY-A
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Vælg layout 1. Højre klik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen 3. Bemærk at der findes 4 forskellige farvetemaer du kan.
Gennemgang af Youtube.com. Hvad kan man finde på Youtube.com?  Musik  Film  Filmklip  Instruktionsvideoer  Etc.
Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Undervisningsdag 2015 Undervisningsdag den 25. august 2015.
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
NA DLM status VULA Videreudvikling – møde 6. november 2015 Vers. 1.0.
Men – der er ingen data for 4-oxo-pentansyre
Undervisningsdag den 25. august 2015
OS2indberetning – tjenestekørselsindberetning og ferie
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
CargoCRM Administratorkursus.
Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.
Men – der er ingen data for 4-oxo-pentansyre
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Præsentationens transcript:

Indhold af EASY-A version 05.1 Personale Steen Eske Christensen

Personale B055 Timeforbrug B070 Månedskørsel B996 Timeforbrug, månedsvis (ny) Sortering af løbenumre på vinduer

B055 Timeforbrug pr. ansættelsesforhold Der kommer en A3-udgave af udskriften (C055) Aktivitetens kortbetegnelse medtages på udskriften.

B070 Månedskørsel Ændret måde at finde ØSE-konto til honorerede AC-timer Kun samme advarsel 1 gang i loggen

B996 Timeforbrug, månedsvis CSV-fil med oplysninger om timeforbrug pr. måned

Sortering af løbenumre på vinduer På en række vinduer ændres det således at der først fremsøges primært ansættelsesforhold A973 Kladdeplaner A974 Udleverede planer A978 Øvrige timer, ansættelsesforhold A986 Saldoregnskab A988 Saldoregnskab, AC-timelærere A990 Normjustering A998 Lønfordelt rettearbejde B029 Akkorder B031 Fravær for ansatte, ansættelsesforhold

Indhold af EASY-A version 05.1 Brug af ’se log’ og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Mazrianne G. Larsen

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Hvad går ændringen ud på? Der er ændret ved nogle af de mest anvendte vinduer: A102 Udfyld bestilling A103 Jobovervågning

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Baggrund for ændringen? Ønske om at få et mere fleksibelt udskriftkoncept Ønske fra supporten om at få ekstra oplysninger om batchjob m.v. for bedre at kunne fejlsøge (debug-loglinjer) Ønske om at få mere konsistente statusmeddelelser (jobovervågning) Ønske om at få flyttet rundt på nogle felter i jobovervågningsvinduet

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Hvad betyder ændringen for skolerne? A102 Udfyld bestilling: Der er indført mulighed for at vælge, hvordan man vil have sit output (udskriften) ved bestilling af jobbet Under fanebladet ”Generelt” er der indført 4 nye tjekbokse: ”Udskrift”, ”Fil”, ”CSV” og ”HTML” For at give plads til de nye felter/tjekbokse er der flyttet rundt på nogle andre felter Bemærk at udskrift til CSV og HTML KUN fungerer for udskrifter, der er gjort klar til at blive skrevet ud som CSV og HTML!

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Hvad betyder ændringen for skolerne? A102 Udfyld bestilling - fortsat: Ved bestilling af job kan det angives, om der skal indsættes debug-loglinjer i forbindelse med kørslen af jobbet (kan være relevant i support-øjemed). Dette vælges under fanebladet ”Avanceret”. Defaultværdien er N. Debug-loglinjer udskrives KUN hvis ”tjekboksen” Debug loglinjer er ”hakket af”

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Hvad betyder ændringen for skolerne? A103 Jobovervågning: Der er flyttet rundt på nogle felter Rækkefølge før: Jobnr., modul, navn, status, bestilt Rækkefølge nu: Modul, navn, bestilt af, jobnr.,status

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Hvad betyder ændringen for skolerne? A103 Jobovervågning - fortsat Der er kommet nye jobstatusser: Advarsel (erstatter ”se log” – f.eks. for mange rækker i bruttotræk). Bemærk! Eksisterende jobs i status ”se log” har fået status Advarsel Fejl-teknik (f.eks. fejl opstået i Oracle databasen) Fejl-fundet (f.eks. manglende forudsætninger for kørsel af jobbet) Fejl-data (f.eks. fejl i datagrundlaget) Jobstatus sættes på baggrund af loglinjetype

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Hvad betyder ændringen for skolerne? A103c Loglinjer: Feltet Bruger_system er erstattet af feltet; ”Loglinjetype”, som kan have følgende værdier: I – Information L – log A – Advarsel F – Fejl FD – Fejl-data D – Debug (vises KUN, hvis man aktivt ved jobbestillingen har bedt om at få vist debug-linjer ).

Brug af se log og logtype samt koncept for papir- og csv-udskrift Hvad betyder ændringen for skolerne? A103c Loglinjer - fortsat: Bemærk! Eksisterende loglinjer med Bruger_system = B er konverteret til loglinjetype I (information), mens loglinjer med Bruger_system = S er konverteret til loglinjetype L (Log) i forbindelse med indlæsningen af version 05.1 Loglinjetyperne udskrives på A121 Bestillingslog og B221 Brugerlog for batchjob (den logudskrift, der udskrives automatisk ved visse batchjob) Bemærk! Til forskel fra A121 Bestillingslog, så udskrives der ikke loglinjer af type ’L’ (log) og ’D’ (debug) på B221 Brugerlog for batchjob.

Indhold af EASY-A version EVE indberetning Bo Meyer

EVE indberetning Revidering af takstkataloget – nu med deltagerbetaling Nu med beregning af summerede indberetningsdata Stadig adgang til detalje data Visning af ubegrundede EVE-gruppe tilknytninger Stadig minimalt regnearksarbejde med summerede indberetningsdata