Bachelorprojekter i fysik og nanoscience

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Etablering af virksomhed
Advertisements

Krav til informationsformidling
Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Skolebestyrelsesvalg 2012
Større Skriftlig Opgave
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Orientering til kommende speciale-kandidatstuderende
Roskilde Tekniske Skole
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Prøver 2014 Dagens motto: Husk nu det er en prøve, ikke en eksamen!
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
En vigtig eksamen Tidsplan Valg af sag og fag Blanket Synopsis Pjece
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Hvad man skal og hvad der kan være en fordel
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
1. november 2012Erling Birkemose Eksaminators rolle Censormøde 1. november 2012.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Mødeledelse og deltagelse
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Formalia ved opgaveskrivning
Større Skriftlig opgave
Fordybelse og formidling. Udvælge, inddrage og anvende. Overskue, bearbejde, disponere, sammenfatte og formidle.
BA-projektet De formelle rammer. Tilmelding Holdinddelingsskema afleveres i receptionen senest 15. januar 2009 Beskrivelsen af projektet bestemmer placeringen.
AT-årsprøve 2.g.
Skrivning af SRO 3-5.maj 2010.
ER-diagrammer Hvad er det? Og hvad bruges det til?
Skrivning af SRP december Store skriftlige opgaver 2.g: dansk-historie opgave (intro) 2.g: SRO (mini SRP) 3.g: SRP/AT.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Prøver 2011 Obligatorisk for 9. kl.
SLP foråret 2011 MedIS og Medicin Lars Peter Jensen,
Øvelser Samlet rapport.
Næste uges opgave Forbered interview med opdragsgiver Spørg til målgruppe, primær sekundær Primære mål og funktioner Alle typer data de kan stille til.
Fremstilling af Simple WEB steder [ITPL] Foråret 2004
Usability – øvelse 6: Sammenfatning på usability-rapport Oplæg Fremtidige oplæg Dagens øvelse Fremtidige fremlæggelser Dagens øvelse Aflevering af usability-rapport.
Enhedens navn Studiefremdriftsreformen Hvad betyder den for mig? Oplæg v/ Studievejledere Trine og Luise & Studiekoordinator Lasse.
Eksamensorientering 2015 Eksamensorientering.
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
- En vigtig eksamen - Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece.
SSO Orientering om Større Skriftlig Opgave SSO er en skriftlig eksamen SSO er en eksamen - ikke bare en almindelig opgave Rammerne for SSO er bestemt.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 21. OKTOBER 2015 VEJLEDNING OG STUDIEINFORMATION, HE AARHUS UNIVERSITET AU OPTAGELSE PÅ KANDIDATUDDANNELSEN.
Ansvarsskader - Sådan anmelder du en skade!. Du skal have dine anmeldelsesdata klar til indtastning. Du skal minimum indtaste: Skadested Skadedato Tidspunkt.
Formål Valg af fag Blanket Pjece Valg af problem.
STUDIERETNINGSPROJEKTET 2016 Marselisborg Gymnasium.
Orientering om Større Skriftlig Opgave 2017
AT-eksamen 2017.
Dansk-historie opgaven i 1.g 2017
Almen sTudieforberedelse 2017
Større skriftlig opgave i 2.hf
Studieretningsopgaven i 2.g 2017
Valg af fag Valg af problem Blanket Pjece
SSO - Større skriftlig opgave
SSO - Større skriftlig opgave
Information om specialeskrivning v. studievejledningen
Bestilling og ordrebekræftelse
Protection Program Rotary Youth Exchange Distrikt 1470 Distrikt Protection Officer Bodil Fogh Hansen Tel Skype:
Studieretningsopgaven i 2.g 2018
Bestilling og ordrebekræftelse
HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
AT-EKSAMEN 2019 SSM 28. januar kl
Præsentationens transcript:

Bachelorprojekter i fysik og nanoscience - 2011 Ændrede regler – læs SIS Vigtigste ændring Dato for aflevering af projektrapporter er fast Kan ikke længere aftales med vejleder

Hvordan finder man et projekt Man brænder efter et bestemt emne – taler med folk, ser på NBI hjemmesiden eller gruppernes hjemmeside Man skal selv beslutte om det skal være på Rockefeller, NBI eller HCØ – eller udenfor NBI, f.eks Risø, DTU eller virksomhed Hvis man ikke ved hvem man skal tale med, kan man starte med at kontakte mig (johnson@fys.ku.dk, tlf. 3532 0464, lokale D306 HCØ) Hvis man laver projekt udenfor NBI, skal man have en intern NBI medvejleder Hvis man ikke ved, hvad der foregår på NBI, eller hvad der sker andre steder, kan man også spørge mig

Dead-line for aflevering af projektrapport For projekter der udføres i 2 blokke – senest fredag kl. 12 i den 6. undervisningsuge af 2. blok For projekter der udføres i blok 2 og 3 – den 18. marts For projekter der udføres i blok 3 og 4 – den 27. maj For projekter der udføres i en blok – senest fredag kl. 12 i den 8. undervisningsuge af blokken For projekter der udføres i blok 3 – den 1. april For projekter der udføres i blok 4 – den 10. juni

Hvor mange kopier skal der afleveres af rapporten? 3

Til hvem og hvor skal rapporterne afleveres? Til projektsekretær Gitte Michelsen D212, HCØ Tf. 3532 0438 Email: gittem@fys.ku.dk Gitte skal have alle tre kopier af rapporten Hun sender to tilbage til vejleder, der kan give den ene videre til censor Vi beholder en kopi til arkiv – eksamensopgaver skal opbevares mindst 5 år efter eksamen

Hvornår afholdes eksamen? Eksamen skal afholdes i eksamensperioden i den blok, hvor rapporten afleveres. Hvis det ikke kan lade sig gøre, skal det være så hurtigt som muligt efter eksamensperioden eller i omeksamensperioden i den følgende blok Det er vejlederen der sørge for afholdelse af eksamen – finde censor, finde lokale, aftale tid osv. Censor skal så vidt muligt vælges blandt lærere der står på en censorliste i fysik

Andre råd og informationer Læs SIS reglerne – det er de gældende regler Tag selv ansvar for projektet og sørg for at holde vejlederen til ilden Det er vejlederens ansvar at sørge for, at projektet kan gennemføres, også hvis apparatur går i stykker, programmer ikke virker osv. Det vil sige, vejleder skal have muligheder for back-up projekt Sørg for selv at være med til at afgrænse projektet, så I kan nå at skrive rapporten inden dead-line

Formelle ting der skal med i rapporten Et titelblad med info om deltagerne Navne, cpr. numre, email adresser, vejleder(e) – både interne og eksterne – med email adresser Dato for aflevering og deltagernes underskrifter Der må godt være en flot forside foran titelbladet Et resume både på dansk og engelsk Indholdsfortegnelse og referenceliste

Hvor stor skal rapporten være? Maksimalt 15 sider + 5 sider pr deltager – altså mellem 20 og 35 sider eksklusivt bilag Det er vejlederens opgave at hjælpe jer med at begrænse teksten og hjælpe jer med at skrive det væsentlige – og ikke alt fra den ene ende til den anden Vi har ikke specielle regler for sidestørrelse, margenstørrelse, skriftstørrelse, linieafstand osv. – men husk at en tekst der ser godt ud og er let at læse, i almindelighed gør censor glad