MIT NYE LIV Daniel. 19. November 2001 18 år 18 år I gang med livet I gang med livet Arbejde som portør på centralapoteket i Herlev Arbejde som portør.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
FORÆLDREGRUPPE - som en del af behandlingen
Advertisements

Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
En værdig livsafslutning for alle - eller at leve med døden
Du er helt udkørt og føler dig presset.
Helene (Sofie Kort) Sloth
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Musik: Nightengale Serenade
Opstandelsesfest.
Nyborg Strand 29. januar 2014 Stig Hedegaard Kristensen
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Iben Stephensen Børge Jensen Erik Christiansen Lilian Zøllner
At være magtesløs med den magtesløse
SYGEPLEJESYMPOSIUM 2013: Recovery - fra vision til virkelighed, Region Hovedstadens Psykiatri, 17. januar 2013 Annette Rolsting, Bedre Psykiatri ”Sproget.
Et digt af Tove Ditlevsen
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
Nøgler til menighedens vækst
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
At bygge bro mellem teori, erfaring og læring
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Region Sjællands Feriefond
Medarbejdertrivsel.
Planlægning og prioritering Opgave i at kunne prioritere. Du skal prioritere dine ”aktiviteter” (grønne bobler) på prioriteringslinjen. Husk du skal både.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.
Roadshow 2010 Energirigtige løsninger 7. januar 2011.
Hvorfor mistede jeg mit job?
Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Sociale netværk – en rejse i tiden
En roman af Niels Rohleder
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
De evige tre Tove Ditlevsen
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Hvorfor har jeg fravalgt golfbanen – og ikke jobbet?
Læringsseminar 1 Storyboard fra Sygehus Vendsyssel
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
Sygeplejerskeuddannelsen
Birgir Már Norðdahl 1 Hvorfor mistede jeg mit job? Jeg begyndte som truckfører på lageret….
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Det gode liv? Møde d Forældre Odense Kommnune skoleafdeling Professor Niels Egelund fra DPU.
De evige tre Tove Ditlevsen
Lisa Falk ØNH Sønderborg
DCS/DTS fællesmøde januar 2010 Denne præsentation har været fremlagt ved DCS / DTS Fællesmøde 2010 og Poul Erik Mortensen har alle rettighederne til gengivelse.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Titel: Arial, fed, skriftstr. 20, mørkegrå. Tekst: Arial, normal, fed eller kursiv, skriftstr. 10, 12 og 14 til print – 16 og 18 til projektor – mørkegrå.
C.f.S./ BUR-V1 Børneafdelingens håndtering af unge der har forsøgt selvmord Oplæg ved Hanne Rosenkrands Børnesygeplejerske og familieterapeut, Odense Universitetshospital,
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Det gode liv? Møde d Forældre Odense Kommnune skoleafdeling Professor Niels Egelund fra DPU.
Børn og unge som er pårørende til selvmordsadfærd eller som er efterladte efter selvmord. Hvordan hjælper vi dem? Ved Elene Fleischer, PhD
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Netværk – Bruger du dit ? Inspirationsaften om netværk og din arbejdsdag? Onsdag den 9. november 2011 Olsensenergy - Hanne Olsen.
1. BERETNING VED FORMAND OLE KJÆR 2 GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE Man skal stoppe, mens legen er god! Hvor blev den gode idé af? En mavepumper til vores.
Det gode liv? Møde d Forældre Odense Kommnune skoleafdeling Professor Niels Egelund fra DPU.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
Hvordan påvirkes familien af en hjerneskade?
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
Tidslinje Murens fald.
Trafikinformation 9. årg den 30. og 31. august 2010 Videoen ”Untitled (How Could This Happen to Me?)” fra den canadiske popgruppe Simple Plan er et godt.
Regionernes resultater 2016 Grafikker fra GF-publikationen.
Præsentationens transcript:

MIT NYE LIV Daniel

19. November år 18 år I gang med livet I gang med livet Arbejde som portør på centralapoteket i Herlev Arbejde som portør på centralapoteket i Herlev Fremtiden bød på søfartsskole hos AP- Møller Fremtiden bød på søfartsskole hos AP- Møller Drømte om at sejle ud i verden Drømte om at sejle ud i verden Dyrkede sport Dyrkede sport

Ulykkesforløbet Blev afhentet kl i Asnæs Forulykkede på mindre landevej mellem Føllenslev og Eskebjerg kl Med høj hastighed mistede føreren herredømmet over BMW 320’eren Som følge heraf ramtes en hæk, cementring stendige og stoppet helt af stort træ ved mindre landejendom

20. November år gammel, grøntsag 18 år gammel, grøntsag Hovedet slået i stykker, som et puslespil tabt på gulvet Hovedet slået i stykker, som et puslespil tabt på gulvet Fremtidsplaner AT OVERLEVE Fremtidsplaner AT OVERLEVE Uddannelse at lære mig selv at kende igen Uddannelse at lære mig selv at kende igen At acceptere spejlbilledet af mig selv At acceptere spejlbilledet af mig selv

En hel familie i chok Underretning af min mor Underretning af min mor Identificering på hospitalet Identificering på hospitalet Chokket Chokket Uvisheden Uvisheden –ventetiden –ventetiden –méngrad –méngrad Oddsene ved efterbehandling og operationer Oddsene ved efterbehandling og operationer Handicaps Handicaps

JEG HAVDE VÆRET PASSAGER I EN FORULYKKET BIL Redningsfolkene havde ”gravede” mig ud af en bil Redningsfolkene havde ”gravede” mig ud af en bil

Årsskiftet Hjemkomst 22. december 2001 Hjemkomst 22. december 2001 Mulig genoperation januar 2002 Mulig genoperation januar 2002 Sandhedens øjeblik nærmede sig Sandhedens øjeblik nærmede sig HVAD VAR GÅET GALT?

MIT NYE LIV Roskilde amts hjerneskadecenter Roskilde amts hjerneskadecenter Fjorden/ Psykiatrisk Fjorden/ Psykiatrisk

Vejlefjord center Fjordbo

Lejlighed i Hørve Støttepersoner Støttepersoner Specialskole i Holbæk Specialskole i Holbæk Skåneværksted i Nykøbing Sjælland Skåneværksted i Nykøbing Sjælland Motionstræning Motionstræning

Bofællesskab i Hørsholm Genoptræning Genoptræning Skånejob Egelund Skånejob Egelund

Lukket psykiatrisk afd. Indlæggelse/hjerneskade Indlæggelse/hjerneskade Personale Personale Andre patienter Andre patienter Udgangsforbud Udgangsforbud Medicin/bælteseng Medicin/bælteseng

Åben Psykiatrisk afd. Udgang Udgang Personale Personale Forskellen på åben og lukket psykiatrisk afd. Forskellen på åben og lukket psykiatrisk afd. Udskrivelse Udskrivelse Kammerater Kammerater

Sølager Skånejob Skånejob Udflugter Udflugter Motionstræning Motionstræning Personale Personale Frihed under ansvar Frihed under ansvar Familie/venner Familie/venner Aktiv deltagelse i dagligdagen Aktiv deltagelse i dagligdagen

Fremtiden  Rejser/oplevelser  Familie  Job/konsulent  Bolig situation