Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Du er helt udkørt og føler dig presset.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Du er helt udkørt og føler dig presset."— Præsentationens transcript:

1 Du er helt udkørt og føler dig presset.
Forestil dig at klokken er og du er på vej hjem i bil (alene selvfølgelig) efter en usædvanlig hård dag på jobbet. Du er helt udkørt og føler dig presset.

2 Du er totalt stresset og ukoncentreret ….
Pludselig mærker du stærke smerter i brystet, der forgrener sig ud i din arm og op i din kæbe. Du er kun 10 kilometer fra hospitalet der er nærmest dit hjem. Desværre er du ikke sikker på at du når så langt.

3 HVAD GØR DU ??? Du har nok lært førstehjælp og kan gi’ andre hjertemassage, men instruktøren på kurset glemte at fortælle hvordan du hjælper dig selv.

4 Hvordan overlever du et hjerteanfald, hvis du er alene?
Mange mennesker er helt alene, når de bliver ramt af et hjerteanfald. Efter de første tegn på at du føler dig svag, har du blot 10 sekunder til at reagere, før du mister bevidstheden. HVAD GØR DU ??

5 TAG DET ROLIGT, MEN BEGYND AT HOSTE – KRAFTIGT OG GENTAGENDE GANGE.
SVARET ER: TAG DET ROLIGT, MEN BEGYND AT HOSTE – KRAFTIGT OG GENTAGENDE GANGE. Tag en dyb indånding før hvert host. Hostet skal være dybt og langtrukkent, som om du har slim siddende i halsen. En indånding og et host skal gentages hvert andet sekund uden stop, indtil hjælpen når frem, eller indtil du føler hjertet slår normalt igen.

6 Dybe vejrtrækninger bringer ILT til lungerne og hoste bevægelserne giver hjertet et tryk og får BLODCIRKULATIONEN i gang. Trykket på hjertet fra hostene hjælper også på at genoprette den normale hjerterytme. Så skulle der være tid nok til at få personen med hjerteanfald på hospitalet. Denne artikel er publiceret i nr. 240 af JOURNAL OF GENERAL HOSPITAL ROCHESTER

7 VÆR EN GOD VEN - SEND DENNE ARTIKEL VIDERE TIL ALLE DEM DU HOLDER AF.
Fortæl så mange af dine venner og bekendte som muligt om denne hjælp til selvhjælp. Det kan redde deres liv. Tro aldrig, at det kun er dem over 30, der rammes af hjerteanfald – på grund af vores ændrede levevis forekommer hjerteanfald i alle aldersgrupper. VÆR EN GOD VEN - SEND DENNE ARTIKEL VIDERE TIL ALLE DEM DU HOLDER AF.


Download ppt "Du er helt udkørt og føler dig presset."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google