Badeferieby Gilleleje. Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Drømmescenarie – om 2 til 3 år
Advertisements

Møde om Spejdernes Lejr efterår Information om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer.
Kerteminde Havns Fremtid Bevaringsforeningen for Kerteminde Kommune
Kulturpas - Som afsæt til arbejdet med Den nye skolereform FABUK 27. februar 2014.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Fremlæggelse om Dubai.
En kort præsentation af havnebyprojektet. For at landbrugsvarer kan transporteres via skinnenettet, er der afsat et lille spor med en enkelt bygning. Hele.
Velkommen til vores side!!!
Debatmøde om lokale interesser i Ll. Næstved - Præsentation af Kommuneplanstrategi.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Kalundborg erhvervs- og udviklingspolitik 2006 Resultat af interviewrunde At planlægge er At vælge er At gøre forskel.
Kulturregion Storstrøm En kulturregion med forbindelse til fremtiden.
Kulturlinje.
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Hvad kan København som hovedstad?
 Præsentation  Baggrunden for projektet  Formål, metode og projektdeltagere  Ungeprojekter  DIT Slagelse  Hvordan har det været?
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Digitalisering og medialisering
Hvor der er fokus på klimaet.
Landdistriktsudvikling •Det afgørende er hvad man gør lokalt Hanne W. Tanvig, Seniorrådgiver KVL.
Dampen er sat til ny bynær Marina i Løgstør
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv BLÅ FLAG OKTOBER 2011 Brian Samuelsson.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.
Kysferiebyer i vækst Nulpunktsmåling af kendskab og attraktivitet v. Epinions Den første analyse af kystferiebyer i Danmark Resultater for det danske og.
Generalforsamling 20. marts 2014
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
Museerne på Vestfyn VISIONSDAG Lørdag den 21. april 2012.
Vækstgruppen Vordingborg Erhverskonference 30. maj 2013 Vordingborg – Herning.
VORDINGBORG. RUINEN 2010 BORGEN 1410 PLACERING.
Visioner V anløse skal være en A ttraktiv bydel, der med vægt på N atur og historie, et L evende handels- og kultur- og idrætsliv, finder milj Ø rigtige.
VEU-Centrenes rolle i løsning på voksen- og efteruddannelsesområde
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Opsamling fra borgermøde 8.
Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.
Turisme i Region Midtjylland. Potentialer Turismen kan give regional identitet og dermed sammenhæng, bosætning osv. Fælles problemstillinger i regionen.
Perler på en snor Fælles træk for badebyerne. FEM BYER MED FORSKELLIGT DNA.
Placering af dagligvarebutik i Kvistgaard ‏ Kvistgård-Nyrup borgerforening 19. November 2014.
Kolding Kommune Danmarks Biblioteksforenings årsmøde Uden bibliotekerne går det ikke, eller gør det? Kolding Bibliotek – et partnerskab for fremtiden Kultur-
Oldtidens Grækenland GRÆSKE BYSTATER.
At handle i byen. * Interessant * Tema * Perlegade.
Pernille Ulla Andersen, VIA University College,
Menu opgave research metode scenarie perspektiv. menu ’unplanning the city nexø’ opgave skabe dialog om nexø´s udvikling udveksling af eksisterende kompetencer.
Biblioteksstrategi Den 8. maj 2015
Unge frivillige med flygtningebaggrund. Dansk Flygtningehjælp Ungdom En selvstændig ungdomsorganisation, men i tæt samarbejde med DFH – også gerne lokalt.
Reklametryksagens betydning for de danske forbrugere.
FROM GOOD TO GREAT!. ”Before something happens in the world – it must first happen in your mind” Anthony Robbins.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.
Samarbejde med lokale aktører v/ Visionspilot Kirstine Gottlieb og Teamleder Naturcenter Klaus Bertram Fries.
Opfordringen gentages..  Tilmeld kontingentbetalingen til PBS.  Betal meget gerne for hele året på en gang.  Begge dele hjælper klubben … 1.
Den gode historie fra Strandby. Hvad gik forud for 2015? Strategiplan for Strandby Havn Fiskeri og Service Maritim Service Turisme.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
Museumssafari Spørgsmål til en museumsinspektør v/Hanne Teglhus.
et stærkere og bredere turismesamarbejde
Teater for hele familien fra 5 – 99 år
Besøg verdens første 7 stjernede hotel.....
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Oplevelser og afledte effekter
Ja – de vil ikke købe en tandbørste til mig, så må jeg bruge deres.
Holstebro Flyveklub 28 juli til og med 05 august
Workshop Onsdag d. 19. september 2018 Kl
Kortlægning - Styrker og svagheder
Lidt baggrund! indbyggere – DK’s næststørste by!
Projekt:værktøjsdagen 2018
Præsentationens transcript:

Badeferieby Gilleleje

Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har i dag Sjællands største aktive fiskerihavn. Det er den eneste havn på nordkysten der har en aktiv erhvervshavn med fiskeri og værft. Det er en levende og autentisk havn, hvor stålplader, fiskeflag og kutterne ikke bare ligge til pynt. Og det er der mange der godt kan lide. Der er mange sommerhuse og hoteller og et stort antal feriegæster, der hver sommer besøger byen for at tage del i havnefesten med roning, konkurrencer, dans, Musik og hjemmelavede både, jazz i værftet, et engageret kunstmiljø og et aktivt museum, der formidler byens historie på byvandringer i den gamle fiskerby. Og der er Kulturhavn Gilleleje, der er godt i gang med at revitalisere bymidten med kunst, kultur og erhvervsliv i Snedkeriet, Kedelrummet og langs åen. Havet er en tydelig værdi i Gilleleje og det, at være tæt på hav og natur, betyder noget for borgerne. Det er enighed om at ville udnytte endnu mere og se potentialet i det simple, som ex. det at turisterne gerne vil se havnen, kigge på skibe og se fiskernes arbejde. Gilleleje er en helårsby. Der er et varieret butiksliv hele året og byen tjener et stort opland som handelsby. Kultur- og havnelive lever også hele året – men skruer voldsomt op for volumen i sommermånederne.

GILLELEJE - LEVENDE HAVN

”Turister elsker at bruge penge og det kan man i Gilleleje (…) I Gilleleje er der en rigtig by.” Citat fra fokusgruppe TURISMEN I GILLELEJE

GILLELEJE – STEDER OG FORBINDELSER

GILLELEJE mangler stolthed og fælles identitet